Mizuno Wave Nirvana 6
Prej sem imel nike pegasus, tako da se šele privajam in še čakam da me wave nirvana pripelje do nirvane

Sem opazil, da se mora noga kar malo navaditi na drug copat, še posebej, če sem zadnjih 6 let nosil ekskluzivno samo nike pegasus. Se mi je na uvodnih tehih parkrat zgodilo, da se mi je noga hotela "zvrnat" navzven (imam klasično stopalo, nirvana je pa za močne pronatorje in težke tekače), ampak se je potem na nadaljnih tekih to uredilo. Edino kar me sedaj malo moti je to, da dobim po parih kilometrih (okoli 8-10 km) neverjetno občutljivo kožo (skoraj bolečino) ko stopim na tla v predelu med sprednjima dvema balzinicama. Stvar sem rešil tako, da sem kak kilometer tekel z rahlo pokrčenimi prsti. Mogoče ima kdo idejo kaj bi to bilo (zdelo se mi je kot da se bi mi vzdražil živec podobno kot pri komolcu, kjer začne peči ko nas strese)?
Ampak ni straha, ker spadam med bajseke (sedaj samo še 98 kg) v tekaškem svetu, bi mi vsaj v teoriji nirvana morala ustrezati. Bom počakal da se uteče pa bomo videli.
Iztok