- 16 Mar 2010, 11:43
Pa sem bil že vesel, da bo končno kaj iz tega, sedaj pa... 

L.P. Matjaž (markiz mazi)
Moderator: jkarmen
John Wayne napisal/-a:Sam sem preko spleta naročil en DVD s filmom o maratonu in ga z velikim veseljem pričakal, ko pa sem ga želel gledat, sem ugotovil, da pri naročilu nisem bil pozoren na območje za katerega naročam film. Nisem namreč označil, da naj bo za Evropo in zato ga zdaj ne morem gledat.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje. Mi lahko kakšen heker to odkodira, da ga lahko vseeno pogledam ali ga moram poslati nazaj in naročiti drugega?
usmiljeni_brat napisal/-a:Na računalniku bi se moralo gledat brez težav, na predvajalniku pa je verjetno možno spreminjat regije. Malo pogooglaj za svoj model dvd predvajalnika.
luzr napisal/-a:Ko boš še kaj naročal, vzemi še za markiza Mazija dve majhni in lahki stvarci.
John Wayne napisal/-a:usmiljeni_brat napisal/-a:Na računalniku bi se moralo gledat brez težav, na predvajalniku pa je verjetno možno spreminjat regije. Malo pogooglaj za svoj model dvd predvajalnika.
Hvala, bom preveril.
bobr napisal/-a:Ali pa zripaš dvd vsebino na računalniku in narediš sam sebi EU kopijo.
jedrnat napisal/-a:Ker se s takšnim spletnim balkanskim mešetarjenjem ne strinjam sem se odločil, da grem Mizuno Wave Rider 13 pomerit v trgovino Tomas Sport, kupil pa bom na wiggle (http://www.wiggle.co.uk/p/run/8/Mizuno_ ... 360046365/). Cena 86.77 EUR (če naberem robe za 118 EUR poštnine ni).
Nefertari napisal/-a:... ali pa pač slovenskim trgovcem pomagati iz recesije ...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA