kseb napisal/-a:Na hitrco sem preleto pravila za prijavo. Sicer ne vem, če organizator ob prijavi komplicira, ampak po pravilih za prijavo rabiš najmanj štiri točke, pri čemer je lahko samo ena točka od tekme, ki je vredna eno točko, ostale tekme morajo biti vredne več točk. Ker sta obe slovenski tekmi točkovani s po eno točko, bo treba po ostale točke v tujino.
LP
Pozdravljena "kseb" in ostali kandidati za UTMB ali CCC!
"kseb", to kar praviš - drži!
Drži pa tudi, da organizator ne želi "delati" več kot mora: np.: vračati že plačano startnino...
Prepričan sem, da bo organizator vsakemu, ki ima za sabo "pisne reference" za kakšen daljši ultra gorski tek (npr.: 80 do 130 km gorskega teka ali več (toliko bolj)), "dal zeleno luč" za nastop, če je ta "startnino že plačal".
Torej moj nasvet:
Tisti, ki imate za sabo težje gorske ultra preizkušnje in želite na UTMB ali CCC,
takoj s prijavo tudi "plačajte" stratnino, zraven podajte "pisno gradivo" - plakete in podobno , kar dokazuje vaše dosežke, iz katerih bo razvidna tudi "težavnost" vaših tekov in prepričan sem, da vas ne bodo izločili.Res je, da ja "takšnih tekačev na svetu vedno več", ampak "drugo leto bo jih še več" in "pogoji" bodo še strožji!
Srečno in dobre priprave vam želim! Zvone