- 04 Jul 2010, 16:54
Ksenija ma pa kiklco, kiklco Ksenija ma... v njej bo pa polžkala, kokr se le da
haha... me je prodajalec hotel odpravit z ugotovitvijo, da še ni slišal za tekaško kiklco
sej vem KRILO, ampak mal sem bila navihana... mi pokaže nekaj približno podobnega, s tem, da so pajkice do kolen... se ne strinja Ksenija s tem... ga prosim, če pogledava na internet,ha shecam in iščeva pod Nike, ne najdeva haha... nato prosim, če greva lahko pod tek ženske sej poznate zadevo ane... in evooo jee... pa jst vem da imate na zalogi, smo preverili
pa pravi on... ja tole pa vem kaj je ... pa jo dobim v roke, tud pomerjat ne grem... potem pa zdej rabim pa še nekaj kratkega za zgoraj... pa se podajava, pa ugotavljava, pa pristaneva pri nedrčkih... ubogi prodajalec... hvala dečko, bil si zelooo potrpežljiv... no in ker tu nisem našla nič primernega, sem nekaj približno takšnega našla v sosednji trgovini, koristila popust... in sem čist važnaaa... ok ni kratko je pa kul
aja, pa zjutraj sem pretekla planiran trening, kot za šalo, mam še rezervo ojaaa... ne bi rada tvegala kakšne poškodbe trenutno...
iiii... polžka je tu

haha... me je prodajalec hotel odpravit z ugotovitvijo, da še ni slišal za tekaško kiklco

aja, pa zjutraj sem pretekla planiran trening, kot za šalo, mam še rezervo ojaaa... ne bi rada tvegala kakšne poškodbe trenutno...
iiii... polžka je tu