Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni Forumaši!

Par besed o današnjem 6 urnem treningu po trasi Zimske lige naPohorje:

Žal, sem bil sam!

Čudovito vreme in prave zimske razmere (pomrznjen sneg ( tudi v zadnjem krogu) , -3,5 st.C, pozneje (zadnji krog) tudi 8 st. C) so mi omogočile res dober trening:

Začel sem ob 5,00 h na startem mestu lige in končal ob 10,50 h prav tako na startnem mestu lige.

Torej, v 5-tih urah in 50 tih minutah sem opravil 4 vzpone in spuste oz, mi je uspelo narediti cca nekaj čez 31 km in 2825 mvr gor in prav toliko dol.

Tempo je bil naravnan na 1uro in 20 minut za vzpon in spust in lahko rečem, da sem se ga kar držal v seh 4 rundah. Pri vsakem krogu sem si vzel cca 5 minut pavze.

Bilo je krasno, in prav žal mi je, da se mi ni kdo pridružil!

Pa kdaj drugič!

Lep pozdrav in lep dan še naprej!

P.S. Upam, da ste se tudi vi meli lepo (tekaško ali na kolesu)
Zvone, čestitke, dober si! :clap:
Tudi če bi se ti pridružila, verjetno več kot 1-krat ne bi šla skupaj. 1 uro 20 gor in dol, 5 min.pauze pa dalje isti tempo? :shock: Pa to koliko-krat že.....? Ko bom velika mogoče... :--
Še enkrat :clap:
Sicer sva z Intom prišla izrečt par spodbudnih besed šele v predzadnjem krogu ampak jih Zvone več kot očitno ni potreboval. Zgledal je še čisto svež. Nasmejan, naspidiran kot da je pravkar začel. Na žalost ga nisva mogla kaj več vzpodbujati, ker sva svojo pot nadaljevala proti Glažuti in v Ruše...

Zvone, naslednjič se ti zagotovo pridružim :wink:
Pozdravljeni Vencelj, Uroš, Marjan, Sebi, Eva, Rajko, ZdravC,Ivan, Miro, Leon ...

Hvala za čestitke in javljanje!

Veseli me, da ste "aktivni in uspešni" (še veliko bolj kot jaz)! Super!

Očitno bom zaradi vas moral zastaviti nekaj bolj zahtevnega...

Priložnost je tu: kot sem že "pisal" 17.4. grem v "čistilno akcijo" po poteh K-24!

Zaradi snega v visokogorju, bo zadeva nekoliko zahtevnejša, ampak, ni bojazni, da nam ne bi uspelo... (z druge strani... zaradi snega bo nekoliko manj "vidnih odpadkov"... in nekoliko manj dela...)

Torej, če kdo od vas želi postati član kluba K-24, ali ponoviti K-24 in pri tem še "prispevati k lepši naravi koroških očakov"- prisrčno vabljen!

Do tedaj pa - lep pozdrav in še naprej tako uspešno!

Lep pozdrav! Zvone
Evo, Zvone pa mi je končno uspelo iti po tvojih stopinjah :-- ...
Začela sem ob 04:03 zjutraj in končala ob 09:28. Torej 4 vzponi in 4 spusti v času 05:25. Če bi zadnji spust tekla tako kot sem vse prej bi mi v 6 urah uspelo 5 vzponov... Ampak bomo to raje "prišparali" za 12 urni pohorski dril :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA