Ooooo, dragi moji Polžki!
Še dobro, da nas Lenči kdaj "v rit sune", da še kaj napišemo. Jaz sem pri pisanju čisto zakrnela. Berem še, berem, ampak pišem pa res bolj malo. Ni pravega materiala.
No, tečem še. 3x tedensko. Počasi. Ampak RES počasi. Včasih se malo zasekiram, ker ne gre hitreje, spet drugič si pravim, da je glavno, da pri teku uživam (kar sicer za te mrzle dni ne morem reči). Februar je bil tekaško bolj švoh, saj me je motil prehlad, ki se je vlekel čisto predolgo, potem me je motil mraz, zadnji teden pa smo preživeli na smučkah v avstrijskem Schladmingu in okolici. Mimogrede - bilo je krasno. Nasmučali smo se kot še nikoli, saj je že najmlajši član pravi dirkač na smučkah. Še malo, pa bom jaz najpočasnejša (pa sem boljša smučarka kot tekačica; na smučkah niti ne spadam med polžke

).
Na tekme trenutno hodim samo tiste v športnem plezanju, ampak seveda kot glavna navijačica svoje hčerke. Tekaške prireditve (jaz jim ravno ne morem reči tekme, ker nisem tekmovalka

) nekako niso zame v prevelikem številu. Dve do tri prireditve letno mi popolnoma odgovarjajo. Ja, Trojke se bližajo in se jih že kar veselim, upam samo, da moja dva sotrpina nista preveč napredovala v minulem letu, ker jaz (žal) nisem. Pa seveda, da se poškodbe sanirajo (a ne, pajo?) in da ne bo novih.
Lenči, tebe pa itak občudujem. Spremljam te na blogu in si res superca. Krasno izgledaš in kar žariš od energije. Pošlji kakšen paketič.

No, saj energije mi niti ne manjka, ampak hočem pomlad in vsaj 10 stopinj več kot jih je!
Uživajte in radi se imejte!
LP, Urša