Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
UršaR napisal/-a:Ojla, polžki.

Vidim, da nekateri prav pridno migate. Lepo, lepo. Lenči, ti si pa itak znanstvena fantastika - super si!

Jaz sem ravno prišla z dopusta, ki je bil letos malo drugačen. Do zdaj smo vedno šli na morje, letos pa smo se odločili za deljen dopust. Prvi teden smo bili v Zillertalu na Tirolskem, prišli domov, zamenjali robo v avtu, prespali in pičili na morje (Mali Lošinj). Morje kot morje, ampak Zillertal pa - NORO!!! Smo hodili po hribih, se kepali in sankali na snegu, uživali in uživali. Moji trije so še navdušeno plezali, jaz pa sem ta čas izkoristila za tek. Ja, po vsem hribolazenju sem zbrala energijo še za tek - to samo potrjuje, kako noro hudo dobro mi je bilo. Na morju nam je bilo potem kar malo dolgčas, saj nismo vedeli, kaj bi počeli. Otroka je bilo prav težko gledati, kako se dolgočasita. Tako da - en velik JA za aktivni dopust. Imeli smo se res fantastično.

Tako, malo sem se pohvalila. :oops: In kje ste ostali polžki dopustovali?

LP, Urša

urša, ne morem verjet :shock: - mi se jutri odpravljamo v dolino Zillertal, konkretno v Hintertux. tam smo bili že pred dvema letoma in nam je bilo tako všeč, da gremo spet.

ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!

me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.

jupi...... komaj čakam :clap: ..... dopoldne v hrib, popoldne bazen v sosednjem hotelu, proti večeru pa še kak kilometerček ob rečici (ostali za spremstvo z biciklom)..... kaj si človek lahko še boljšega želi :D :D :D
Uporabniški avatar
 UršaR
metkamarjetka napisal/-a:urša, ne morem verjet :shock: - mi se jutri odpravljamo v dolino Zillertal, konkretno v Hintertux. tam smo bili že pred dvema letoma in nam je bilo tako všeč, da gremo spet.

ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!

me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.

jupi...... komaj čakam :clap: ..... dopoldne v hrib, popoldne bazen v sosednjem hotelu, proti večeru pa še kak kilometerček ob rečici (ostali za spremstvo z biciklom)..... kaj si človek lahko še boljšega želi :D :D :D

Metkamarjetka, zdaj verjetno že maksimalno uživate v prelepih hribih in okolici. Ja, takrat sem brala tvoje poročilo in ti tudi odgovorila, da smo mi že bili tam pred leti in da komaj čakam, da spet pride pravi čas za to. in, evo, letos je uspelo. In pred našim odhodom sem še enkrat poiskala tvoje poročilo in ga z veseljem ponovno prebrala. Da sem se še enkrat prepričala, v kakšne lepote se podajamo. In, veš kaj? Mislim, da gremo naslednje leto spet. :) Smo pa mi bili nastanjeni v Ginzlingu, to pa predvsem zaradi bližine plezališč.

Ko se vrnete, pa le poročaj, kje vse ste hodili. Bom z veseljem prebrala.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Pršla šefica nazaj. Bo treba spet tečt...,

Halooo, saj tudi sedaj nisi smel počivat :-- ..hja, pridem za spremstvo :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa se je pričel tekaški mesec :clap: . Prstki so si že malo opomogli od sobotnih 33,5km :D . Ne najdem pravih copat za moje prstke, tudi velikost ne pomaga :--( . Vendar se ne dam :clap: . Sem že v nedeljo zjutraj peljala Indya na krajši tekaški sprehod :lol: , seveda mi je pa najbolj prijal potem skok v jezero in plavanje. V soboto pa grem v Zagorje, imam plan priti pred odprtjem ceste skozi cilj :oops: :clap: . Naslednji četrtek pa planiram preganjati Pajota :-- , da vidim, če je kaj migal med poletjem :laola
Kako lepo migate tudi v času dopustov, komaj čakam naslednjih poročil :clap: .

Meni se še vedno malo toži po dopustniških kilometrih http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=135210
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,

glede prstov imam jaz enak problem :--( , letos sta poškodovana že dva nohta kljub še pol številke večjim supergam.
Ko že preganjaš druge polže, bi bilo fino, če bi enkrat še mene. Jesen se bliža in spet bo treba teči kakšen daljši tek. Lm bi rada tekla par minut hitreje, predvsem pa z manj matranja. 13.8. se vrnem z dopusta in potem bom iskala družbo za 20 -25km tek.

LP,
Alenka
Uporabniški avatar
 Hojca
Po 20.8. bi bila tudi jaz zelo za :D ....za kakšen polžji dolgi tek :wink:

Pa lep preostanek poletja vsem skupaj,
Mojca
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, glede na današnji tek se ni bati, da bi jaz lahko koga preganjala :oops: . Pet km sem potrebovala, da so se mišice ogrele, žal se je prebudilo tudi črevesje :evil: . No 10 km je šlo lepo v polžjem tempu. V soboto bo pa treba malo hitreje, da me ne bodo na pločnik nagnali :lol: ...no pa četudi, skozi cilj pridem :-- .
Drugače pa ni problema za skupne teke, le avgusta sem čez vikende v Velenju in bom tam tekla. Kakšen četrtek pa jo lahko mahnemo okoli Gradiškega, meni bi ustrezalo, vsaj kakšne 3 kroge...Alenka, Mojca, ko prideta nazaj se lahko zmenimo, če ste za. Potem pa od 30.8 tisti teden z mano ni nič, ko pa septembra pridem spet k sebi :oops: pa se lahko spet zmenimo. Na LM grem tudi jaz na polovičko.
12.8. greva s Pajotom malo tekat naokoli :clap: , za 19.8. in pa 26.8. se pa še zmenimo :clap: .
Se že veselim :laola
Uporabniški avatar
 maca
Asparagus napisal/-a:Lenči,

glede prstov imam jaz enak problem :--( , letos sta poškodovana že dva nohta kljub še pol številke večjim supergam.
Ko že preganjaš druge polže, bi bilo fino, če bi enkrat še mene. Jesen se bliža in spet bo treba teči kakšen daljši tek. Lm bi rada tekla par minut hitreje, predvsem pa z manj matranja. 13.8. se vrnem z dopusta in potem bom iskala družbo za 20 -25km tek.

LP,
Alenka

Dekleta, v Sanolaborju prodajajo take silikonske čepke za prstke. So kot palčnik, natakneš na prstek in zadevica ga ščiti pred drgnjenjem, pritiski,...
Jaz sem na ta način sanirala in popolnoma preprečila kurje oko.
Probajte.
Uporabniški avatar
 lenči
maca napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Lenči,

LP,
Alenka

Dekleta, v Sanolaborju prodajajo take silikonske čepke za prstke. So kot palčnik, natakneš na prstek in zadevica ga ščiti pred drgnjenjem, pritiski,...
Jaz sem na ta način sanirala in popolnoma preprečila kurje oko.
Probajte.

Maca, pa veš da sem jih že gledala, samo so se mi zdeli tako trdi. Jaz potrebujem za palec in kazalec, saj veš, kako je bilo lani v Logarski. Bom šla pogledat in preizkusim do Logarske, hvala za nasvet.
Uporabniški avatar
 maca
Sploh niso trdi, samo trpežni, proižni, mehki in udobni, da jih na prstu sploh ne čutiš, razen v začetku, ko imaš občutek bolj polne nogavice ali superge, ampak ne tišči.
Pa vzemi raje od Gewohla, ker so kvalitetnejši, čeprav malo dražji.
So različnih velikosti, če so predolgi, jih preprosto odrežeš. Mislim čepek in ne prst ali pa peto, prosto po Pepelki :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:12.8. greva s Pajotom malo tekat naokoli , za 19.8. in pa 26.8. se pa še zmenimo .

Jaz bi lahko tudi 19.8., ampak če lahko Mojca 26.8., bi se odločila za ta datum in si ga označila na koledarju. Potem pa tako kot si rekla pozimi, odpade samo če doživi Slovenija prometni infarkt zaradi toče, hudih nalivov ali orkanskega vetra - snega menda še ne bo. :wink:

maca napisal/-a:Sploh niso trdi, samo trpežni, proižni, mehki in udobni, da jih na prstu sploh ne čutiš, razen v začetku, ko imaš občutek bolj polne nogavice ali superge, ampak ne tišči.
So različnih velikosti, če so predolgi, jih preprosto odrežeš. Mislim čepek in ne prst ali pa peto, prosto po Pepelki

Maca,

hvala za nasvet, bom preizkusila.

Lp,
A.
Uporabniški avatar
 lenči
maca napisal/-a:Sploh niso trdi, samo trpežni, proižni, mehki in udobni, da jih na prstu sploh ne čutiš, razen v začetku, ko imaš občutek bolj polne nogavice ali superge, ampak ne tišči.
So različnih velikosti, če so predolgi, jih preprosto odrežeš. Mislim čepek in ne prst ali pa peto, prosto po Pepelki :--

Že nabavljeni, jutri preizkusim, vzela Gewohl, upam, da bo pomagalo, ker danes palec -noht spet buba :--( , sem ga včeraj razdražila :? . Sem pa jaz zadnjič gledala trde, sedaj pa sem odkrila te mehke :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Jaz bi lahko tudi 19.8., ampak če lahko Mojca 26.8., bi se odločila za ta datum in si ga označila na koledarju. Potem pa tako kot si rekla pozimi, odpade samo če doživi Slovenija prometni infarkt zaradi toče, hudih nalivov ali orkanskega vetra - snega menda še ne bo. :wink:

Lp,
A.

Alenka, dajmo 26.8. reči, ker 19.8. sva s Pajotom na štadionu in imava tempo tek in se ne bo dalo klepetati vmes :lol:
Jaz si že označujem na koledarju in se vidimo na Gradiškem jezeru. Uro še določimo, tam okoli 17.00 predvidoma. :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
Alenki, lepo mi bosta olajšali moj prvi podopustniški delovni dan :D :clap: ...torej 26.8. - Gradiško... Bom pa doma že 21. 8., pa takrat dorečemo detajle.
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA