Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zigzag
Jaz pa sem verjetno edini, ki danes res nisem imel svojega dne. Definitivno bom skušal današnji tek čimprej pozabiti... :( Če ne bi bilo prijetne družbe na busu, po teku in na analizi, bi bil zelo, zelooo razočaran.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Čestitke vsem za uspešen tek. :laola Eni smo pač morali ostati doma in se zdraviti s čajčki in raznimi pripravki za boljše počutje. :(

Pa drugo leto, po PB v Palmanovo.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Tako prijetno domače sem se počutila :laola , za mano je čudovit dan. Nisem podrla rekorda, sem pa zmagala :laola . Hvala vsem za fotografije, predvsem pa za odlično družbo, spodbujanje na progi in v cilju je bilo neprecenljivo :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Gospod 5.00 bo moral zamenjati nick :-- , ker postaja vse hitrejši, tudi on PB :laola :clap:
Kiklca pa seveda trga :wink:
Uporabniški avatar
 raf
pa sem spet zgubil en junfer v dolgi vrsti zgublenih jufrov. :lol:
tokrat sem bil prvič v vlogi zajčka špeli, ki me je res snela zadnjo minuto pred štartom in z dobrimi argumenti prepričala, da sem pravi zajček za njo.
:mrgreen: Čeprav sem bil malo v dvomih ali bom zdržal tempo 5,25, ker sem med sladkih šest in to tekmo pretekel celih 8,4 km prejšni teden v sežani. :roll:
moram rečti, da je bil tek prav lahkoten in nič stresen in so km letel mimo naju z tako hitrostjo, da sem bil prav presenečen nad svojo formo in ker sem bil zajček sem si na drugi okrepčevalnici moral dobesedno ukrasti pol litra vode, ker italijani niso razumeli, da rabim vodo za spremljevalko in sem tisto flaško vozil s sabo celih 14 km. ker so bile temperature idealne sva skupaj porabila komaj pol litra tekočine in sam sem pokuril dva gela in na nobeni okrepčevalnici se nisva ustavljala, ker sva vse potrebe opravila kar med tekom. :--
skratka tudi sam čas v cilju je bil moj drugi najhitrejši takoj za Lm letos in sme res presenečen nad smao hitrosjto in lahkotnostjo. sem bil čisto svež in bi lahko še kar nadaljeval in v cilnjem finišu sem celo rikverc tekel.......
:laola
he, he tisto dretje je bilo pa pravi balzam za ušesa in smo začeli že na prvem km in potem na vsakih par km tako, da sosedom ni bilo nič jasno.
tu moram pohvaliti svoje glasilke, ki so se izkazale in sem prav vesel, da so se preživete ure na stadionuh širom evrope izkazale za dobro podlago.
kako je pa to zgledalo na podeltivi si pa lahko ogledate na spodnji povezavi.
http://www.youtube.com/watch?v=t8aX77ssSPk
Uporabniški avatar
 pementos
idealni vremenski pogoji za tekaski prireditev. V nasprotju z Ljublanskim maratonom, kjer sem tekel 5 sekund pocasneje v drugi polovici, sem se odlocil, da zacnem pocasi in sparam energijo za drugo polovico. Taktika je super delovala. Do enajstega kilometra 3:54 na kilometer, od enajstega do cilja 3:49, zadnja dva kilometra 3:46. Ko sem videl na dalec zajca za 1:20 sem vedel, da sem blizu PB. Jaz sem, po moji uri, zgresil svoj rekod od leta 2003 za slabih 7 sekund :( .

Se enkrat se je izkazalo, da pocitek je tudi del treninga. Zaradi tezav z ahilovo tetivo ta mesec sem pretekel slabih 70 kilometrov ampak sem delal nekaj intensivnih treningov, ocitno dovolj, da sem vzdrzeval kondicijo.

POPRAVIM: po uradnem casu sem zgresil rekord za .... 1 SEKUNDO !!
Nazadnje spremenil pementos, dne 22 Nov 2009, 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
 nana
zigzag napisal/-a:Jaz pa sem verjetno edini, ki danes res nisem imel svojega dne.

Nisi edini. Pa smo se imeli vseeno fajn. Palmanova naslednje leto - ITAK :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Prvič sem se udeležil polmaratona v Palmanovi in moram povedat, da je bilo SUPER še pridem. :D

Najprej gre velika zahvala organizaciji, nani in bojanu, ki sta za vse poskrbela, :clap: :clap: le laufat smo morali sami. :lol:

Želja je bila, da grem letos v Palmanovo, saj nisem polmaratona tekel že tri leta. Namen je bil postaviti nov PB, a glede na moje stanje s poškodbami ni uspelo, zmanjkalo je za slabi 2 minuti, veliko sem zamudil že na startu, saj nisem bil v ospredju. Jaz namreč štejem za PB bruto čas.

Sem pa zelo vesel, da sem lahko spet pomagal na progi sotekmovalki, ki je prišla zaradi poškodb v krizo. Zmanjšal sem svoj tempo in zadnje 4 km nadaljeval skupaj in jo spodbujal do cilja. Vesel sem, da nama je uspelo. :D

Se vidimo naslednje leto, verjetno že kar z dvema avtobusoma. :D
Uporabniški avatar
 tae
Radolca napisal/-a:moje kratko začetno (s)poročilce:
bilo je super :!: pa čeprav približno 32 minut slabše kot lani :wink:

Ej Radolca, saj boš povedal tudi kakšno daljše poročilce.
Uporabniški avatar
 tae
dexi27 napisal/-a:JA RES SMO SE MELI FAJN!!!!

Dexi, se ti ne da pisati, nimaš časa ali je to vse, kar imaš za povedati ? :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA