Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
pajo napisal/-a:
UršaR napisal/-a:Evo še ene polžke, trenutno v fazi mirovanja. Že nekaj dni me namreč precej boli hrbet. Ampak gre na bolje in pričakujem danes ali jutri že krajši polžji tekec.

LP, Urša

Tvojga mirovanja je od danes konec.

Itak! :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
UršaR napisal/-a:
pajo napisal/-a:
UršaR napisal/-a:Evo še ene polžke, trenutno v fazi mirovanja. Že nekaj dni me namreč precej boli hrbet. Ampak gre na bolje in pričakujem danes ali jutri že krajši polžji tekec.

LP, Urša

Tvojga mirovanja je od danes konec.

Itak! :wink:

Sem vas vidla na "enem" seznamu prijav :wink:, lepooo :clap: :clap:

Drugače sem bila pa tudi jaz ta teden v fazi mirovanja...pomanjkanje časa in volje za tečt ob "nemogočih" urah :nono: ...me pa zato danes tolk bolj pete srbijo, tako da... :juhuhu:
 an_že
danes sem pretek eno lepo turo vse skupaj je zneslo 13,6km pretek sem jo pa točno v 1uri.
kaj to pomeni pa nimam pojma,ker prvo leto tečem malo bol resno!
Uporabniški avatar
 lenči
an_že napisal/-a:danes sem pretek eno lepo turo vse skupaj je zneslo 13,6km pretek sem jo pa točno v 1uri.

O dijo mijo, tole je pa že turbo pogon za nas polžke. Jaz sem zelo vesela če v eni uri pretečem 10 km :oops: , kar se ne zgodi pogosto. Zatorej čestitke :laola
 an_že
lenči napisal/-a:
an_že napisal/-a:danes sem pretek eno lepo turo vse skupaj je zneslo 13,6km pretek sem jo pa točno v 1uri.

O dijo mijo, tole je pa že turbo pogon za nas polžke. Jaz sem zelo vesela če v eni uri pretečem 10 km :oops: , kar se ne zgodi pogosto. Zatorej čestitke :laola

oo hvala.nimam neke predstave,ker sm čisto brez izkušenj v teku zato vas prašam ko ste že dlje časa v tem:)
Uporabniški avatar
 pajo

Lenči tega takoj skenslamo ali počakamo, da prvo rundo plača? :D
Uporabniški avatar
 UršaR
13,6 km v eni uri? Ha, pri meni je to znanstvena fantastika. Mišn imposibl. :oops:

No, faza mirovanja se je pri meni v petek zaključila, ampak žal ni šlo po pričakovanjih. Hrbet boliii in je bilo potem še huje. Ampak verjamem, da bo kmalu minilo in bomo lahko spet polžali.

Ja, mojculja, na seznam smo se dali. Še vse poškodbe saniramo, da se pojavimo na štartu, pa bo.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, kar naj Anže ostane, saj kakšnega turbo polžka pa rabimo, da nam utira pot :laola

Pridni polžki, migate :clap: :clap: :clap: . Jaz imam prehudo abstinenčno krizo, grem jutri plavat, da vidim, kako bo šlo :oops: . Tek pa imam na programu šele v nedeljo, lepo na izi.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
dekleta in fantje po dolgem času sem si vzela nekaj minutk in z veseljem prebrala o vaših dogodivščinah :laola

pridni, pridni!!!!!

jaz se tudi trudim po najboljših močeh..... sicer mi je enkrat izgovor prekratek dan, drugič lenoba :evil: (jezna sama nad sabo), tretjič ..... kar nekaj :evil:

ampak - še vedno sem v formi, mogoče sem malo znižala tempo in kriterij glede kilometrov. klub temu sem zadovoljna, da sem še vedno v "TF klubu" :laola

pripravljam se na Radence - ta tek mi je že 4. leto v veselje, poleg tekanja smo s familijo cel vikend v Prekmurju / na Goričkem :D in UŽIVAMO.....

pridni bodite še naprej :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Metkamarjetka, superca, se mogoče "ujamemo" v Radencih :laola .

Drugače pa sem očitno spet nazaj :clap: :clap: . Včeraj in danes preživela plavanje brez večjih problemov in težav. Kako je luštno spet migati :juhuhu: :juhuhu: Čez vikend pa preverim še tekaške sposobnosti :clap:

Imejte se lepo in uživajte
 wind

Ma, to so te v trgovini nategnili in ti prodali neke turbo superge z dodatnim pogonom, navadne ne letijo tako. :mrgreen:

13,6 km v eni uri pomeni tempo 4:25 min/km, kar je odločno prehitro za običajne polže, lahko še kdo dušo spusti, če bi se takole gnal celo uro. :twisted:

Nekateri pravijo, da je polžji tempo nad 6 min/km. Ampak meni po ravnem to še ni uspelo (razen v snegu), to se mi zdi že mučenje, je treba delat zelo kratke korake, zadrževati noge, skratka bolj jogging poskakovanje kot tek; lahko pa grem lepo počasi tam okoli 5:30. :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
wind napisal/-a:

Ma, to so te v trgovini nategnili in ti prodali neke turbo superge z dodatnim pogonom, navadne ne letijo tako. :mrgreen:

13,6 km v eni uri pomeni tempo 4:25 min/km, kar je odločno prehitro za običajne polže, lahko še kdo dušo spusti, če bi se takole gnal celo uro. :twisted:

Nekateri pravijo, da je polžji tempo nad 6 min/km. Ampak meni po ravnem to še ni uspelo (razen v snegu), to se mi zdi že mučenje, je treba delat zelo kratke korake, zadrževati noge, skratka bolj jogging poskakovanje kot tek; lahko pa grem lepo počasi tam okoli 5:30. :D

Jaz pa znam zelo dobro zadrževat noge, da gredo samo v izrednih situacijah(beg pred psom, ploha, nepredolg tek s hitrejšim sotekačem), pod 6 min/km. :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
wind napisal/-a:Nekateri pravijo, da je polžji tempo nad 6 min/km. Ampak meni po ravnem to še ni uspelo (razen v snegu), to se mi zdi že mučenje, je treba delat zelo kratke korake, zadrževati noge, skratka bolj jogging poskakovanje kot tek

Kakor za koga. Nekateri smo ponosni na to, da sploh "jogging poskakujemo", namesto, da bi ležali na kavču. Zato pa imamo Polžjo sekcijo, da se lahko družimo tudi taki, ki se, po tvoji definiciji, mučimo.

LP, Urša
 helloyo
Asparagus napisal/-a:
wind napisal/-a:

Jaz pa znam zelo dobro zadrževat noge, da gredo samo v izrednih situacijah(beg pred psom, ploha, nepredolg tek s hitrejšim sotekačem), pod 6 min/km. :wink:

super!
Uporabniški avatar
 lenči
Še znam teči :laola :clap: . Je šlo, sicer res polžji tempo za medaljo :lol: :-- , vendar sem zmogla vseh 14 kilometrov in tudi klanci niso bili problem. Jeeeeeeeee
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA