Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Kratos
Uroš Sobočan napisal/-a:
Kratos napisal/-a: "Šlo bo, pa magar' če po vseh štirih :!: "

Torej bomo eni žgali ko norci :mrgreen:

Tudi jaz Ljubljanskega 42K. Sladkih6 pa ni tek, je druženje.

Hehe Uroš, glede na formo bo to žganje v tempu max 4:45/km (LM) in verjetno dobrih 5min/km (sladki)... Trenutno čisto v podnu (forma) in v zraku (motivacija), tako da še kar nekaj poštenih treningov čaka... Drugače pa oboje štejem med tekaško druženje:)) in komaj čakam...
Uporabniški avatar
 Arabo
Glede druženja je po eni strani res. Lani sem se teka udeležil predvsem z namenom druženja. Druženja je bilo veliko. Druženja je mogoče malo več, ker se pač veliko srečaš na progi in si lahko privoščiš počitek med šesturnem tekanju.

Priznati pa moram, da so bili na štartu vsi naspidirani in pripravljeni podirat svoje osebne rekorde glede dolžine ipd. Torej vzdušje pred startom in med tekom ni prav netekmovalno.
Uporabniški avatar
 dexi27
Vreme napisal/-a:Ja Tatjana saj zato pa cvikaš ker si se polenila :lol:

OK, mal v bran Tatjane, če temu lahk rečemo lenoba, no ne vem če glih v urah treningov me bo počas dohitela, je pa res, da pa ima najbrž velike apetite za Palmanovo, al pa jo je mal strah, ker bo mela tam s sabo priganjača, ki tokrat ne bo popuščal :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ROSI64
dexi27 napisal/-a:..... ker bo mela tam s sabo priganjača, ki tokrat ne bo popuščal :mrgreen:

Tatjana nisi edina, tudi mene priganjajo na treningih :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raf
ROSI64 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:..... ker bo mela tam s sabo priganjača, ki tokrat ne bo popuščal :mrgreen:

Tatjana nisi edina, tudi mene priganjajo na treningih :lol: :lol:

super.....
sedaj že vem, kj bom počel v palmanovi!!!
Dexsija in tatjane se bom držal in padel bo nov PB na polovički......
Uporabniški avatar
 Classix
Prijavljen in pridem. Sledi vsakoletno tradicionalno žicanje za prevoz na Sladki Vrh in odvoz trupla nazaj v kaptol... :mrgreen:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 raf
Uroš Sobočan napisal/-a:Raf a ti si tut not padu? :mrgreen:

:

he, he....... :mrgreen:
čuden je tale mesec......sanjam kaj bom delal novembra.........sladkih 55 in PB v ita
LM je pa tako, že čist na izi pod streho...... :--
Uporabniški avatar
 Miroslav
No, sladkih6manija se je malo polegla. Sem se že bal, da bom izločen iz prijave, ker bom vplačal startnino "komaj" v ponedeljek. :roll:
Sedaj pa pridno trenirat, vmes na LJ maraton (polovičko), potem pa najlepši tek Slovenije! :D
Se vidimo v Sladkem vrhu!
:juhuhu:
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja, res je, tudi jaz pridem in tokrat ne le kot navijačica!
Seveda Sladkih 6 ni primerna "tekma" zame.
Lahko se mi celo zgodi, da jih ne bom naredila več kot 10km.
No, v tem primeru, prosim, prišparajte me s komentarji: sej bo, še šest krat tolk, pa bo.
:-)
Uporabniški avatar
 lenči
Sončka napisal/-a:Ja, res je, tudi jaz pridem in tokrat ne le kot navijačica!
Seveda Sladkih 6 ni primerna "tekma" zame.
Lahko se mi celo zgodi, da jih ne bom naredila več kot 10km.
No, v tem primeru, prosim, prišparajte me s komentarji: sej bo, še šest krat tolk, pa bo.
:-)

Juhuuuuu, superca :clap: . Saj je pomembno druženje (no, vsaj za nekatere :wink: ) in če človek navija so tekači tudi veseli :clap: . Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
A bo letos tudi druženje, za nekatere verjetno šele po 16h. :lol: :lol:

Ker ko gledam listo prijavljenih, se bo letos bolj žgalo po progi. To velja za moško in žensko konkurenco. :D :D

Rajko, bo potrebno v ovinkih postavit zaščitno ograjo, da ne bo koga s proge vrglo. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako do danes zvečer smo prišli do številke 77 in to samo v treh dneh :clap:

Prijave ki bodo prišle do jutri zvečer, bodo objavljene jutri proti večeru (torej ne bodo objavljene sproti), takrat bom tudi potrjeval vaša vplačila.

Kar pa se tiče prijavljenih me veseli, da bo na kupu prav pisana druščina, tako tistih, ki bodo prišli tekmovat kot tistih ki bodo "samo" prišli sodelovat, vsak bo dobrodošel :clap:
 Liquid
0) Pridem sodelovat.
1) Še nikoli nisem pretekel ultre.
2) Enkrat pretekel maraton z muko (zaradi vročine).
3) Letos najdaljši tek 30 km tempo 5:00 (vmes 3 x 5 minut počitka).

tae plan je naslednji:

20 km teka (tempo 5:00 min/km)
- 5 minut pavze
10 km teka (5:00)
- 10 minut pavze
10 km teka (5:10-5:15)
- 15 minut pavze
10 km teka (5:20)
- 15 - 20 minut pavze
Šprint do konca (4:00). :) A BO?

Ta plan je boljši kot pa tvojih 130bpm. Drugače bom pa v vsakem primeru zadovoljen, če bom pretekel 50 km.
Uporabniški avatar
 tae
Ufff, ne razkrij vseh taktik.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA