Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
Jože čestitam za pogumno odločitev! Jaz namreč še vedno kolebam: bi ali ne bi. Bolj se nagibam k ne bi... Se bom raje pri tebi naslednje leto iz prve roke oskrbela z nasveti.
Ti pa priporočam, da kontaktiraš Ruth (iz tvojih koncev), ker je letos odtekla "tvojo" traso.

Lepe praznike tebi in "babici" :cmok:
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi mene mika, bi pa poizkusil celo v letu 2011. Zanimajo me vaši predlogi, na katerih dirkah je "najenostavneje" zbrati 4 točke, da se lahko prijaviš na tekmo.
Pozdravljen Jože in ostali ultraši TF!

Najprej lepe Božične praznike ...

Mogoče par besed glede prijav... Prepričan sem, da bo za tvojo prijavo "zadosti" že referenca o opravljenem K-24 (potrdilo imaš)! Enostavno ga "kopiraj" in navedi, plačaj startinio in "dam roko v ogenj", da boš "sprejet". Seveda, navedi tudi "ostale" tekme na katerih si se udeležil.

Kar se tiče težavnosti proge, pa tole: s CCC boš sigurno "opravil" lažje kot pa z K-24 ( ob normalnih vremenskih pogojih).

Proga je odlično označena, "okrepčevalnic" je zadosti in ob normalnih vremenskih razmerah to za tebe "ne bo večji problem". Težave so možne le ob "deževnem" ali " hladnem (sneg) vremenu. Ampak, tudi to ima svoje "čari".

Vsekakor, kot govori Petrolova reklama, priporočam: "nič čakat".

To velja tudi za vse ostale "ultraše" TF!

UTMB je res nekaj izjemnega in vam jo iz srca priporočam - celo ali polovičko (CCC) odvisno od vaših "zmožnosti"!

Lep pozdrav in lepe praznične dni še naprej! Zvone
[quote="zvone"]
......Mogoče par besed glede prijav... Prepričan sem, da bo za tvojo prijavo "zadosti" že referenca o opravljenem K-24 (potrdilo imaš)! Enostavno ga "kopiraj" in navedi, plačaj startinio in "dam roko v ogenj", da boš "sprejet". Seveda, navedi tudi "ostale" tekme na katerih si se udeležil.
[/quote]

Močno upam, da bo tole držalo. Saj ne rečem, da ni kakšnih bližnic, je pa res, da je prijavljenih iz leta v leto več in najlažje je izločiti tiste, ki ne izpolnjujejo pogojev. Glede plačila je pa tako, da ga morajo sedaj tako vsi takoj plačati.
Ko pa enkrat opraviš s to progo, verjetno naslednjič ne bo več težav s prijavo, ker jim ostaneš v sistemu in ti avtomatsko pade toliko točk.

Je pa tudi to res, da z opravljenim K-24 tudi tale tekma ob vsaj kolikor toliko normalnih pogojih ne bo problem.

Kar pogumno in veliko sreče ter užitkov.

Lp
Simona
 kseb
Na hitrco sem preleto pravila za prijavo. Sicer ne vem, če organizator ob prijavi komplicira, ampak po pravilih za prijavo rabiš najmanj štiri točke, pri čemer je lahko samo ena točka od tekme, ki je vredna eno točko, ostale tekme morajo biti vredne več točk. Ker sta obe slovenski tekmi točkovani s po eno točko, bo treba po ostale točke v tujino.

LP
kseb napisal/-a:Na hitrco sem preleto pravila za prijavo. Sicer ne vem, če organizator ob prijavi komplicira, ampak po pravilih za prijavo rabiš najmanj štiri točke, pri čemer je lahko samo ena točka od tekme, ki je vredna eno točko, ostale tekme morajo biti vredne več točk. Ker sta obe slovenski tekmi točkovani s po eno točko, bo treba po ostale točke v tujino.

LP

Pozdravljena "kseb" in ostali kandidati za UTMB ali CCC!

"kseb", to kar praviš - drži!

Drži pa tudi, da organizator ne želi "delati" več kot mora: np.: vračati že plačano startnino...

Prepričan sem, da bo organizator vsakemu, ki ima za sabo "pisne reference" za kakšen daljši ultra gorski tek (npr.: 80 do 130 km gorskega teka ali več (toliko bolj)), "dal zeleno luč" za nastop, če je ta "startnino že plačal".

Torej moj nasvet:

Tisti, ki imate za sabo težje gorske ultra preizkušnje in želite na UTMB ali CCC, takoj s prijavo tudi "plačajte" stratnino, zraven podajte "pisno gradivo" - plakete in podobno , kar dokazuje vaše dosežke, iz katerih bo razvidna tudi "težavnost" vaših tekov in prepričan sem, da vas ne bodo izločili.

Res je, da ja "takšnih tekačev na svetu vedno več", ampak "drugo leto bo jih še več" in "pogoji" bodo še strožji!

Srečno in dobre priprave vam želim! Zvone
[quote="zvone"]
Pozdravljena "kseb" in ostali kandidati za UTMB ali CCC!

"kseb", to kar praviš - drži!

Drži pa tudi, da organizator ne želi "delati" več kot mora: np.: vračati že plačano startnino...

Prepričan sem, da bo organizator vsakemu, ki ima za sabo "pisne reference" za kakšen daljši ultra gorski tek (npr.: 80 do 130 km gorskega teka ali več (toliko bolj)), "dal zeleno luč" za nastop, če je ta "startnino že plačal".

Torej moj nasvet:

Tisti, ki imate za sabo težje gorske ultra preizkušnje in želite na UTMB ali CCC, [b]takoj s prijavo tudi "plačajte" stratnino, zraven podajte "pisno gradivo" - plakete in podobno , kar dokazuje vaše dosežke, iz katerih bo razvidna tudi "težavnost" vaših tekov in prepričan sem, da vas ne bodo izločili.[/b]

Res je, da ja "takšnih tekačev na svetu vedno več", ampak "drugo leto bo jih še več" in "pogoji" bodo še strožji!

Srečno in dobre priprave vam želim! Zvone[/quote]

Kot sem že napisala, bližnice verjetno so. Ampak sama prijava sploh ni možna, če nimaš potrebnih referenc. Sam sistem te ne spusti naprej. Kar pa se tiče plačane štartnine, ti jo pa tako vzamejo dol iz računa in tudi samo vračilo ni noben problem. Ni tako, da bi se štartnina plačevala šele tam na samem startu.
Moje mnenje, je da bi bilo potrebno stopiti v stik z organizatorjem in se dogovoriti. Kar tako pa ne bo šlo.
V primeru, da ob prijavi označiš kar ene tekme, zato da bi bil sprejetm oz. da bi se sploh lahko prijavil, te bodo itak naknadno izločili. Take primere poznam.

Mogoče bi več lahko povedal Cveto, če se mu je in kako se mu je uspelo prijaviti.

Pa srečno.
Simona
 kseb
Da ne bo pomote. Jaz sem le pogledal kaki so pogoji za udeležbo. Sam za udeležbo na taki prireditvi veliko premalo treniram, nimam nobene točke in sploh nisem dovolj pripravljen za takole zadevščino. Mogoče enkrat, ko bom velik.
Uporabniški avatar
 Sebi
Pri prijavi najprej vpišeš svoje podatke in jih potrdiš. Sistem sam najde na katerih tekmah, ki ti štejejo za kvalifikacijo si bil. Če "ta pravih tekem" nimaš prijave niti izpolniti ne moreš...

Ps.: konec debate - prijavljena!
Sebi napisal/-a:Pri prijavi najprej vpišeš svoje podatke in jih potrdiš. Sistem sam najde na katerih tekmah, ki ti štejejo za kvalifikacijo si bil. Če "ta pravih tekem" nimaš prijave niti izpolniti ne moreš...

Ps.: konec debate - prijavljena!

Bravo Sebi!

Bodi pripravljena na nepozabna doživetja - v pozitivnem!

Lep pozdrav! Zvone

P.S. Kar se tiče prijav "tistih brez pogojev", moj nasvet še vedno velja (probati ni greh):
Torej: print prijave, ročna izpolnitev, priloge (potrdila o ultra tekih), plačilo
(denar (gotovino) v koverto), priporočeno in via Chamony!

Meni je tako uspelo ( + telefonski klic in "razgovor" z organizatorjem)

Tudi na Treking ligi so bližnjice .... znajdi se !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA