Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Loni napisal/-a:Samo tisti prometni znak mi ne gre v glavo :bum: , berem in berem razpis, nič ne piše, da bi ga odstranili. Očitno ni dovolj, da se zabijamo vanj tekači, se bo moral kdo malce bolj konkretno srečati z njim :!:

Jaz sem imela dve kokretni srečanji :roll:
Uporabniški avatar
 raf
:rol:
jaz pa sloh nisem prebraal razpis, ampak sem samo plačal in sedaj vidim ,da je proga z nekimi dodatnimi zaprekami........
 LEON RO
tae napisal/-a:Nekomu sem obljubil eno "neumnost" (ne me razumeti narobe, vi le tecite maratone in ultra maratone, le sam se nikakor ne vidim v tem). Usoda nekako želi, da se pojavim na tem teku. Kot veste, sem bolj, kot ne kratkaš, čeprav v zadnjem času tečem tudi polmaratone. Moj najdaljši tek do sedaj nekaj čez 30k z veliko vmesnimi pavzami. Koliko mislite, da bi lahko naklepal v teh 6ih urah? Drugače mi pa še vedno ni jasno v kaj se spuščam in mi je že sedaj žal. Vendar obljuba dela dolg.

Nisem čist prepričan,ampak mislim, da jih je ena lani PREHODILA 30. Tako da-veselo na delo!
Uporabniški avatar
 Vreme
Loni napisal/-a:Samo tisti prometni znak mi ne gre v glavo :bum: , berem in berem razpis, nič ne piše, da bi ga odstranili. Očitno ni dovolj, da se zabijamo vanj tekači, se bo moral kdo malce bolj konkretno srečati z njim :!:

Bi rad videl junaka ki bi odstranil prometni znak. Zavedati se morate da tečemo po Sladkem Vrhu ne po Šentiljski poti, pa še tam se najde kakšen znak :mrgreen:

Sicer pa sam celo zimo tečem po tej progi, pa še se nikoli nisem imel bližnjega srečanje s tem znakom! Bo treba malo majn sekati ovinke!!!

Tae očitno boš postal martatonec...predlani je Mirko Lindič v šestih urah prehodil 42 km :clap: ... v resnici glede na tvoje sposobnosti lahko pričakujemo pri tvojem rezultatu predznak ultra :wink:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 01 Okt 2010, 19:43, skupaj popravljeno 2 krat.
 MKC
koliko vas gre pa še na Ljubljanskega? je bilo lansko leto vse zapolnjeno (prijave). jaz bi videl kako bo po Ljubljanskem (ali bi potem prišel tja ali ne)
Uporabniški avatar
 Vreme
MKC napisal/-a:koliko vas gre pa še na Ljubljanskega? je bilo lansko leto vse zapolnjeno (prijave). jaz bi videl kako bo po Ljubljanskem (ali bi potem prišel tja ali ne)

Boš se moral kar hitro odločit, do sedaj 45 prijavljenih. :clap: Noro!!!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tale ZS mi je pa res všeč :lol:
Glede na to, da si lani dobil brezplačno štartnino za Sladkih6 se ne rabiš prijavljat. O tebi tako ali tako vemo vse :D . Glede na željo ti pripada tudi štartna številka ena :clap:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uroš Sobočan napisal/-a:Sladkih6 pa ni tek, je druženje.

Evo, jaz se pridem samo družit ;) :D

P.S.
Sem slišala neke govorice, da ne upam priti, ker se bojim Sebi. Jih moram odločno zanikati. Sem se samo polenila ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA