- 16 Sep 2010, 15:40
Se strinjam glede multisport prehajanja... pri meni je kar pogosto menjanje, tako da bi si želel lažje izbire.
Signal najde pa sorazmerno hitro, če uro odložiš medtem ko išče signale. Če se pa z njo sprehajaš ali voziš, pa bo trajalo precej dalj. Meni se sicer zdi lepa, lepša od 3... serije. Raje bi tudi videl tipko za izklop, ker tako debele ure tako ali tako ne morem uporabljati kot navadno uro (kar naj bi bila prednost serije 4...).
Gregi napisal/-a:Sam sem z uro (ki je medtem na servisu... upam) zelo zadovoljen, jo toplo priporočam vsakemu tekaču za merjenje treningov... Morda bi omenil, kaj mene moti in bi PMSM lahko izboljšali...
- Nima možnosti menjave paska... what you see is what you get...
- Sorazmerno dolgo mi na roki išče povezavo s sateliti, ne vem, od česa vse je to odvisno.
- Prehod iz teka na kolo terja preveč nastavljanja oz. je nastavitev preveč "skrita"
- Manjka funkcija "Walking"...
- HRM pas se mi zdi nekako prelabav... Se mi zdi, da si ga moram precej popravljat pod majico, da mi ne zleze navzdol. Če je nekako "krivo" nameščen, mi kaže tudi do 50 udarcev višji utrip... Verjetno imate punce manj težav s tem (izkušnje z nedrčki, hehe)
- Ni glih... lepa...
Se strinjam glede multisport prehajanja... pri meni je kar pogosto menjanje, tako da bi si želel lažje izbire.
Signal najde pa sorazmerno hitro, če uro odložiš medtem ko išče signale. Če se pa z njo sprehajaš ali voziš, pa bo trajalo precej dalj. Meni se sicer zdi lepa, lepša od 3... serije. Raje bi tudi videl tipko za izklop, ker tako debele ure tako ali tako ne morem uporabljati kot navadno uro (kar naj bi bila prednost serije 4...).
Vreme je spremenljivka, tek je konstanta.