- 10 Okt 2010, 23:38
Mene pa, kot kaze, letos LM ne bo videl.
Pa ravno, ko je kolo skoraj pripravljeno za hibernacijo, in sem se spet zacela resneje posvecat teku. Vceraj sem ugotovila, da bolecine v spodnjem delu trebuha niso vec samo obcasne in je ze skrajni cas, da obiscem zdravnika. In glede na izkusnje nekako dvomim, da mi bo dovolil tect. 
Jezi me, ker prej nekaj let nisem bila bolna (obcasni prehladi so seveda izvzeti), zdaj me pa tole napade ob najbolj bednem moznem casu, ko me caka LM in povrh vsega se trenutno nimam zdr. zavarovanja (to je dolga zgodba in upam, da jutri uspem to koncno uredit). Danes se ze kar malce smilim sama sebi, ker mi zadnja dva meseca na skoraj nobenem podrocju nista bila naklonjena.
Evo, sem se skihala.

Jezi me, ker prej nekaj let nisem bila bolna (obcasni prehladi so seveda izvzeti), zdaj me pa tole napade ob najbolj bednem moznem casu, ko me caka LM in povrh vsega se trenutno nimam zdr. zavarovanja (to je dolga zgodba in upam, da jutri uspem to koncno uredit). Danes se ze kar malce smilim sama sebi, ker mi zadnja dva meseca na skoraj nobenem podrocju nista bila naklonjena.
Evo, sem se skihala.