ero napisal/-a:navijam za stotko. lahko tudi pred vhodom v Logarsko zavijemo na panoramsko cesto in pod Olševo nazaj v Solčavo in v cilj. s tem pridobimo 24 km in kakih 400 višincev 
Aha ti mislis da bi se v Solčavo zavilo na desno na zaselek PodOleševa potem pa gor do Ošovnika pod Olševo in na levo mimo Sv. Duha in iyzvira kisle vode, Ložekarja in potem namesto na PAvliča se zavije dol v smeri Matkovega kota in potem v Logarsko?
Ta del je sanjski. Edino bi deloval malo v nasprotju s prejsnimi ravninskimi kilometri od priklopa na asfalt pred Ljubnim. Ampak saj bi verjetno to bila opcija za najbolj utrjene mar ne? Si govoril z Odonom in kompanijo ...bos moral priti na njihov obcni zbor. Ampak, da tega znese 24 kilometrov?
To kar Nataša omenja, ideja da se ne bi krenilo niti na glavno cesto pa je tudi zanimiva.
Se pa sprasujem kaksne so tukaj moznosti. V Ljubnem na desno gor proti Smrekovcu pojma nimam ce se da po nizjih izohipsah priti do recimo tiste ceste iz Strug na Snežno jamo pa potem po pobočju nad Lučami da bi prišli recimo kje pod Grohotom in potem se lahko zavije v Logarsko.
Kaj pa levi breg Savinje, koliko v notranjost bi moralo se iti da bi to bilo stvarno.
malo sem ze to karto dal v predale ampak vajina razmisljanja so pa zopet zbudila skomine. Ko sem raziskoval s kolesom sem sel pri LLjubnem vse gor do Travnika oz. koce na Travniku in potem se prevalil v Grohot preko Durc in pri Bukovniku preklopil na panoramsko in v Logarsko. Sem pa se skoz spraseval o nizji varianti. Ta varianta je verjetno prevec gorsko-trekking primerna...
A to pa da bi se teklo od zaliva do izvira pa ne bi bilo zanimivo?
Tukaj sem nekaj poskusil s kolesom se drzati struge..in sem imel kar nekaj problemov.
TAko da se tudi tukaj sprasujem kako..enkrat bi se veljalo poskusiti v kaksni manjsi testni komorni zasedbi.
Edino te spremembe , kaj pa bi pomenile za tradicijo oz spomin ko so prvi trije borci prehodili pred leti..?