tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 simi
Sami presežniki: rekordna udeležba=zelo prijetna družba, zelo dobri pogoji za tek, veliko navijačev ob progi (volivci in volivke, ki so vestno izpolnili svojo dolžnosti v dopoldanskem času :lol: ), hvala vsem, ki ste nam pogasili žejo...analiza na prijetnem oktobrskem sončku in prijetna utrujenost so glavne značilnosti včerajšnjega dne.

Barb napisal/-a:
marathon napisal/-a: S svojo lahkontnostjo me je presenetila ga ga,

Ja GaGa je bila danes res odlična.
Pa tudi na Simi,ne smemo pozabiti.Sicer ne vem Simi,kakšen čas si si zastavila za maraton, vem pa, da ga boš z lahkoto pretekla in to sem si želela tudi jaz.
Pa tudi Nataša,Staša in Zarja so bile dobre.
Skratka, dekleta :cast: ,postale ste dobra konkurenca moškemu delu TF.

To sicer spada v drugo temo, a ker je ? že postavljeno: nobenih posebnih časovnih ambicij nimam, cilj preteči brez večjih problemov in če se ga bo dalo stlačiti v 4 ure ali kakšno min manj-super. Če pa ne bo šlo, glavno da se mi tek ne zagabi in :!: da bom še lahko upravljala z avtom po Irski.

Jabolčna pita je bila njami :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Od plana, ki je bil do Žal na easy pol pa gas, je ostalo samo še gas.

Že v hrib na Golovec so me fantje pustili zadaj. Z brega sem potem malce pridobil in potem sva z Borom v lahkotnem drncu (precej hitreje od plana) brzela do Kosez, kjer sem zamenjal partnerja in sva potem z Bigfrikom šopala naprej (pa Barbi nama je delala družbo z debatami o porivanju).

Pri Žalah potem zaradi prevelike brzine ni bilo kam več pospeševati. V Jaršah sva z Bigfrikom še vodilna (Iztoka in Ramona) ujela in smo v konstantem tempu (4.40 min/km) dokončali krog.

Bilo je izjemno fino, le za analizo žal ni bilo časa. Je pa v taki družbi res čisto nekaj drugega tako daleč laufat. Če bi šel sam bi se mi vse zagravžalo, tako pa je bilo super.
 Nataša
Bilo je tako. Firma Krstić je pobrala Gregu Bukovaca na avtobusni stanici po voznem redu u 8.00 u Domžalama. U 8.15 smo bili u Fužinama. Tam so bili tudi Lučko, Bor, Gaga in Miha. Lučka in Bora smo pustili bridki usodi in se odpeljali na žmigouc desno na Dolenjko, pri ta tretem janšatu in Kitajcih levo. Tokrat ne na peceno laco in kumale, ampak na PE-ES-TE!! Potem smo nekaj časa sedeli v avtu z zarošenimi šipami in mleli razna metafizična vprašanja v stilu kaj nam je tega treba bilo. Mimoidoči so se verjetno spraševali, kaj se v avtu dogaja, vendar tega ne vemo zagotovo oziroma for šur, ker je bla megla in nč nismo vidl spljoh. Potem se je pripeljal še tomaž od mateje brez mateje. In smo šli. Po odseku pst od dolenjke do kosez še nisem tekla, ampak mi je bilo všeč. Veliko bolj kot kasnejše vijuganje med bloki, kjer so zaprepadene mamice ustavljale vozičke in govorile svojim štirimesečnim genijem: »leeeeej, tečejo!«. Kot da bejbija zanima kaj drugega kot lastna noga in naslednji obrok! Mi pa smo vihrali kot….hm…hm…ajde vihar, ura je zgodnja, ne najdem druge metafore. Na viču je iz hoste planila h20. nisemo se je ustrašili, ker smo neustrašni. Vzeli smo si par minut za raztegovanje kolena na nogi. Nos sem izpraznila po cimerotičevo in pregnala vse gozdne živali. Potem smo šli naprej. Gaga in mihec sta držala kar spoštovanja vreden tempo in gaga je kljub vsej navlaki, ki jo je imela montirano na svojo persono, tekla s pravo eleganco. Upam pa si trditi, da se je mihec počutil kar malo zapostavljenega ob vseh džipiesih, empetrijih in ostalih čudesih tehnike. Vseeno je zgledal kar kontent. Na poti proti kosezam se je iz grmovja zapodila temna postava in nas sviftli dohitela. Staša. Moja mutola. Zdaj smo bili torej na poti bukovac, tišlar, hriberšnik in moon. Postajalo je napeto. Na ravnici pri koseškem bajerju je močno zapihalo in mi kar precej pokvarilo frizuro. Še dobro, da je za tovrstne probleme prej poskrbel trivremenski taft. Bukovac s tem ni imel problemov, ker mu ne pomaga noben taft. Kasneje smo izvedeli, da so veter povzročili Bigfrik in njegovi kolegi. Ih, počasnele. Kmalu zatem so se odprla nebesa, pravzaprav pa je bil to Darkov prtljažnik in v njem raznorazne vodne dobrote. Pojedli smo vse, zbili Darkota in avto, Bukovac pa je tudi padel na beton in prestrašil race na bajerju ter reduciral njihovo število s 30 na 20. V tistem momentu smo zagledali nekaj TF-jevcev, ki so seveda močno zaostajali za našo vodilno skupino. Bor je presenetil z novo jesensko kolekcijo seksi tekaške garderobe. Kar tako naprej. H20 se je odključila in nam za popotnico podarila nekaj paloma robčkov. Hvaležni smo bili. Potem smo nadaljevali pot. Večjih pretresov ni bilo več. Objadrali smo bloke, zelenice, pločnike in ravnice, si ogledali tekaški slog v steklih hypo banke, potacali travo pred hypo banko, se nekajkrat bežno izgubili, se marsikaj lepega pogovorili in bili res hvaležni za okrepčevalnico Dragonsove Darje na žalama. Uf, kako paše tista voda!! Bukovac je, kot že rečeno, za hip zavil v bokse oziroma k stari mami na govejo župco. Bila je vendarle nedelja, ura pa se je bližala dvanajsti. Mi smo vmes pregledali nagrobnike na žalama in si izbrali vsak svoje navijače. Vmes smo malo zahodili, ampak tega ne priznamo. Moje »suhljate« nogice (kost in koža, nimaš kej) so postajale vedno težje in zadnji kilometer pred ciljem sva z mojo kolegico Lourdes že orenk štrajkali. Bukovac in Tišlar sta naju pogumno opogumljala, vmes pa nas je dohitela še Zarja. Da o ekipi sproščenih tefejevcev, ki so zaključevali svojih 35 km, sploh ne govorim. Raje sploh ne govorim. Ker so bli čist preveč spočiti in prav NIHČE me ni hotel šlepat. Smrjk, že prav. In tako smo prišli na cilj. Mojih rekordnih 25-27 km oz. nekje vmes. Za nagrado sem pa kasneje dobila masažo in še vlada se je končno zamenjala. Kaj še češ. Dober dan je bil. Hvala vsem za družbo. Hvala tudi tistim, ki ste tole uspeli prebrati do konca. Bralna značka je vaša! :wink:

lp, Nta
Uporabniški avatar
 GaGa
Bilo je krasno!!! Zjutraj rahla meglica, potem sonček... Nobeden še ni omenil veverice, ki smo jo srečal :D.

Tisti vaši superlativi o moji tehniki, tempu... to ne velja najbolj (podatek za tiste, ki jih ni bilo).

Moj tek zgleda takole: grem malo bolj počasi (da si dodobra ogledam okolico :D ), po prvih parih kilometrih mi muca popapa jezik (od takrat naprej sem samo še nema tekačica), zadnja faza pa samo še gledam v tla pred sabo, si mislim, kdaj bo že tega konec, pa moje noge se samo še vlečejo za mano.

Vsem hvala za družbo, pa za smerokaze (Nta, Gregor in Matejina boljša polovica). Hvala tudi Mihatu, ki je nemo tekel ob meni :D, mi pomagal pri nošenju vode in me spodbujal takrat, ko je bilo tega treba. Zahvala tudi H20 za vodo in družbo.

Žal sem zamudila vse postojanke z vodo in hrano... ker pri meni tako, da ko se vstavim, ne grem več naprej :? .

Upam se reči, da pridem še kdaj... :D, samo ne vem, če še letos :?:
Uporabniški avatar
 Dule
Lep pozdrav vsem še v mojem imenu :wink: . Sam sem PST-35km premagal tretjič. Zanimivo je, da sem ga najlažje zdelal prvič (prvič je najlepše :D ) , drugič sem skupino že malo težje sledil, tokrat pa sem praktično od Kosez tekel sam svoj tempo - sploh nisem vedel da je za mano še Oranžni slon. Hvala za okrepčevalnice, so mi v vlažnem vremenu zelo prav prišle. V cilju sem bil kar pošteno utrujen, no danes je to že za menoj.

Se vidimo na novih tekaških podvigih :wink: .
Uporabniški avatar
 sale66
Hojla!! :lol: To je bil zame najdalši tek do sedaj in moram reči da sem se super počutil,ko sem prišel na cilj!!Hvala vsem ze okrepčila ob progi in seveda hvala Obiju za družbo od Fužin do Fužin!!! :cast1:
Uporabniški avatar
 mare
Glej no, moj prispevek je pa izginil. Že res, da sem nekaj šinfal, ampak samo čez LPP. Me prav zanima,kdo me je pobrisal.
Uporabniški avatar
 Bajsi
mare napisal/-a:Glej no, moj prispevek je pa izginil. Že res, da sem nekaj šinfal, ampak samo čez LPP. Me prav zanima,kdo me je pobrisal.

Helou!
Po mojem je moderator hotel pobrisati podvojen Gagin prispevek, pa se je zaklikal. Malo ga pošpikaj, mislim moderatorja, ki je...kdo?
 Lučko
GaGa napisal/-a:po prvih parih kilometrih mi muca popapa jezik

:shock: :shock: :shock: A nis rekla, da maš mucka na Kureščku :shock: mijaauuuuuu, mijaauuu :?:
A je bil kak drug mačkon bliz mijaauuuu, mijaauuu :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Bajsi napisal/-a:
mare napisal/-a:Glej no, moj prispevek je pa izginil. Že res, da sem nekaj šinfal, ampak samo čez LPP. Me prav zanima,kdo me je pobrisal.

Helou!
Po mojem je moderator hotel pobrisati podvojen Gagin prispevek, pa se je zaklikal. Malo ga pošpikaj, mislim moderatorja, ki je...kdo?

true & sorry :oops: sem se Maretu že opravičil. zdaj mi je celo uspelo zbrisati GaGin dvojni post - da ostali ne boste preveč tuhtali, o čem sploh gre...
Uporabniški avatar
 GaGa
Danes ga mal serjem :oops: :oops: :oops: . Se opravičujem :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Evo, Bajsi, kakor sem enkrat obljubil sem v nedeljo res tekel zadnji in gledal za izgubljenimi forumovci. :) Pa se glih zdej ni hotel noben posteno izgubit, da bi ga jaz nasel. :D Pa tako sem se trudil, da bi ne bil prehiter in bi kaksen koscek trase spregledal. :) Je bil pa lusten utrinek na teku, ko sem pred preckanjem Smartinke v kosu za smeti zagledal nekaj praznih plastenk ene od vsteklenicenih vod. :) (Evo, sem bil res temeljit pri pregledu terena ;) ) Upam, da letos se kdaj zlozim sestavine skupaj in odtecem tale krog.

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 mare
ero napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:

Helou!

true & sorry :oops: sem se Maretu že opravičil. zdaj mi je celo uspelo zbrisati GaGin dvojni post - da ostali ne boste preveč tuhtali, o čem sploh gre...

Opravičilo sprejeto! Saj ni bilo nič takega samo opisal sem svojo pustolovščino, ker sem del kroga PST nadomestil z avtobusom. Da ne bom še enkrat pisal, samo kot nasvet tistim, ki bi jih prijelo, da bi se vozili z avtobusom: moja skupina tekačev je pritekla na cilj ob istem času, kot sem prišel jaz, tako da se bolj splača iti peš.
Uporabniški avatar
 H2O
Ga-ga, to bila taka malenkost - tista moja voda pa družba. vode tko nisi rabila, družba bila pa čist kratka :? sploh si pa res čist umolknila med tekom :wink:
nedelja ni bil ravno moj dan za tek. neka depresija me je zagrabla med krevsanjem proti vam, v tistih meglah PST-ja, dan končala pa ukleščena v en hudirjev migrenski glavobol. :? še dons nisem čist prisebna :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA