Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pri meni je tako, da si vse prejšnji dan pripravim in potem se naslednji dan sprašujem, kaj vse sem pozabila... :)
Uporabniški avatar
 vencelj
MančaPomaranča napisal/-a:Pri meni je tako, da si vse prejšnji dan pripravim in potem se naslednji dan sprašujem, kaj vse sem pozabila... :)

Nikoli, ampak res nikoli ne pripravim stvari prejšnji dan...če bi tudi pripravil, bi zjutraj vse zložil ven in ponovno prečekiral ter zložil nazaj. Vstanem eno uro pred odhodom in pričnem s pripravami.

LP
Uporabniški avatar
 5r002
uf... odlična tema!! :clap:

Čeprav se tekem ne udeležujem tako pogosto (v zadnjih 24h mesecih 8 tekem) imam tudi jaz svojo proceduro priprav... :D

- zadnja 2 dneva pred tekmo ne tečem.

Dan pred tekmo:
- pijem dosti vode (nič kofeina ali alkohola :drink :nono: ),
- (vsaj) zadnja 2 obroka jem makare s tunino,
- sprehod + raztezanje,
- zvečer pa priprava opreme - športne torbe (+ izbira tekaških copat),
- kar se da dosti spanja (v posteljo grem običajno prej kod običajno).

Na dan tekme:
- 3 do 3,5 ure pred tekmo jem - običajno kruh z marmelado/viki kremo (če ni tekma prezgodaj),
- do štarta pazim na hidracijo (voda),
- raztezanje,
- odhod na kraj tekme (če je kraj bolj oddaljen to storim že dan prej... če je možno seveda)... na prizorišče teka pridem vsaj 1,5 ure pred štartom (da nisem živčen zaradi prometa, parkiranja...),
- takoj na dvig štarnih številk (če le da pa to storim prej - dan ali 2 pred tekmo),
- 1 uro pred štartom spijem kapučino (+ voda),
- izbira športne opreme (majice, hlače, nogavice) iz športne torbe,
- namestitev štartne številke, oblačenje,
- "sranje" :lol: ,
- ogrevanje,
- štart. :laola
 ajdica
Ker na nekaj ogromno velik tekmah še nisem bla, nekih hudih obredov še nimam...imam pa dva redna- vedno me prej skrbi da bom šla pravi čas na wc in da nebo panike med tekom in vedno mam prej tako tremo, kot da gre za življensko najbolj pomembno stvar.
Nebi se branla, če tudi teh dveh obredov več nebi imela... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA