prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, lepa reč. Tako lepi dresi, za dobro vzdušje ... pa imamo takole.
Dres imam za tek, napis Slovenija za prepoznavnost, rožice pa so mi všeč. Je z menoj kaj narobe, ali mi dovilite, da nosim tak dres, ker onega, ko I fila Slovenijo ... mi ni všeč.

Povej kaj imaš oblečeno, pa ti povem, kdo si :--
Uporabniški avatar
 ROSI64
ZdravkoC napisal/-a: ko I fila Slovenijo ... mi ni všeč.

Se strinjam, meni tudi ne, sploh pa zato, ker je napisan v angleščini.
Uporabniški avatar
 ROSI64
ROSI64 napisal/-a:Naročeno, še plačilo izvedem. :D

Plačano tudi že, :D sedaj pa čakat na obvestilo, da jih grem iskat. :D
Uporabniški avatar
 klatez
Tudi jaz še ne čutim (fell) Slovenije me pa ta še vedno poživlja (invigorates)... :lol:

Slika

PS: Sploh se nisem spomnil več tega slogana...
Dokler nisem danes pogledal na TF majico, kaj mi sploh piše gor...
Uporabniški avatar
 semjul
skorc napisal/-a:Pa še na tiste, ki stokate za poštnino. 1,50€ je kuverta+nalepka, 1,00€ je poštnina. Koliko od vas bi bilo pripravljeno za razliko (2.50€) peljati na drug konec mesta, na pošto, za človeka, ki ga sploh ne poznate. Ne pozabite vračunati kilometrino in 15 minut vaše bruto ure. ;) Ste se kdaj vprašali kaj je počel Ero za nas, ko je za vsakega od nas posebej "trogal" pakete na pošto?

Ko že ravno pretiravamo... :D

:D

Za 4,6 eur pride Pošta Slovenije ali TNT na naslov v Trbovljah, naloži samohodno kosilnico in jo dostavi na servis v Lendavi.

Če je strošek in delo z majicami večji in se ne pokrije z 20eur, potem naj bo majica 25eur in se bom glede na to ceno odločil vzeti majico ali ne.Tako pa mi je predstavljena za 20 eur, stane me pa 26.73eur.

Ero je vse kar je počel za nas, počel seveda tudi zase.Z veseljem mu ob priliki plačam pivo ali tri in se mu zahvalim. :clap:
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:No, lepa reč. Tako lepi dresi, za dobro vzdušje ... pa imamo takole.
Dres imam za tek, napis Slovenija za prepoznavnost, rožice pa so mi všeč. Je z menoj kaj narobe, ali mi dovilite, da nosim tak dres, ker onega, ko I fila Slovenijo ... mi ni všeč.

Povej kaj imaš oblečeno, pa ti povem, kdo si :--

Jaz bom pa brez rožic in brez napisa Slovenia. :--
Brez J ni nič. :evil:
 markobi
To je pa to! Slovenska enotnost! :) Kaj je zanimivo to gledat :)
Nisem zaposlen v nobeni drzavni upravi, verjemite. Tudi v turizmu ne, ampak nekaj feelinga za celostno podobo pa imam in zaradi tega me ti dresi motijo.
Bog ne daj, da bi bli taki kot Hrvati, to bi bil pa visek. Ampak ni dolgo nazaj, sem bral intervju enega tipa, mislim, da je bil Irec, svetovni strokovnjak za celostne podobe. In ce vas zanima je kot pozitivno izpostavil uporabo hrvaskih simbolov. Pa ne se bat nisem Hrvat, cisti Slovenc ze 5 generacij najmanj.
Tudi nemci imajo vsepovsod svojo rdece-rumeno-crno, pa to ne pomeni da sami sebe zajebavajo.
Tud nizozemci hodjo z oranzno barvo okrog in vsi vedo kdo so pa nima nobene veze z barvami njihove zastave.

Zal ni blo tu nobenega odgovora, na moj post, ki bi imel kak argument za tisto kar sem zapisal. Torej vidim, da ni bilo med vami nekega marketingarja, ki se spozna na celostne podobe.
Ali je kdo od vas kdaj organiziral kaksno sportno zadevo, kjer je bilo npr. treba logotipe sponzorjev natisnit na majce. Pa se najde med njimi firma ki je pred kratkim spremenila, posodobila logotip. Zelo verjetno te bo tisti njihov kontakt, verjetno marketingar, najmanj trikrat opozoril, da ne bi slucajno dajali starega logotipa. Fora v tem je, ce furas eno zadevo, jo morajo furat vsi, da je ucinek boljsi.

Ce pa vsak dela po svoje, .... je pa skoraj tako kot ta nasa politika, ki je niti priblizno nisem in ne zelim vpletat. Nisem politicno opredeljen! :)
Ampak zakaj ne bi bili pa mi boljsi kot ta politika?
 nana
Ne vem, kakšne argumente si ti hotel slišat. V tvojo vednost, leta 1994 sem diplomirala iz marketinga, zdaj se temu lepo slovensko reče trženje. V svoji diplomski nalogi sem že takrat poslovenila vse tujke, kar je bil zelo dvorezen meč. Pa sem bila potem za to posebej pohvaljena. Takrat sem upala naredit nekaj, kar nisem vedela, kako se mi bo izšlo, a sva z lektorico vseeno tvegali. Zato si pa tisti "I Feel ..." naj nekam zataknejo. Očitno ti še vedno ni jasno, zakaj nas je večina proti.
PS Jaz sem tudi za to, da se Slovenija napiše z j-jem :wink:
Uporabniški avatar
 5r002
nana napisal/-a:
PS Jaz sem tudi za to, da se Slovenija napiše z j-jem :wink:

tudi jaz sem za napis Slovenija!
Uporabniški avatar
 marčni zajec
markobi napisal/-a: ...Ali je kdo od vas kdaj organiziral kaksno sportno zadevo, kjer je bilo npr. treba logotipe sponzorjev natisnit na majce. Pa se najde med njimi firma ki je pred kratkim spremenila, posodobila logotip. Zelo verjetno te bo tisti njihov kontakt, verjetno marketingar, najmanj trikrat opozoril, da ne bi slucajno dajali starega logotipa...

še bolj verjetno pa je, da ti bodo težili, da hočejo imet npr. njihov logotip v beli barvi, ker je to njihova zaščitna barva. ko pa jim boš rekel, de to ne gre, ker je majica bele barve, bodo pa rekli: "naš direktor tako hoče". o kakem CGP-ju itak ne bo govora v takem primeru.
sploh pa ne vem, čemu je potrebno to kompliciranje okoli teh cen in napisov na dresih. saj nihče nikogar nič ne sili. stvar vsakega posameznika je kaj bo imel, če bo sploh imel.
kar se pa mene osebno tiče, da bi imel katerikoli napis slovenija na dresu: ne, hvala!
res ne vem zakaj bi.
Uporabniški avatar
 Posusi
Sem član tekaškega foruma. Zakaj se tega ne bi videlo na zunaj? Po informacijah tistih, ki so kolesarski dres pomerili je le ta dober. Cena je ugodna. In to je to.
Ne vem zakaj taka šara glede napisov. Konec koncev nam je omogočena celo lastna izbira.
Glede na to, da sem vpleten v delo z mladimi nadebudneži pa vem koliko dela je potrebno za nabavo športne opreme.
Tako, da dajem vsem ki so karkoli pripomogli h TF-jevi športni opremi samo en velik :clap:
Uporabniški avatar
 ALONSO
Še vedno sem član TF,a me kar mine,ko prebiram temo o opremi.Sam sem že naročil,zame in za hčer,pa me ne zanima,a so rožice,a bo z J,pomembno pa se mi zdi,da predstavlja TEKAŠKI FORUM,skupino ljudi tekačev,ki pozitivno mislimo in nam tek pomeni veliko.Se zahvaljujem osebam,ki se trudijo,da lahko imamo enotno opremo,če pa kdo lahko dobi ceneje kje drugje,pa lahko prostovoljno kupi tam,kjer je ceneje.Vsak se sam odloči in se mi ne zdi pošteno potem na forumu o tem razpravljat.Alonso bo še vedno nosil ta dres.Lep tekaški dan še naprej in nasvidenje v Sežani. ALONSO :D :D :D :D :D :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA