To je pa to! Slovenska enotnost!

Kaj je zanimivo to gledat

Nisem zaposlen v nobeni drzavni upravi, verjemite. Tudi v turizmu ne, ampak nekaj feelinga za celostno podobo pa imam in zaradi tega me ti dresi motijo.
Bog ne daj, da bi bli taki kot Hrvati, to bi bil pa visek. Ampak ni dolgo nazaj, sem bral intervju enega tipa, mislim, da je bil Irec, svetovni strokovnjak za celostne podobe. In ce vas zanima je kot pozitivno izpostavil uporabo hrvaskih simbolov. Pa ne se bat nisem Hrvat, cisti Slovenc ze 5 generacij najmanj.
Tudi nemci imajo vsepovsod svojo rdece-rumeno-crno, pa to ne pomeni da sami sebe zajebavajo.
Tud nizozemci hodjo z oranzno barvo okrog in vsi vedo kdo so pa nima nobene veze z barvami njihove zastave.
Zal ni blo tu nobenega odgovora, na moj post, ki bi imel kak argument za tisto kar sem zapisal. Torej vidim, da ni bilo med vami nekega marketingarja, ki se spozna na celostne podobe.
Ali je kdo od vas kdaj organiziral kaksno sportno zadevo, kjer je bilo npr. treba logotipe sponzorjev natisnit na majce. Pa se najde med njimi firma ki je pred kratkim spremenila, posodobila logotip. Zelo verjetno te bo tisti njihov kontakt, verjetno marketingar, najmanj trikrat opozoril, da ne bi slucajno dajali starega logotipa. Fora v tem je, ce furas eno zadevo, jo morajo furat vsi, da je ucinek boljsi.
Ce pa vsak dela po svoje, .... je pa skoraj tako kot ta nasa politika, ki je niti priblizno nisem in ne zelim vpletat. Nisem politicno opredeljen!
Ampak zakaj ne bi bili pa mi boljsi kot ta politika?