prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Biz
Gregi napisal/-a:Sam sem z uro (ki je medtem na servisu... upam) zelo zadovoljen, jo toplo priporočam vsakemu tekaču za merjenje treningov... Morda bi omenil, kaj mene moti in bi PMSM lahko izboljšali...

- Nima možnosti menjave paska... what you see is what you get...
- Sorazmerno dolgo mi na roki išče povezavo s sateliti, ne vem, od česa vse je to odvisno.
- Prehod iz teka na kolo terja preveč nastavljanja oz. je nastavitev preveč "skrita"
- Manjka funkcija "Walking"...
- HRM pas se mi zdi nekako prelabav... Se mi zdi, da si ga moram precej popravljat pod majico, da mi ne zleze navzdol. Če je nekako "krivo" nameščen, mi kaže tudi do 50 udarcev višji utrip... Verjetno imate punce manj težav s tem (izkušnje z nedrčki, hehe)
- Ni glih... lepa...

Se strinjam glede multisport prehajanja... pri meni je kar pogosto menjanje, tako da bi si želel lažje izbire.

Signal najde pa sorazmerno hitro, če uro odložiš medtem ko išče signale. Če se pa z njo sprehajaš ali voziš, pa bo trajalo precej dalj. Meni se sicer zdi lepa, lepša od 3... serije. Raje bi tudi videl tipko za izklop, ker tako debele ure tako ali tako ne morem uporabljati kot navadno uro (kar naj bi bila prednost serije 4...).
 Gregi
Gregi napisal/-a: Danes zjutraj mi je ekran na FR405-ki enostavno "pobledel"... vidi se le nekje 3% normalnega kontrasta na ekranu,

... rad bi se zahvalil in pohvalil ekipo pri GEOSET-u. Sem poslal uro v servis s povratnico... Uro sem dobil nazaj (novo) isti dan, kot povratnico... To pa je "express service"... kapo dol!
Uporabniški avatar
 klatez
Samo v vednost: ...so v stroške upravičenega garancijskega popravila všteti tudi transportni stroški... (iz Geosetovih navodil za FR305).
V novejših navodilih pa mislim, da celo piše, da se jim pošlje s Pošto Slovenije in označiš PPN (poštnino plača naslovnik).

Tole zadnje preverjeno deluje in ni potrebnih nobenih povratnic...
 Gregi
klatez napisal/-a:Tole zadnje preverjeno deluje in ni potrebnih nobenih povratnic...

Klatez... po prvici povedano mi je za stroške poštnine malo mar... povratnico sem hotel zgolj za to, da se ne bi paket kje.... "izgubil"...
Uporabniški avatar
 klatez
To mi je jasno. Ampak tudi brez povratnice je paket sledljiv. Sicer pa je Geoset resna firma (in se paketi ne izgubljajo).

Glede na to, da imamo danes vsi ob kupu elektronskih naprav in masovni proizvodnji le teh vedno več reklamacij, sem želel opozoriti na to dejstvo.
Uporabniški avatar
 Pina
ojla
a mogoč veste, če obstaja kakšna možnost, da bi svojga FR 405 naučila, da mi izpiše v kateri pace coni laufam.....:P
naredila sem si namreč v sporttracks-u pace cone, katerih se skušam držati.

aja pa še neki...danes sem laufala prvič s tole mašino in ko naj bi laufala v PZI 1(med 8:00 in 20:00 pace ) mi je skus piskou UPOČASNITE :P ...pa sem hodila in vidla da sem v PZI 1.
Ima kdo kako idejo zakaj ???

:? :? :? :? :?
Uporabniški avatar
 flister
Ja 8 min/km je že toško reč da laufaš :-- Po moje pusti stat te cone in si določi raje HR cone. Po njih se ravnaj, hitrost bo že prišla s časom.

Hitrost pri GPS-ju ful varira. Bolj je uporabna neka povprečna hitrost.
Jaz sem si kdaj v treninge sprogramiral hitrostne (max in min) omejitve bolj ohlapno (+/- 30 sek/km) bolj zaradi tega, da se nisem spozabil/zaspal :) (npr. pri intervalnih treningih).
Uporabniški avatar
 Pina
Hej sori, sam mogoč nismo vsi enako hitri :P

Drgač pa delam po knigi the runners edge in se mi zdi kr uredu, ker dela po pace in ne po utripu :mrgreen:
Uporabniški avatar
 flister
No ja, 8 min/km je kar počas, tako da si hitro prehiter in greš čez željeno cono. Zato tudi piska. Drugače pa mislim, da nima možnosti nastavitve pace con na display (samo HR). :wink:
Uporabniški avatar
 Ananda
Mene pa zanima, ce se se komu zdijo nenavadni visinci. Mogoce ste o tem ze pisali v tej temi, jaz nisem zasledila.
Vceraj na LM mi je recimo namerilo 374 m vzpona in 336 m spusta. Zadnjic sem postala na to malce bolj pozorna in ugotovila, da imam na isti progi ob dveh razlicnih priloznostih kar precejsnjo razliko.
 niko277
Mene pa zanima, če ima ta ura možnost oziroma funkcijo, da mi istočasno kaže hitrost in pa pretečeno razdalijo med samim tekom? Uro sem dobil od brata, ki mi pa žal ni dal zraven navodil. Če kdo ve kako se to nastavi bi bil vesel njegove pomoči.

hvala lp niko
Uporabniški avatar
 raf
navodila imaš na internetu in si lahko potem vse, kar te zanima tudi nastaviš. imaš opcijo programiranja do 9 različnij merskih enot med samim tekom in izbiraš med bazo več, kot 30 različnimi enotami.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA