-  27 Sep 2010, 17:49

hvala za obrazložitev termina gneča na tem maratonu, ker sedaj sem pomirjen in upam na nastop v bližnji prihodnoati, da v živo vidim to  "gnečo"........ 

, 14 dni popolnega mirovanja, bolečin za umret (beri: niti gat nisem mogla oblečt brez vpitja od bolečin), izgubi več kot 2 kg mišične mase (kar je za niti pol stota težko punco precej), izgubo kondicije .... in samo 10 dni časa po odpravi bolečin - DOSEŽEK IN POL.
 , 14 dni popolnega mirovanja, bolečin za umret (beri: niti gat nisem mogla oblečt brez vpitja od bolečin), izgubi več kot 2 kg mišične mase (kar je za niti pol stota težko punco precej), izgubo kondicije .... in samo 10 dni časa po odpravi bolečin - DOSEŽEK IN POL. , in gospodična ni bila nič kaj pri volji, da bi izdala ime štacune.
 , in gospodična ni bila nič kaj pri volji, da bi izdala ime štacune. 

maca napisal/-a:Čestitke vsem za dosežene rekorde, jani za prvega, Poloni za PB, Nani za izboljšan rezultat

Jaz imam tudi PB
  Jaz imam tudi PB   
nana napisal/-a:maca napisal/-a:Čestitke vsem za dosežene rekorde, jani za prvega, Poloni za PB, Nani za izboljšan rezultat

Loni PB, jaz pa izboljšan rezultatJaz imam tudi PB

. Za namenček pa še dopust kjer smo bolj trenirali prežvekovalne mišice kot kake druge
 . Za namenček pa še dopust kjer smo bolj trenirali prežvekovalne mišice kot kake druge  .
 .  A se je tebi zrolalo
  A se je tebi zrolalo  A na maraton rineš, pa saj še niti dve leti ne tečeš redno
  A na maraton rineš, pa saj še niti dve leti ne tečeš redno  No ja, prijavljena si, tvoja goflja je to tudi obesila na veliki zvon in zdaj nimaš kaj kot da greš
 No ja, prijavljena si, tvoja goflja je to tudi obesila na veliki zvon in zdaj nimaš kaj kot da greš  Ampak sklep je bil: DEFINITIVNO POČASI
  Ampak sklep je bil: DEFINITIVNO POČASI  

ma kaj me briga, sam da že mine
  ma kaj me briga, sam da že mine  

, malo pohajkovanja po mestu, sčekiran protiatomski bunker is 70tih - baš bi jim pomagal
 , malo pohajkovanja po mestu, sčekiran protiatomski bunker is 70tih - baš bi jim pomagal   
  Hvala, maca in Loni
  Hvala, maca in Loni   Brez vaju bi zagotovo kaj pozabila
  Brez vaju bi zagotovo kaj pozabila   
  Še ena skupinska fotka in forza TF dame
  Še ena skupinska fotka in forza TF dame   

Ma super je blo
 Ma super je blo   

, najlepši pogled pa na Brandenburška vrata
 , najlepši pogled pa na Brandenburška vrata   
   . Na koncu pa še super finiš zadnjih deset metrov, da prideva pod bruto 5ur.
 . Na koncu pa še super finiš zadnjih deset metrov, da prideva pod bruto 5ur.   In potem bluzenje pa večerja.
 In potem bluzenje pa večerja.  
   Loni se ne počuti, maca pravi dež in ahilova, Milenko tudi odpove torej ostaneta le še Karin in Jana. Uradni del naj bi se začel šele ob pol enajstih, torej je še čas za malo pomigat - ker pač še nič nismo danes
 Loni se ne počuti, maca pravi dež in ahilova, Milenko tudi odpove torej ostaneta le še Karin in Jana. Uradni del naj bi se začel šele ob pol enajstih, torej je še čas za malo pomigat - ker pač še nič nismo danes  . Pa ga nekaj serje DJ s starimi, potem se pa Jani odpuli in gremo do daske. Fantje zraven pa, a si ti ziher tekla maraton danes
 . Pa ga nekaj serje DJ s starimi, potem se pa Jani odpuli in gremo do daske. Fantje zraven pa, a si ti ziher tekla maraton danes  O, muc - meni ne zmanjka tako hitro baterij
  O, muc - meni ne zmanjka tako hitro baterij   

Naslednji
  Naslednji   Bomo še premislili, Valencio so ravnokar prestavili
  Bomo še premislili, Valencio so ravnokar prestavili   Preveč resno stvari tako ne smemo vzeti, niso več zabavne
  Preveč resno stvari tako ne smemo vzeti, niso več zabavne  
mušnica napisal/-a:slikce so na mojem Facebook-u
 . Čestitke za dobre rezultate.
 . Čestitke za dobre rezultate. 
 ta nemška organizacija mi je šla na trenutke zelo na jetra
 ta nemška organizacija mi je šla na trenutke zelo na jetra  ) in nenaspan in po svoji stari navadi v zadnjem hipu, tako da sem začel teči suh. Imel sem dobro štartno številko, saj so me vrgli v boks glede na predviden čas, ki je bil na začetku priprav še zelo ambiciozen (namesto v zadnji boks). Tekel sem le malo počasneje kot na polmaratonih. Tek je bil zanimiv, saj proga poteka med zanimivimi zgradbami, za katere pa ne vem za vse, kaj so. Drugič bom tekel z Lonely Planetom v roki. Tam okoli 30. km sem začel gledati, če so kje kakšni ostanki zidu, saj je med maratonci menda navada, da se takrat enkrat zaletiš v zid. Ker so izgleda že celega podrli ali pa znosili v muzeje, sem raje pojedel nekaj gelov in nadaljeval do cilja. Za čuda brez kakšnih problemov, v zadnjih 10 km sem v glavnem prehiteval tekače, kolikor se je zaradi gneče sploh dalo. S časom se sicer nisem pretirano ukvarjal, raje z navijači
 ) in nenaspan in po svoji stari navadi v zadnjem hipu, tako da sem začel teči suh. Imel sem dobro štartno številko, saj so me vrgli v boks glede na predviden čas, ki je bil na začetku priprav še zelo ambiciozen (namesto v zadnji boks). Tekel sem le malo počasneje kot na polmaratonih. Tek je bil zanimiv, saj proga poteka med zanimivimi zgradbami, za katere pa ne vem za vse, kaj so. Drugič bom tekel z Lonely Planetom v roki. Tam okoli 30. km sem začel gledati, če so kje kakšni ostanki zidu, saj je med maratonci menda navada, da se takrat enkrat zaletiš v zid. Ker so izgleda že celega podrli ali pa znosili v muzeje, sem raje pojedel nekaj gelov in nadaljeval do cilja. Za čuda brez kakšnih problemov, v zadnjih 10 km sem v glavnem prehiteval tekače, kolikor se je zaradi gneče sploh dalo. S časom se sicer nisem pretirano ukvarjal, raje z navijači  in številnimi godbeniki. Ura se je ustavila pri 4 urah in 6 minutah. Ko se je izkazalo, da sem zaradi izogibanja lužam in tekačem naredil kar 43,6 km sem ugotovil, da mi za tek pod 4 urami sploh ni treba več trenirati, ampak se samo bolj držati trase.
  in številnimi godbeniki. Ura se je ustavila pri 4 urah in 6 minutah. Ko se je izkazalo, da sem zaradi izogibanja lužam in tekačem naredil kar 43,6 km sem ugotovil, da mi za tek pod 4 urami sploh ni treba več trenirati, ampak se samo bolj držati trase.mare napisal/-a:Ko se je izkazalo, da sem zaradi izogibanja lužam in tekačem naredil kar 43,6 km sem ugotovil, da mi za tek pod 4 urami sploh ni treba več trenirati, ampak se samo bolj držati trase.

Boš še vseeno pridelal kakih 600 metrov, ker letos sem imela točno ta namen, pa mi ni uspelo, ker je imelo isti namen še par tisoč drugih, na veliko delih je bila idealna trasa okupirana s strani navijačev (nisem imela nič proti, kar naj vpijejo), v zadnji četrtini teka pa so jo za svojo vzeli tisti, ki so uresničili tvoj prvotni plan, odtekli dokler je šlo in potem še sprehod do cilja. In ti tako samo cikcakanje okoli "ovir" naklepa par 100 metrov. Zanimivo pa je, ker letošnja idealna linija ni tekla točno tam kot lanska, pa lanska tudi ni bila na predlanski, vsakič je malo levo desno, potem pa naj se amater odloči, kje točno je tistih 42195 m. Sem letos naklepala skoraj 200 m več kot lani.
  Boš še vseeno pridelal kakih 600 metrov, ker letos sem imela točno ta namen, pa mi ni uspelo, ker je imelo isti namen še par tisoč drugih, na veliko delih je bila idealna trasa okupirana s strani navijačev (nisem imela nič proti, kar naj vpijejo), v zadnji četrtini teka pa so jo za svojo vzeli tisti, ki so uresničili tvoj prvotni plan, odtekli dokler je šlo in potem še sprehod do cilja. In ti tako samo cikcakanje okoli "ovir" naklepa par 100 metrov. Zanimivo pa je, ker letošnja idealna linija ni tekla točno tam kot lanska, pa lanska tudi ni bila na predlanski, vsakič je malo levo desno, potem pa naj se amater odloči, kje točno je tistih 42195 m. Sem letos naklepala skoraj 200 m več kot lani.
nana napisal/-a:Tudi jaz sem mislila, da sem tekla po idealni liniji, pa pridelala enako razliko kot lani. Moj maraton je bil definitivo ultra - 42,850 km
 , no, pa naklepam še več kot na lanskoletnem debiju. No, je bilo vsaj pri cajtu obratno.
 , no, pa naklepam še več kot na lanskoletnem debiju. No, je bilo vsaj pri cajtu obratno.VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA