Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
Ksenija ma pa kiklco, kiklco Ksenija ma... v njej bo pa polžkala, kokr se le da :-- :laola

haha... me je prodajalec hotel odpravit z ugotovitvijo, da še ni slišal za tekaško kiklco ;) sej vem KRILO, ampak mal sem bila navihana... mi pokaže nekaj približno podobnega, s tem, da so pajkice do kolen... se ne strinja Ksenija s tem... ga prosim, če pogledava na internet,ha shecam in iščeva pod Nike, ne najdeva haha... nato prosim, če greva lahko pod tek ženske sej poznate zadevo ane... in evooo jee... pa jst vem da imate na zalogi, smo preverili ;) pa pravi on... ja tole pa vem kaj je ... pa jo dobim v roke, tud pomerjat ne grem... potem pa zdej rabim pa še nekaj kratkega za zgoraj... pa se podajava, pa ugotavljava, pa pristaneva pri nedrčkih... ubogi prodajalec... hvala dečko, bil si zelooo potrpežljiv... no in ker tu nisem našla nič primernega, sem nekaj približno takšnega našla v sosednji trgovini, koristila popust... in sem čist važnaaa... ok ni kratko je pa kul :clap:

aja, pa zjutraj sem pretekla planiran trening, kot za šalo, mam še rezervo ojaaa... ne bi rada tvegala kakšne poškodbe trenutno...

iiii... polžka je tu :--
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, draga moja, kakšna šminka bo to :laola , uh, boš zažigala :clap:
Da ne bom jaz za tabo sapo lovila, me malo že kar skrbi :oops: :--
Čudovito, le tako naprej, tudi polžki daleč pridemo, čestitke :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala moja trenerka ;) ne boš ne boš... verjemi, da imam jst še precej dela, predvsem psihičnega in verjemi da vem, da je 5 minut ogromno...
ampak zadovoljna sem predvsem s tem, da imam občutek( sej veš jst tečem bolj na slepo in po občutku) da sem tekla enakomerno... recimo pri bencinski je bilo 22 minut pa še nekaj, pri siporexu 33 pa še nekaj (lani če se ne motim okrog 40)... pri šparu točno urca pa neki sekund... v glavnem filing je da nisem divjala pa se ustavljala, kar je bil moj cilj... da sem teh 10 pa še nekaj pretekla brez počitkov, hoje... dovolila sem si planiran en postanek zaradi vode, pa še tu so me kamenčki zafrknili in se je postanek malce zavlekel... najboljše pa je to, da vem, da bi zdejle lahko ponovila vajo ;) komaj čakam torek... torki so zame po tanovem zakon haha (ti že veš zakaj)
Uporabniški avatar
 Ksenija
Pajo, zadnje čase sem obliko uživanja zamenjala ;) stepanja po gozdu nadomestilo kroženje pa kroženje, pa s številčnico na uri se bijem bitke pa tko ;)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:prideš na Gorenjsko na "en kofe"???? jaz tebi kavico, ti meni mal pozitive...... :clap:
pol pa lahko odtečeva en oval okrog Brda - zna bit, da se medtem nalezem dobre enrgije od tebe :D
:laola

Ja tole se pa lahko zmeniva :wink:

ooooooo, ko bi ti (vi) vedeli kako rabim nekaj pozitivnega :(

zadnje čase se je nad menoj obesil oblak totalne negativne energije :--( en dan sem nomalne volje, že naslednji dan me zvije , da sem čisto aut......
bolezen grda moji mami ne da normalno živeti...... :--( :--( :--(
se trudim, držim pesti, tečem, tečem, tečem kar "nekaj v prazno", da se zamotim ....... se trudim ne misliti na to...... pa ne gre :--(

ampak se ne dam(o) !!!!!!!!!!!!!

......tečem naprej.....
 omarica
Jaz sem nova in sem ful vesela, da sem odkrila polžjo sekcijo (ko sem gledala ostale teme, se me je začel lotevati brezup). A je katera od vas iz centra Ljubljane in bi se ji lahko kdaj pridružila?
Uporabniški avatar
 lenči
omarica napisal/-a:Jaz sem nova in sem ful vesela, da sem odkrila polžjo sekcijo (ko sem gledala ostale teme, se me je začel lotevati brezup). A je katera od vas iz centra Ljubljane in bi se ji lahko kdaj pridružila?

Pozdravljena :laola . Ker so trenutno dopusti, je mogoče malo bolj klavern odziv, ti pa priporočam, da se v temi kRožnika javiš, tam se najde družba polžk :clap: (preverjeno na lastnih izkušnjah :D ).
 omarica
Hvala, Lenči! Sva se našla z enim tekačem, pa tudi na Krožnik se bom kmalu podala. Mogoče že naslednji torek. Ti si pa zdaj že kar maratonka in triatlonka? Bravo!!
Uporabniški avatar
 lenči
Ha, ha, še na moto dopustu delam reklamo za TF :laola
Slika

In sedaj sem že nazaj notri padla. V soboto bo pa spet malo daljši tekaški trening in to v čudoviti družbi :clap: . Kako je lep dopust.

Pa uživajte polžki kjerkoli in karkoli počnete :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, polžki.

Vidim, da nekateri prav pridno migate. Lepo, lepo. Lenči, ti si pa itak znanstvena fantastika - super si!

Jaz sem ravno prišla z dopusta, ki je bil letos malo drugačen. Do zdaj smo vedno šli na morje, letos pa smo se odločili za deljen dopust. Prvi teden smo bili v Zillertalu na Tirolskem, prišli domov, zamenjali robo v avtu, prespali in pičili na morje (Mali Lošinj). Morje kot morje, ampak Zillertal pa - NORO!!! Smo hodili po hribih, se kepali in sankali na snegu, uživali in uživali. Moji trije so še navdušeno plezali, jaz pa sem ta čas izkoristila za tek. Ja, po vsem hribolazenju sem zbrala energijo še za tek - to samo potrjuje, kako noro hudo dobro mi je bilo. Na morju nam je bilo potem kar malo dolgčas, saj nismo vedeli, kaj bi počeli. Otroka je bilo prav težko gledati, kako se dolgočasita. Tako da - en velik JA za aktivni dopust. Imeli smo se res fantastično.

Tako, malo sem se pohvalila. :oops: In kje ste ostali polžki dopustovali?

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
Živjo!

Mene del dopusta še čaka :D , en dober teden bomo potovali po Z Evropi . Bila sem že na morju in sem podobno kot ti ugotavljala, da to ni več zame :| . Kopanja in ležanja na plaži imam hitro dovolj, za druge aktivnosti je pa prevroče. Tek pri temperaturi nad 20 stopinj je zame muka, pa če je še tako lep pogled na morje :oops: .

Lp,
Alenka
Uporabniški avatar
 Ananda
Tudi tale polzka na dopustu ni pocivala. Ampak, ceprav sem za aktivni dopust, mi je letos pa predvsem zaradi vrocine vse malce presedlo. Bila sva na Gorenjskem, večinoma kolesarila (230 km, skupno nekaj cez 7800 visincev), dvakrat tekla in enkrat sla malce v hrib. Ampak vrocina!!! Ubijalska! Lani sva sla prvic s kolesi na Vrsic in sva bila oba kar prepolna sama sebe, ces kak Vrsic, Kum je tezji! Letos sva pa gagala kot norca. Sicer sva bila nekaj kriva tudi sama, ampak vseeno ni lustno gledat, ko se nekdo minuto za tabo pripelje 3× hitreje svez kot rozca! :evil: Ko sem prisla domov, sem rabila se par dni, da sem si odpocila od dopusta, ampak ga vseeno ne zamenjam za nobeno morje. :lol:
Teku se bom resneje posvetila, ko izpolnim kolesarske nacrte, vseeno pa se naslednjo nedeljo vidimo v Zagorju. Bom tekla z :mrgreen:
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA