Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:Alenki, lepo mi bosta olajšali moj prvi podopustniški delovni dan :D :clap: ...torej 26.8. - Gradiško... Bom pa doma že 21. 8., pa takrat dorečemo detajle.

Velja, na mojem koledarju je že označeno, pa tudi sicer ne bi pozabila :D :D :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Sta dva polžka sopihala danes po stadionu Ilirija (menda je to ta :oops: ). Tudi 200m krog je fina zadeva, Pajo ima res poligon pred nosom. Malo sem mu popestrila trening, da ni bilo dolgočasno :lol: :-- . Za nagrado pa še večerja :clap: . Otroci so naju začudeno gledali, kaj ta dva krožita tukaj in ovirata naše kolesarjenje :D . Prav luštno je bilo, lepih 10km, odličen trening. Po 10 urah službe je pasalo malo še kakšne druge dele telesa aktivirati :lol: . Pa še naklepetala sva se potem :clap: .
Uporabniški avatar
 pajo
Bolj točno je - OŠ Koseze. Stožice so terjale kar velik davek. ( pomanjkanje spanja) Tale naša Lenči.... Veliko mi je pomenilo včerajšne tekanje z njo. V praksi povedala tisto kar ni redu. Torej vse :D . Hvala ti smo spravili v spomin. Ne bom pozabil niti slučajno. Ker sem se včeraj prepričal po hitrem postopku, da je vse še kako res. Hvala ti. :laola
Imeti čast, da te Lenči spremlja pri teku.... Si je treba zaslužit. Ni to kar tako na lepe oči!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
UršaR napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:urša, ne morem verjet :shock: - mi se jutri odpravljamo v dolino Zillertal, konkretno v Hintertux. tam smo bili že pred dvema letoma in nam je bilo tako všeč, da gremo spet.

ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!

me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.

jupi...... komaj čakam :clap: ..... dopoldne v hrib, popoldne bazen v sosednjem hotelu, proti večeru pa še kak kilometerček ob rečici (ostali za spremstvo z biciklom)..... kaj si človek lahko še boljšega želi :D :D :D

Metkamarjetka, zdaj verjetno že maksimalno uživate v prelepih hribih in okolici. Ja, takrat sem brala tvoje poročilo in ti tudi odgovorila, da smo mi že bili tam pred leti in da komaj čakam, da spet pride pravi čas za to. in, evo, letos je uspelo. In pred našim odhodom sem še enkrat poiskala tvoje poročilo in ga z veseljem ponovno prebrala. Da sem se še enkrat prepričala, v kakšne lepote se podajamo. In, veš kaj? Mislim, da gremo naslednje leto spet. :) Smo pa mi bili nastanjeni v Ginzlingu, to pa predvsem zaradi bližine plezališč.

Ko se vrnete, pa le poročaj, kje vse ste hodili. Bom z veseljem prebrala.

LP, Urša

evo mene spet..... :D

dopust je max dobro del, pozitivne energije na pretek.....le nove "delovne zmage" - to mi ne diši najbolj :evil: :(

imeli smo nekaj dni slabega vremena, ampak je bilo po eni strani kar fino, da ni bilo prevroče. prehodili smo večino okoliških postojank, otroka sta pridno hodila, jaz pa sem "zmogla" edino vsakodnevno hajkanje v hrib (dobri 2 urci gor, pa pol toliko nazaj :mrgreen: ), tekla pa sem samo 2x v roku 11. dni :oops: :oops: :oops: višinska razlika me je letos zgleda kar malo zdelala :mrgreen:

no, ampak dopust mora biti dopust; užitek in sprostitev :--

......dolina Zillertal (http://www.tux.at) pa je še vedno prelepa in še vedno je ne zamenjam z gužvo, vročino in neprijaznim, naveličanim folkom nekje na CRO :!:
:laola
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Alenki, lepo mi bosta olajšali moj prvi podopustniški delovni dan :D :clap: ...torej 26.8. - Gradiško... Bom pa doma že 21. 8., pa takrat dorečemo detajle.

Velja, na mojem koledarju je že označeno, pa tudi sicer ne bi pozabila :D :D :D .

Tkolele zdej...se javljam, ker bom še do torka "odklopljena". Do včeraj sem se po bohinjskih planinah potepala, zdaj se grem pa še mal k staršem na Kras "cartat" 8) .

Če sta (no, itak da sta :-- :lol: ) za v četrtek še za Gradiško jezero...ve se kar zmenita, meni po četrti ustreza katerakoli ura.

@Asparagus...če slučajno ne veš kako do tja...lahko se kje v Lj. zmeniva ...ali ti pa po mobiju razložim. Se slišiva.

Seveda dobrodošel tudi kdorkoli drug :D ...več nas bo, bolj bo luštn :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Tkolele zdej...se javljam, ker bom še do torka "odklopljena". Do včeraj sem se po bohinjskih planinah potepala, zdaj se grem pa še mal k staršem na Kras "cartat" 8) .

Če sta (no, itak da sta :-- :lol: ) za v četrtek še za Gradiško jezero...ve se kar zmenita, meni po četrti ustreza katerakoli ura.

@Asparagus...če slučajno ne veš kako do tja...lahko se kje v Lj. zmeniva ...ali ti pa po mobiju razložim. Se slišiva.

Seveda dobrodošel tudi kdorkoli drug :D ...več nas bo, bolj bo luštn :lol: :lol:

Tudi meni ustreza katerakoli ura po četrti, zato naj kar Lenči pove, kdaj ona lahko.
Glede prevoza oz. navodil, se slišiva v torek. Jaz se že veselim :D :D .

Lepo se imej še zadnje dni dopusta.
Uporabniški avatar
 lenči
Ja seveda da pridem :clap: . Samo glede ure pa sem jaz bolj pozne sorte :oops: . Se bom potrudila štartati ob 16.30 iz Ljubljane, no recimo kar lepo, da se ob 17.00 dobimo na Gradiškem jezeru. Bom pribrzela do tja, potem pa počasi okoli jezera, kot se za polžko spodobi :lol: :oops:
Uživajta do takrat in komaj čakam :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Mogoče dobite družbo... Zgolj 1 krog. Da malo glavo previtrim.

Fino, boš malo popestril 1 krog :wink: .

Jaz sem danes že opravila :D , popoldne grem pa na žurko :drink , nadomestit izgubljene kalorije.
Uporabniški avatar
 solatka
Ena, "nekoč polžka" tu.

Tu pa tam še pokukam sem gor, v upanju, da se me bo "tekodiš" kaj prijel. No, počaaaasi celo deluje. Se moram pohvalit - danes sem šla tečt. Ne sprašujte kako je zgledalo, pa kolk časa sem tekla. Tekla sem pa le. :-D
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Ena, "nekoč polžka" tu.

Tu pa tam še pokukam sem gor, v upanju, da se me bo "tekodiš" kaj prijel. No, počaaaasi celo deluje. Se moram pohvalit - danes sem šla tečt. Ne sprašujte kako je zgledalo, pa kolk časa sem tekla. Tekla sem pa le. :-D

Bravooooo :laola ...le večkrat poglej, bo še bolj učinkoval :lol: :clap: . Važno je, da migaš :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Ja seveda da pridem :clap: . Samo glede ure pa sem jaz bolj pozne sorte :oops: . Se bom potrudila štartati ob 16.30 iz Ljubljane, no recimo kar lepo, da se ob 17.00 dobimo na Gradiškem jezeru. Bom pribrzela do tja, potem pa počasi okoli jezera, kot se za polžko spodobi :lol: :oops:
Uživajta do takrat in komaj čakam :laola

Lenči,
Ali bi glede na vremensko napoved(sonce-29 stopinj)štartale kasneje?
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Lenči,

Prav, se dobimo ob 17.30 na Gradiškem....itak bomo štartale ob 18.00 :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Lenči,

Prav, se dobimo ob 17.30 na Gradiškem....itak bomo štartale ob 18.00 :--

Velja,
načrt iz Geopedije imam že sprintan, kako se pride do Gradiškega jezera.
Kaj pa zbirno mesto tam? Ali je eno parkirišče, ali jih je več, jaz bom prvič tam?
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Velja,
načrt iz Geopedije imam že sprintan, kako se pride do Gradiškega jezera.
Kaj pa zbirno mesto tam? Ali je eno parkirišče, ali jih je več, jaz bom prvič tam?

parkirišče je eno precej veliko, ne boš zgrešila, drugače pa GSM :wink:
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA