pa sem spet zgubil en junfer v dolgi vrsti zgublenih jufrov.
tokrat sem bil prvič v vlogi zajčka špeli, ki me je res snela zadnjo minuto pred štartom in z dobrimi argumenti prepričala, da sem pravi zajček za njo.

Čeprav sem bil malo v dvomih ali bom zdržal tempo 5,25, ker sem med sladkih šest in to tekmo pretekel celih 8,4 km prejšni teden v sežani.
moram rečti, da je bil tek prav lahkoten in nič stresen in so km letel mimo naju z tako hitrostjo, da sem bil prav presenečen nad svojo formo in ker sem bil zajček sem si na drugi okrepčevalnici moral dobesedno ukrasti pol litra vode, ker italijani niso razumeli, da rabim vodo za spremljevalko in sem tisto flaško vozil s sabo celih 14 km. ker so bile temperature idealne sva skupaj porabila komaj pol litra tekočine in sam sem pokuril dva gela in na nobeni okrepčevalnici se nisva ustavljala, ker sva vse potrebe opravila kar med tekom.
skratka tudi sam čas v cilju je bil moj drugi najhitrejši takoj za Lm letos in sme res presenečen nad smao hitrosjto in lahkotnostjo. sem bil čisto svež in bi lahko še kar nadaljeval in v cilnjem finišu sem celo rikverc tekel.......
he, he tisto dretje je bilo pa pravi balzam za ušesa in smo začeli že na prvem km in potem na vsakih par km tako, da sosedom ni bilo nič jasno.
tu moram pohvaliti svoje glasilke, ki so se izkazale in sem prav vesel, da so se preživete ure na stadionuh širom evrope izkazale za dobro podlago.
kako je pa to zgledalo na podeltivi si pa lahko ogledate na spodnji povezavi.
http://www.youtube.com/watch?v=t8aX77ssSPk