No pa še z moje strani eno "kratko" poročilo - kaj kratko, ta prvega predelamo v nulo
Torej, že mesece prijavljena malenkost je celo poletje špricala dolge treninge, češ saj so mali maratoni ob vikendih dovolj

. Za namenček pa še dopust kjer smo bolj trenirali prežvekovalne mišice kot kake druge

.
In pride streznitev - Logarska. Komaj odtekla 27km. Panika

A se je tebi zrolalo

A na maraton rineš, pa saj še niti dve leti ne tečeš redno

No ja, prijavljena si, tvoja goflja je to tudi obesila na veliki zvon in zdaj nimaš kaj kot da greš

Ampak sklep je bil: DEFINITIVNO POČASI
In gledamo vremensko napoved: bo dež, ga ne bo, bo dež

ma kaj me briga, sam da že mine
V soboto skrajšani Breakfast run - glavno, da smo jedli

, malo pohajkovanja po mestu, sčekiran protiatomski bunker is 70tih - baš bi jim pomagal
Zvečer predpriprava. Ampak Jani se ni bilo treba sekirat - v sobi z dvema veterankama Berlinskega maratona

Hvala, maca in Loni

Brez vaju bi zagotovo kaj pozabila
Zjutraj auf, pojemo zajtrk, a mam vse s sabo, a WC papir majo al ne, ga vzamem s sabo, čez ziher ga ni. Zunaj dež - pa kaj nas briga, saj nismo iz cukra

Še ena skupinska fotka in forza TF dame
In z maco ugotoviva, da imava iste cilje. Ona poškodovana, Loni bo vseeno probala doseči svoje cilje, je pridno trenirala, kaj ji bo en granolom in pa malo šmrcanja
Jaz pa nobenih zgovorov, sam vlečem se kot ponavadi
In

Ma super je blo

Tako lepo že dolgo ni bilo teči, z lahkoto, dodaten trening glasilk za spodbujanje navijačev. Nisem hotela, da bi obupali v tem vremenu in jim je bilo treba pokazati, da so cenjeni
Na WC samo na dvajsetem, vsaka druga okrepčevalnica čaj in banana, pa dva gela v 42,7 kot jih je pokazal Garmin. Najdaljši se mi je zdel 27ti km, tam nekje po 37tem sem

, najlepši pogled pa na Brandenburška vrata

. Na koncu pa še super finiš zadnjih deset metrov, da prideva pod bruto 5ur.

In potem bluzenje pa večerja.
Gremo na after party?

Loni se ne počuti, maca pravi dež in ahilova, Milenko tudi odpove torej ostaneta le še Karin in Jana. Uradni del naj bi se začel šele ob pol enajstih, torej je še čas za malo pomigat - ker pač še nič nismo danes

. Pa ga nekaj serje DJ s starimi, potem se pa Jani odpuli in gremo do daske. Fantje zraven pa, a si ti ziher tekla maraton danes

O, muc - meni ne zmanjka tako hitro baterij
Slikce bodo na FB - tud od zmagovalca, so šli mimo nas. Na podelitvi je edino najhitrejša Nemka tako zamorila, da sva potem kar šli.
Suma sumarum

Naslednji

Bomo še premislili, Valencio so ravnokar prestavili

Preveč resno stvari tako ne smemo vzeti, niso več zabavne