Pozdravljeni vsi skupaj!
Že dalj časa prebiram forum, pisal pa še nisem...do sedaj

No, sam sem imel podobno težavo kot ti, torej katero uro za tek kupiti (najprej sem imel eno iz Hoferja, pa pol Tchibo - pa je škoda denarja)
Po prebiranju forumov sem se odločil za Polar RS300x s foot podom...
Zdaj moje razmišljanje glede ure je bilo sledeče:
- garmin fr405, ki je sicer malo dražji - odvrnilo me je dejstvo, da je uro pač zaradi GPS podpore potrebno polniti in ker nima zamenljivega akumulatorja bo treba novo uro vzeti; pa roko na srce imam že dovolj pripomočkov, ki jih je treba polniti

- garmin fr60 - mi je bila zelo všeč - ampak je skupaj s comfort pasom in foot podom bila predraga zame
No odločil sem se za Polar Rs300x z foot podom in ne z gps-om (cena je ista) in sicer iz razloga, ker imam vedno s seboj telefon, ki mi preko gps-a beleži pretečeno razdaljo in ostale stvari, ki jih potem uploadam na server (nokia sports tracker).
Pozitivne lastnosti:
- lep dizajn (tu se lahko kregamo)
- tri vrstice za podatke (vse se da prilagoditi, tudi to da imaš na enem zaslonu HR v procentih in številki); je pa 5 zaslonov med katerimi lahko preklapljaš (vsi nastavljivi); zgornji dve vrstici je možno tudi zoomirati - torej da se prva vrstica prikaže v prvih dveh in je tako bolj čitljiva...
- heart touch funkcija - jaz jo uporabljam za osvetlitev displaya, ko grem v temi tečt
- food pod po kalibraciji dela odlično (50 metrov razhajanja napram gps-a na razdalji 10 km); je pa res da foot pod ni najbolj posrečen (beri najlepši)

- wear link pas dela prav tako odlično - do sedaj še ni nikoli izgubil signala... (ampak sem šele 100 km pretekel z njim)
- glede različnih možnosti treningov mislim da ni kaj ni... lahko tudi svoje ustvarjaš (npr. intervalni trening glede na čas ali pretečeno razdaljo)...
Negativno:
- želel bi si malo večji zaslon - sam nimam dioptrije, pa je včasih treba (predvsem v temi) malo dlje gledati, da zagledaš prvi dve vrstici

ampak se to lepo reši z zoom-om; ampak sta pol samo dva podatka hkrati na zaslonu...
Upam, da sem ti pomagal, sicer pa vprašaj, pa se bom potrudil...
Aha, še to - za prenos podatkov na računalnik potrebušej še dodaten flowlink (mislim, da se tako reče)... sam tega nisem nabavljal, ker so mi dovolj podatki s telefona... sicer pa bi si lahko ročno prepisal...
No pa še to - kupil sem preko
www.amazon.at - skupaj s poštnino me je prišlo 166 EUR
Lep pozdrav vsem