- 29 Avg 2010, 12:31
jao, jao, sem pa res očitno postal zelo sklerozen, saj tele moji rezultati sploh niso prvi moji prvi tekaški rezulati v teku...v osnovni šoli, sem od četrtega razreda naprej nastopal na sicer obveznih šolskih krosih oziroma atletskih tekmovanjih, kjer sem recimo v 7. razredu, brez tekaškega treninga (takrat sem treniral košarko), dosegel naslednja rezultata in sicer na 600 m 1.43 min ter na 1000 m na atletski stezi 3.07 min - tale rezultat mi je danes praktično nedosegljiv, čeprav sem že kar nekajkrat poskušal, da bi se mu približal, ampak sem danes z rezultatom 3.22 na 1km še svetlobna leta daleč...
Obivankenobi napisal/-a:Jaz o mojem rezultatskem napredku v teku, raje ne razmišljam preveč![]()
, ker če bi se zaradi tega še bolj obremenjeval bi že zdavnaj nehal teči...
Tako, da pred približno petimi leti sem na stadionu v roku enega tedna odtekel 5 km v času 18.42 min, 10 km v času 39.16 min in potem praktično 5 let brez izboljšanja, razen v polmaratonu, kjer sem 2006 v Sežani odtekel 1.43 min, čez dva meseca v Radencih 1.32 in potem do leta 2008 nobenega izboljšanja, kjer sem v Ljubljani odtekel 1.29 pa še neki drobiža...šele lansko leto sem uspel izbolšati rezultat na 10 km in sicer na 38.23 ter v polmaratonu v Palamanovi na 1.28.05...tako, da mi takšen napredek ni ravno v ponos...najbolj smešno mi je, da še danes ne vem najbolje kakšen trening bi potreboval, da bi kaj bolj konkretno napredoval ali pa se moram pač sprijazniti, da sem prišel do genetskega maksimuma, in mi noben trening ne pomaga več...![]()
![]()
jao, jao, sem pa res očitno postal zelo sklerozen, saj tele moji rezultati sploh niso prvi moji prvi tekaški rezulati v teku...v osnovni šoli, sem od četrtega razreda naprej nastopal na sicer obveznih šolskih krosih oziroma atletskih tekmovanjih, kjer sem recimo v 7. razredu, brez tekaškega treninga (takrat sem treniral košarko), dosegel naslednja rezultata in sicer na 600 m 1.43 min ter na 1000 m na atletski stezi 3.07 min - tale rezultat mi je danes praktično nedosegljiv, čeprav sem že kar nekajkrat poskušal, da bi se mu približal, ampak sem danes z rezultatom 3.22 na 1km še svetlobna leta daleč...

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.