Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Classix
Če mi bo turnus v službi naklonjen, se bom temu teku pridružil tudi jaz.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Asparagus
Classix napisal/-a:Če mi bo turnus v službi naklonjen, se bom temu teku pridružil tudi jaz.

LP
Matjaž

Upam, da ti bo uspelo. Več nas bo, bolj bo luštno.

Lp,
Alenka
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a: ...Škoda, ker vas ni že danes....

Alenka, škoda, ker tebe ni bilo danes z nami na PSTju, je bilo čudovito... če da pobudo lenči, je itak zmeraj superca, sploh za nas polžke...kako ji že rečete :? multikultimotivator :clap: :clap:

viewtopic.php?p=214293#p214293
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiii, še ne čudovit polžji dogodek se bo zgodil 14.2.2010. Bo treba kar novo temo odpreti, da bo bolj vidna.
Mojca, motokultivatorji (posebej tisti s frezo) so v teh zimskih dneh dobrodošli, da odkidajo sneg in lahko tekamo okoli.
Alenka, super ideja s tole progo, bo prav superca odteči. Vreme ne bo ovira.
Uporabniški avatar
 lenči
Mojculja, hvala za današnji tek. Ni bil sicer Trans Slovenija, Winter edition pa sigurno :lol: . Prijetnih 12 km ob Kamniški Bistrici je hitro minilo, naklepetali sva se tudi pošteno, škripalo je pod nogami, sneg je silil v copatke. Feelmaxice so bile zakon. Mojculja me je komaj ustavila, očitno sem bila še pod vtisom dosežkov naših ultrašev :-- . Vsekakor za ponoviti proga, ko bo stopinja lažja tudi kakšen kilometer več.

Slika
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Mojculja, hvala za današnji tek. Ni bil sicer Trans Slovenija, Winter edition pa sigurno :lol: . Prijetnih 12 km ob Kamniški Bistrici je hitro minilo, naklepetali sva se tudi pošteno, škripalo je pod nogami, sneg je silil v copatke. Feelmaxice so bile zakon. Mojculja me je komaj ustavila, očitno sem bila še pod vtisom dosežkov naših ultrašev :-- . Vsekakor za ponoviti proga, ko bo stopinja lažja tudi kakšen kilometer več.

Slika

Dobri sta :laola .

Jaz sem si včerajšnjo plundro vzela za dobrodošel izgovor, da nisem šla tečt :( .
Danes pa grem kupovat "konja".
Res je skrajni čas, da grem tečt z vama, ker mi motivacija popušča.
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Mojculja, hvala za današnji tek. Ni bil sicer Trans Slovenija, Winter edition pa sigurno :lol: . Prijetnih 12 km ob Kamniški Bistrici je hitro minilo, naklepetali sva se tudi pošteno, škripalo je pod nogami, sneg je silil v copatke. Feelmaxice so bile zakon. Mojculja me je komaj ustavila, očitno sem bila še pod vtisom dosežkov naših ultrašev :-- . Vsekakor za ponoviti proga, ko bo stopinja lažja tudi kakšen kilometer več.

Lenči, mi je bilo v veselje. Bo treba ponoviti s kakšnim kilometrom več, ja...tale proga je ena mojih ljubših v okolici Ljubljane. :laola
Uporabniški avatar
 Cormi
mojculja napisal/-a:[...tale proga je ena mojih ljubših v okolici Ljubljane. :laola

Tudi meni. Kolikor se spomnim časov, ko sem še tekla...
Uporabniški avatar
 lenči
Sonček je spravil tudi polžke na plano :clap: . Sem danes odpolžala svoj dolgi tek, je bilo tako prijetno na sončku, mi je dajal energijo :D . Tako tudi hribi niso bili tako hud problem, no po ravnem se pa itak da vleči :lol: . Nabralo se je lepih 30km, vmes dve postojanki, domov me je pa lepo moj odpeljal :lol: . Lepo traso za takšno razdaljo sem odkrila, vmes pa še dobim malo družbe za kakšen kilometer in je takoj lažje :clap: .
Upam, da boste tudi ostali javili, kaj migate, saj vem, da ste skromni :-- pa vendar, malo motivacije je dobrodošlo, da ne bom mislila, da sem samo jaz :hehe: .
Uživajte še naprej, lepo se imejte in ne pozabite na nas :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ojla dragi moji polžki :laola . V nedeljo sem uživala malo pri sosedih, malo pa pri nas. Gorica na oba načina, okolica prelepa, sonček je prijetno grel. In jaz sem skoraj bosonoga odtekla polovičko v Feelmaxicah. No, slika pove več kot besede :clap:
Slika

Smo pričeli malo migati tudi na tekmah, v Sežani pa upam, da srečam še kakšnega polžka, da mi bo za družbo (če ne boste prehitri :-- ).
Imejte se lepo in ne samo tekajte okoli, še kakšno napišite :clap:
Uporabniški avatar
 UršaR
Ooooo, dragi moji Polžki!

Še dobro, da nas Lenči kdaj "v rit sune", da še kaj napišemo. Jaz sem pri pisanju čisto zakrnela. Berem še, berem, ampak pišem pa res bolj malo. Ni pravega materiala. :?

No, tečem še. 3x tedensko. Počasi. Ampak RES počasi. Včasih se malo zasekiram, ker ne gre hitreje, spet drugič si pravim, da je glavno, da pri teku uživam (kar sicer za te mrzle dni ne morem reči). Februar je bil tekaško bolj švoh, saj me je motil prehlad, ki se je vlekel čisto predolgo, potem me je motil mraz, zadnji teden pa smo preživeli na smučkah v avstrijskem Schladmingu in okolici. Mimogrede - bilo je krasno. Nasmučali smo se kot še nikoli, saj je že najmlajši član pravi dirkač na smučkah. Še malo, pa bom jaz najpočasnejša (pa sem boljša smučarka kot tekačica; na smučkah niti ne spadam med polžke :lol: ).

Na tekme trenutno hodim samo tiste v športnem plezanju, ampak seveda kot glavna navijačica svoje hčerke. Tekaške prireditve (jaz jim ravno ne morem reči tekme, ker nisem tekmovalka :oops: ) nekako niso zame v prevelikem številu. Dve do tri prireditve letno mi popolnoma odgovarjajo. Ja, Trojke se bližajo in se jih že kar veselim, upam samo, da moja dva sotrpina nista preveč napredovala v minulem letu, ker jaz (žal) nisem. Pa seveda, da se poškodbe sanirajo (a ne, pajo?) in da ne bo novih.

Lenči, tebe pa itak občudujem. Spremljam te na blogu in si res superca. Krasno izgledaš in kar žariš od energije. Pošlji kakšen paketič. :D No, saj energije mi niti ne manjka, ampak hočem pomlad in vsaj 10 stopinj več kot jih je!

Uživajte in radi se imejte!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči, če bi šla v Sežano, bi ti lahko sledila samo do pol proge :oops: , potem pa verjetno matranje do konca :? . Nisem tekla toliko, kolikor sem nameravala, zato bom z 21-ko počakala do jeseni.
V soboto grem na Povežimo soline, ker kakšen organiziran tek je dobro imeti v planu, da se ne bi slučajno polenila.

Urša, lepo, da si se oglasila, morda se vidiva na trojkah, če bom našla ekipo :wink:. Tudi meni je letos uspelo nekaj dobrih smučarskih dni, zadnji je bil ta ponedeljek na skoraj povsem prazni Kobli. Tečem v glavnem(90%) v takem tempu, da se preveč ne mučim, zato posebnega napredka pri meni ni, ampak vztrajam pa že skoraj tri leta :D .

Lep pozdrav vsem,

Alenka
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA