- 14 Mar 2010, 18:09
Pozdravljeni Forumaši!
Par besed o današnjem 6 urnem treningu po trasi Zimske lige naPohorje:
Žal, sem bil sam!
Čudovito vreme in prave zimske razmere (pomrznjen sneg ( tudi v zadnjem krogu) , -3,5 st.C, pozneje (zadnji krog) tudi 8 st. C) so mi omogočile res dober trening:
Začel sem ob 5,00 h na startem mestu lige in končal ob 10,50 h prav tako na startnem mestu lige.
Torej, v 5-tih urah in 50 tih minutah sem opravil 4 vzpone in spuste oz, mi je uspelo narediti cca nekaj čez 31 km in 2825 mvr gor in prav toliko dol.
Tempo je bil naravnan na 1uro in 20 minut za vzpon in spust in lahko rečem, da sem se ga kar držal v seh 4 rundah. Pri vsakem krogu sem si vzel cca 5 minut pavze.
Bilo je krasno, in prav žal mi je, da se mi ni kdo pridružil!
Pa kdaj drugič!
Lep pozdrav in lep dan še naprej!
P.S. Upam, da ste se tudi vi meli lepo (tekaško ali na kolesu)
Par besed o današnjem 6 urnem treningu po trasi Zimske lige naPohorje:
Žal, sem bil sam!
Čudovito vreme in prave zimske razmere (pomrznjen sneg ( tudi v zadnjem krogu) , -3,5 st.C, pozneje (zadnji krog) tudi 8 st. C) so mi omogočile res dober trening:
Začel sem ob 5,00 h na startem mestu lige in končal ob 10,50 h prav tako na startnem mestu lige.
Torej, v 5-tih urah in 50 tih minutah sem opravil 4 vzpone in spuste oz, mi je uspelo narediti cca nekaj čez 31 km in 2825 mvr gor in prav toliko dol.
Tempo je bil naravnan na 1uro in 20 minut za vzpon in spust in lahko rečem, da sem se ga kar držal v seh 4 rundah. Pri vsakem krogu sem si vzel cca 5 minut pavze.
Bilo je krasno, in prav žal mi je, da se mi ni kdo pridružil!
Pa kdaj drugič!
Lep pozdrav in lep dan še naprej!
P.S. Upam, da ste se tudi vi meli lepo (tekaško ali na kolesu)