Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiii, sem jo oddelala :clap: . Lepo od doma proti Celju. Prvi klanec počasi tekla, drugi pa raje hodila. Na 6km prišla do najvišje točke in si oddahnila :lol: . prehitro. Je bilo navzdol ledeno, da sem raje ob robu hodila po spluženem snegu :twisted: . Torej nazdol do čistilne počasneje kot v hrib :-- . Potem pa spet presenečenje, cel sneg na makadamu od čistilne :evil: . Sem zelo pazila in vmes hodila, da me ne bi odneslo v Savinjo :lol: . Enako potem do rondoja, vendar sem preživela :clap: . Potem pa še po cesti proti Kasazam, tokrat v družbi in se je nabrala polovička :clap: . Utrujena a zadovoljna, klancev kolikor hočeš, snega v izobilju, vendar priznam, sem zelo uživala, še najbolj ob pogledih začudenih iz avtomobilov ali sprehajalcev :lol: .
V nedeljo sledi ponovitev, samo da bo treba potem oddelati še 12 km po Celju. Vesela bom družbe.
Sedaj pa na plavanje, da razmigam nogice :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem začela izvajati moj malo bolj aktiven tekaški program :oops: . V sredo ali četrtek je na sporedu tek tam cca 10 km (kakšen + ali - km itak ni pomemben). Martina, Nataša, kdaj vama odgovarja? Vesela bi bila družbe, sploh sedaj na začetku, da padem noter :D .
Tečem v vsakem vremenu :lol: .
Pa veliko tekaških užitkov :clap:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Pa sem začela izvajati moj malo bolj aktiven tekaški program :oops: . V sredo ali četrtek je na sporedu tek tam cca 10 km (kakšen + ali - km itak ni pomemben). Martina, Nataša, kdaj vama odgovarja? Vesela bi bila družbe, sploh sedaj na začetku, da padem noter :D .
Tečem v vsakem vremenu :lol: .
Pa veliko tekaških užitkov :clap:

Jaz tudi, jaz tudi :wink: Pridem tečt malo bolj na easy :oops:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Mojca, super, vendar a nisi za četrtek že zmenjena :wink:

Če bo ura ostala doma :lol: Hecam se

Javljam se za naslednje dni, ko ne bo družbe :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Če bo ura ostala doma :lol: Hecam se
Javljam se za naslednje dni, ko ne bo družbe :wink:

Mojca, boš sedaj tako hitro napredovala :clap: , da bomo samo še oblakec videli :D
Vesela bom tvoje družbe :wink:
 zag
Super,meni je vseeno kdaj,ali sreda ali četrtek :D samo napiši kdaj,pa gremo skupaj tekaškim užitkom naproti :laola Se že veselim teka in družbe.Prejšnji torek sem v družbi naletavanja snežink, odtekla krajši tek in bilo je super.
Uporabniški avatar
 lenči
OK, bom čisto sebično definirala, v četrtek ob 18.00, Martina, se lahko dobiva kar pri Ingradovi stavbi na parkirišču, predvidevam, da ne bo zasedena :lol: . Nataša, upam, da nam bo zneslo odteči kakšne kilometre skupaj :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa tekamo :clap: , ob 18.00 na parkirišču pri Ingradovi stavbi. Imam v mislih kam bi šla :-- , da ne bodo nogice preveč trpele na snegecu :D .
Uporabniški avatar
 natasa
Danes ste bile pridne, SUPER!!!
Jst bi se vam tudi pridružila pa žal, ni šlo :( .

V soboto zjutraj imam v planu naredit podobno varianto, kot sva jo naredila z ZdravkomC ob Dravi, le da bom tekla ob Savinji.
Pri Šempetru bom namreč šla čez most proti Latkovi vasi, Dolenji vasi, čez Prebold in proti Matkam, Šeščam, Grižam, Kasaze .........vse skupaj bo naneslo cca 35,5 km. V Preboldu bom v trgovini nafilala bidončke in gasa naprej. Tempo bo od 5:30 do 6:00 oz. proti Šempetru verjetno počasneje, ker bo sneg pod nogami 8) , potem je do konca asfalt.

Morda kakšna kandidatka ali kandidat :D :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiii, z Martino sva jo mahnili lepo proti Šmartinskemu, še nisem videla in preizkusila nove potke doslej, bilo je superca. :laola . Kar težko sva se na 5km obrnile nazaj. Tempo čvekalni, lepo, da so ob poti gozdički (medvedov ni bilo :-- , tudi tistih na dveh nogah ne :lol: ). Čudovito, prava uživancija, bova še večkrat dali indigo vmes sva sklenili. Pa kakšen meter tudi mogoče zraven. Sedaj, ko je sneg, je to prav luštna trasa.
Parkiranje pred Ingradom je sedaj, ko je pred bazenom zaprto, odlična rešitev.
Torej v četrtek ob 18.00 je planirana ponovitev :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:V soboto zjutraj imam v planu naredit podobno varianto, kot sva jo naredila z ZdravkomC ob Dravi, le da bom tekla ob Savinji.
Pri Šempetru bom namreč šla čez most proti Latkovi vasi, Dolenji vasi, čez Prebold in proti Matkam, Šeščam, Grižam, Kasaze .........vse skupaj bo naneslo cca 35,5 km. V Preboldu bom v trgovini nafilala bidončke in gasa naprej. Tempo bo od 5:30 do 6:00 oz. proti Šempetru verjetno počasneje, ker bo sneg pod nogami 8) , potem je do konca asfalt.
Morda kakšna kandidatka ali kandidat :D :?: :?: :?: :?: :?:

Nataša prvič je tempo zame prehud :oops: , drugič pa sobote zjutraj ne morem, razdalja in proga pa sta :laola . Jaz bom v nedeljo oddelala nekje 26km. Uživaj, lepo bo.
Uporabniški avatar
 Koci
Potka ob Savinji je do mostu v Šeščah še znosna za tek, mimo tenis igrišč pa do Šempetra pa je težka za tek :!:
Nekdo :evil: je rinil v južen sneg z avtomobilom, kolesnice so zmrznile in pot je za tek kar težka.
Jaz sem raje ubral smer most v Šeščah-Šempeter-Aero-most v Latkovi vasi. Raje prenašam mimovozeče avtomobile kot pa da si zvijem gleženj.... :(
Pa lep in prijeten tek želim
Uporabniški avatar
 natasa
Koci napisal/-a:Potka ob Savinji je do mostu v Šeščah še znosna za tek, mimo tenis igrišč pa do Šempetra pa je težka za tek :!:
Nekdo :evil: je rinil v južen sneg z avtomobilom, kolesnice so zmrznile in pot je za tek kar težka.
Jaz sem raje ubral smer most v Šeščah-Šempeter-Aero-most v Latkovi vasi. Raje prenašam mimovozeče avtomobile kot pa da si zvijem gleženj.... :(
Pa lep in prijeten tek želim

Počasi se bom že pribila tam mimo. Ko pridem do Šempetra, me pa itak čaka sam asfalt :D .
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA