- 08 Jul 2009, 12:36
S tem se pa ne morem strinjati. Poznam kar nekaj rekreativcev, ki rahlo težavneje vadijo in vse nadomestijo z naravno prehrano. Če seveda ne lažejo, ker jaz jim v lonec ravno ne vidim. Ampak so taki ljudje, ki jim jaz pač verjamem. Zdaj, kaj je rahlo težavnejše treniranje..............
skorc napisal/-a:klopotec napisal/-a:Ravni zdaj jem gozdne borovnice in dvomim da se je že našel takšni daso, ki bi lahko naredil takšne vitamine kot so v borovnicah.
Dejstvo je, da s popolnoma naravno prehrano, ob rahlo težavnejših treningih telesu ne moreš povrniti tistega kar je izgubilo. Tako, da je v takšnih primerih tudi "kemija" dobrodošlo nadomestilo. Gre za mojo lastno izkušnjo, mnenje, ki ga ne bom podkrepil z SCI viri. Navedel bom samo, da sem trenutno zdrav in da se počutim dobro (TOK,TOK). V kolikor se bo na TF-u zbrala ekipa, ki bi imela voljo obdelati SCI vire, pa se ji z veseljem pridružim in napišem nekaj dodane vrednosti.
S tem se pa ne morem strinjati. Poznam kar nekaj rekreativcev, ki rahlo težavneje vadijo in vse nadomestijo z naravno prehrano. Če seveda ne lažejo, ker jaz jim v lonec ravno ne vidim. Ampak so taki ljudje, ki jim jaz pač verjamem. Zdaj, kaj je rahlo težavnejše treniranje..............