Ma, Tomaž 77, kej ne opaziš, da je to blo vse na italijanski strani, torej italijanski štrom, pri nas na slovenski strani je pa itak ob nedeljah štrom poceni. Se pravi, malo štroma, malo muzike. Ali pa nič..

ton napisal/-a:Uh, kakšna neučakanost. Ob res prijetni in človeški organizaciji, ki se jo gredo Sežanci iz leta v leto, bomo pa ja malo razumevajoči. Velika večina nas nosi ure, pridno pritiska kilometre, tudi končni čas smo lahko razbrali s semaforja (bruto) in ročne ure.
Sam sem nad zadovoljen. Sežane nisem šel preteč na čas, pač pa me je zanimalo, ali bom končno enkrat zmogel toliko pameti, da bom skušal držati nek umirjen in umerjen tempo, ki me ne bo povsem razdrapal na zadnjih treh, štirih kilometrih. In sem z zadevo opravil celo 10 sekund bolje kot lani, ko sem vso traso grizel in se matral. Morda sem malce preveč žgal tam čez mejo, ko sem na spustu skušal dohiteti predtekače in teči v zavetrju, a je vseeno ostalo dovolj moči za zadnji, post-orleški del s sklepnim preklemanskim vzponom čez železnico. In srečal sem čuda prijaznih in zadovoljnih sotekačev, očitno so nam včeraj večini razmere omogočile izpolniti želje.
MančaPomaranča napisal/-a:Za neučakane in tiste malo manj... rezultati so![]()
RoKo napisal/-a:Ko bodo, če bodo in kakšni bodo, bodo tu:
http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?lo ... ocale=1040
Če jih pa ne bo, bo tek ponovljen 01.04.2010.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA