- 10 Jan 2010, 15:53
Jupiiii, sem jo oddelala
. Lepo od doma proti Celju. Prvi klanec počasi tekla, drugi pa raje hodila. Na 6km prišla do najvišje točke in si oddahnila
. prehitro. Je bilo navzdol ledeno, da sem raje ob robu hodila po spluženem snegu
. Torej nazdol do čistilne počasneje kot v hrib
. Potem pa spet presenečenje, cel sneg na makadamu od čistilne
. Sem zelo pazila in vmes hodila, da me ne bi odneslo v Savinjo
. Enako potem do rondoja, vendar sem preživela
. Potem pa še po cesti proti Kasazam, tokrat v družbi in se je nabrala polovička
. Utrujena a zadovoljna, klancev kolikor hočeš, snega v izobilju, vendar priznam, sem zelo uživala, še najbolj ob pogledih začudenih iz avtomobilov ali sprehajalcev
.
V nedeljo sledi ponovitev, samo da bo treba potem oddelati še 12 km po Celju. Vesela bom družbe.
Sedaj pa na plavanje, da razmigam nogice
. Lepo od doma proti Celju. Prvi klanec počasi tekla, drugi pa raje hodila. Na 6km prišla do najvišje točke in si oddahnila
. Potem pa spet presenečenje, cel sneg na makadamu od čistilne
. Potem pa še po cesti proti Kasazam, tokrat v družbi in se je nabrala polovička
. Utrujena a zadovoljna, klancev kolikor hočeš, snega v izobilju, vendar priznam, sem zelo uživala, še najbolj ob pogledih začudenih iz avtomobilov ali sprehajalcev V nedeljo sledi ponovitev, samo da bo treba potem oddelati še 12 km po Celju. Vesela bom družbe.
Sedaj pa na plavanje, da razmigam nogice

Se že veselim teka in družbe.Prejšnji torek sem v družbi naletavanja snežink, odtekla krajši tek in bilo je super.