- 01 Okt 2010, 16:48
Prijavljen in plačan
z enakim motom kot na LM: "Šlo bo, pa magar' če po vseh štirih
"

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Loni napisal/-a:Samo tisti prometni znak mi ne gre v glavo, berem in berem razpis, nič ne piše, da bi ga odstranili. Očitno ni dovolj, da se zabijamo vanj tekači, se bo moral kdo malce bolj konkretno srečati z njim
tae napisal/-a:Nekomu sem obljubil eno "neumnost" (ne me razumeti narobe, vi le tecite maratone in ultra maratone, le sam se nikakor ne vidim v tem). Usoda nekako želi, da se pojavim na tem teku. Kot veste, sem bolj, kot ne kratkaš, čeprav v zadnjem času tečem tudi polmaratone. Moj najdaljši tek do sedaj nekaj čez 30k z veliko vmesnimi pavzami. Koliko mislite, da bi lahko naklepal v teh 6ih urah? Drugače mi pa še vedno ni jasno v kaj se spuščam in mi je že sedaj žal. Vendar obljuba dela dolg.
Loni napisal/-a:Samo tisti prometni znak mi ne gre v glavo, berem in berem razpis, nič ne piše, da bi ga odstranili. Očitno ni dovolj, da se zabijamo vanj tekači, se bo moral kdo malce bolj konkretno srečati z njim
MKC napisal/-a:koliko vas gre pa še na Ljubljanskega? je bilo lansko leto vse zapolnjeno (prijave). jaz bi videl kako bo po Ljubljanskem (ali bi potem prišel tja ali ne)
Glede na to, da si lani dobil brezplačno štartnino za Sladkih6 se ne rabiš prijavljat. O tebi tako ali tako vemo vse. Glede na željo ti pripada tudi štartna številka ena
Uroš Sobočan napisal/-a:Sladkih6 pa ni tek, je druženje.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA