Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

[quote="Tomaž 77"]Zanimivo da je bil isti časomerilec v Palmanovi, Gorici, Medeji, Trstu.... pa so bili rezultati znani takoj po koncu tekme, ko smo bili še v Italiji na pašti.....[quote]

Ma, Tomaž 77, kej ne opaziš, da je to blo vse na italijanski strani, torej italijanski štrom, pri nas na slovenski strani je pa itak ob nedeljah štrom poceni. Se pravi, malo štroma, malo muzike. Ali pa nič.. :-- :-- :--
Uh, kakšna neučakanost. Ob res prijetni in človeški organizaciji, ki se jo gredo Sežanci iz leta v leto, bomo pa ja malo razumevajoči. Velika večina nas nosi ure, pridno pritiska kilometre, tudi končni čas smo lahko razbrali s semaforja (bruto) in ročne ure.

Sam sem nad zadovoljen. Sežane nisem šel preteč na čas, pač pa me je zanimalo, ali bom končno enkrat zmogel toliko pameti, da bom skušal držati nek umirjen in umerjen tempo, ki me ne bo povsem razdrapal na zadnjih treh, štirih kilometrih. In sem z zadevo opravil celo 10 sekund bolje kot lani, ko sem vso traso grizel in se matral. Morda sem malce preveč žgal tam čez mejo, ko sem na spustu skušal dohiteti predtekače in teči v zavetrju, a je vseeno ostalo dovolj moči za zadnji, post-orleški del s sklepnim preklemanskim vzponom čez železnico. In srečal sem čuda prijaznih in zadovoljnih sotekačev, očitno so nam včeraj večini razmere omogočile izpolniti želje.
ton napisal/-a:Uh, kakšna neučakanost. Ob res prijetni in človeški organizaciji, ki se jo gredo Sežanci iz leta v leto, bomo pa ja malo razumevajoči. Velika večina nas nosi ure, pridno pritiska kilometre, tudi končni čas smo lahko razbrali s semaforja (bruto) in ročne ure.

Sam sem nad zadovoljen. Sežane nisem šel preteč na čas, pač pa me je zanimalo, ali bom končno enkrat zmogel toliko pameti, da bom skušal držati nek umirjen in umerjen tempo, ki me ne bo povsem razdrapal na zadnjih treh, štirih kilometrih. In sem z zadevo opravil celo 10 sekund bolje kot lani, ko sem vso traso grizel in se matral. Morda sem malce preveč žgal tam čez mejo, ko sem na spustu skušal dohiteti predtekače in teči v zavetrju, a je vseeno ostalo dovolj moči za zadnji, post-orleški del s sklepnim preklemanskim vzponom čez železnico. In srečal sem čuda prijaznih in zadovoljnih sotekačev, očitno so nam včeraj večini razmere omogočile izpolniti želje.

Tako se govori... :clap: :laola
Je zanimivo brat vse komentarje o rezultatih, tu smo pa definitivno v prednosti počasni tekači - se nič ne sekiramo pa še rezultata ne bo težko izboljšat 2011 :lol: .

Meni je blo super le za joto lahko naslednje leto naročijo mojo mamo za kuharico - njena že diši veliko boljše :D
Gre za splošni vtis. Pol ure pred štartom sem v enem od redkih odprtih lokalov želel naročiti kavo, pa je nisem. Odgovorila je "ne govorim slovensko, govorim italijansko". Takoj zatem sem na prizorišču slišal petje "hepi brzdej tu ju..." inna štantu pod arkado so prodajali izključno avstralske izdelke za šport in seks.
Na tekmi je bilo bolj zanimivo. Nisem si mogel , da bi Italijanu, ki me je spremljal čez Italijo na meji razložil: "We are on the border of Slovenia. I am from Slovenia." Tam sem ga prehitel, zatem on mene in kakih 200m pred ciljem je priznal poraz. To je bila moja zmaga, pa čeprav mi Italijani rezultata morda sploh niso izmerili. Nek "slovenec" bi rekel "sou vat"
Pozdrav
MančaPomaranča napisal/-a:Za neučakane in tiste malo manj... rezultati so :--
:laola

Kje so rezultati, nisem neučakana, samo jih ne znam najti?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA