UršaR napisal/-a:metkamarjetka napisal/-a:urša, ne morem verjet
- mi se jutri odpravljamo v dolino Zillertal, konkretno v Hintertux. tam smo bili že pred dvema letoma in nam je bilo tako všeč, da gremo spet.
ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!
me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.
jupi...... komaj čakam
..... dopoldne v hrib, popoldne bazen v sosednjem hotelu, proti večeru pa še kak kilometerček ob rečici (ostali za spremstvo z biciklom)..... kaj si človek lahko še boljšega želi

Metkamarjetka, zdaj verjetno že maksimalno uživate v prelepih hribih in okolici. Ja, takrat sem brala tvoje poročilo in ti tudi odgovorila, da smo mi že bili tam pred leti in da komaj čakam, da spet pride pravi čas za to. in, evo, letos je uspelo. In pred našim odhodom sem še enkrat poiskala tvoje poročilo in ga z veseljem ponovno prebrala. Da sem se še enkrat prepričala, v kakšne lepote se podajamo. In, veš kaj? Mislim, da gremo naslednje leto spet.
Smo pa mi bili nastanjeni v Ginzlingu, to pa predvsem zaradi bližine plezališč.
Ko se vrnete, pa le poročaj, kje vse ste hodili. Bom z veseljem prebrala.
LP, Urša
evo mene spet.....
dopust je max dobro del, pozitivne energije na pretek.....le nove "delovne zmage" - to mi ne diši najbolj
imeli smo nekaj dni slabega vremena, ampak je bilo po eni strani kar fino, da ni bilo prevroče. prehodili smo večino okoliških postojank, otroka sta pridno hodila, jaz pa sem "zmogla" edino vsakodnevno hajkanje v hrib (dobri 2 urci gor, pa pol toliko nazaj

), tekla pa sem samo 2x v roku 11. dni

višinska razlika me je letos zgleda kar malo zdelala
no, ampak dopust mora biti dopust; užitek in sprostitev
......dolina Zillertal (
http://www.tux.at) pa je še vedno prelepa in še vedno je ne zamenjam z gužvo, vročino in neprijaznim, naveličanim folkom nekje na CRO

zmaga volje pomeni svobodo duše