Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Vinci
No, Bobek, saj je jasno, kam taco moliš. Značilnosti zagovornikov te teze so jasne in v glavnem se vsi držite naslednji načel:
- pokroviteljski odnos, ki najbrž izhaja iz vašega prepričanja, da smo vsi ostali pač idioti, ker ne opazimo tako očitnega;
- seveda za vsem tičijo Američani in neki Bilderbergovci ali kajže;
- noben ni chemtrailovec, nič vas povsem ni prepričalo, samo zanima vas, ali je to res;
- argumentacija s postavljanjem vprašanj, s čimer odvrnete pozornost od sebe, da vam slučajno ne bi bilo treba predstaviti svojega mnenja;
- dokazno breme prenesete na tiste, ki se z vami ne strinjajo;
- postavljanje hipoteze na podlagi tega, kaj bi lahko bilo, če obstaja tehnologija, so že bila podobna testiranja ipd.;
- razširjanje razprave in argumentacija s primeri, ki nimajo veze s to temo;
- ustvarite scenarij, s katerim povežete ves sicer nepovezan material in to potem služi kot dokaz;
- vse nasprotne argumente skušate ovreči tako, da opozorite na neko malenkost, potem spet na drugo malenkost in tretjo ... tako dolgo, dokler vas sogovornik ne pošlje v kurac ali pa več ne bo znal odgovoriti na vprašanje. Ampak postavljati vprašanja itak zna vsak idiot. Odgovarjati je pa vendarle malo težje;

No, in tega je še več. In vse to so napake pri argumentaciji, za vas pa je to sveti gral. Zato se je brezveze spuščati v kakršnokoli debato, ker je že vnaprej znano, kako se bo odvijala.
 edo-brko
Lp!

Ne vem,če ste to opazili vendar v zadnjem času se nad našim območjem pojavlja precejšnje število letal, ki ne puščajo nikakršnih sledi!
Kaj je zdaj to? Na kaj gredo ti in kaj imajo primešano med spuščanjem, če tega ne opazimo.
 kovit
Bobek napisal/-a:Vinci in kaj se potem sploh oglašaš, ko imaš že tako razčiščene pojme?

Blagor tebi, ti veš vse.

En nasvet. Pusti forume pri miru in se ne spuščaj v prepire.
Pogovarjaj se raje o teh stvareh z ljudmi v živo...mene ni zaradi tega še nobeden poslal u kurac, če ti pa kdo nameni kakšen :) pa tudi nič hudega.
Uporabniški avatar
 Bobek
kovit napisal/-a:En nasvet. Pusti forume pri miru in se ne spuščaj v prepire.
Pogovarjaj se raje o teh stvareh z ljudmi v živo...mene ni zaradi tega še nobeden poslal u kurac, če ti pa kdo nameni kakšen :) pa tudi nič hudega.

Hvala za nasvet. So pa forumi toliko boljši od pogovorov, ker pač dosežejo več ljudi in so bolj odmevni. Če me kdo nekam pošlje pa nič hudega, kaže samo svojo kulturo.

Je pa zanimivo, kako nekateri jemljejo take stvari kot oseben napad in se počutijo kar užaljene, če kdo izraža mnenje, ki je močno v nasprotju z njihovim, namesto da bi zamahnili z roko in odšli dalje.

Se pa nisem niti nameraval spuščat v debate na tem forumu, zato sem dal link do drugega foruma, kjer so že itak potekale precej bolj sočne razprave. Post sem namenoma dal v Spletne povezave, a je izgleda admin ocenil, da spada v Splošne debate.
Tudi naslov sem dal zelo jasen, tako da se lahko nasprotniki takega razmišljanja temu na daleč ognejo in ga ignorirajo ter na tak način potisnejo v pozabo.
In večina tistih, za katere bi rekel da so najbolj kompetentni za ocenjevanje teh zadev, je naredila tako.
 milos
Bobek,
seveda imaš prav, večina ljudi je pač blaženo nevednih. Blaženo nevedni so še v redu, ker so tiho. Bolj komični so tisti ki so nevedni, pa mislijo koliko vedo in pametujejo. Mislijo, da ne obstaja, če oni ne vedo. Potem ti pa rečejo, da gre spet za "eno tvojo teorijo zarote".
 milos
Saj te dni so učinki škropljenja vremena več kot očitni. Aprilsko vreme konec maja ni normalno in je posledica skropljenja vremena. Čuti se, da je te dneve nad nami hladna pokrovka (škropljenje), ki pa na trenutke popusti, in ko se sonce uspe za pol ure prebiti skoznjo, te kar zapeče na koži. Potem se pa pokrovkino okno spet zapre in spet lahko hodiš v dolgih rokavih. Želim Vam prijeten konec tedna.
Uporabniški avatar
 Andreja_T
ja, tristo depiliranih tigrov...

...če posije sonce, ni prav, ker peče, če ni sonca, spet ni prav, ker ne marate pokrovk, če je mraz, so kriva letala s svojim škropljenjem in če ni mraz, so spet kriva letala z "izpušnimi plini", toplo gredo in ozonsko luknjo... :shock:

važno, da je vse narobe, pa smo srečni :!: :lol:

prijeten konec tedna ima vsak, ki si ga je naredil :wink: kljub pokrovkam sem imela čudovit športno obarvan dan in celo tista šklepetajoča pokrovka na štedilniku, ki je bila "kriva" za poškropljeno ploščo, mi ga ni pokvarila :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA