Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 še1PR
Skoraj teden je odkar smo se vrnili. Mojih vtisov je za celo knjigo... Se bom potrudila čimbolj strnit besede, a rabim čas. Naj zaenkat napišem le, da je bilo nepozabno in naj zame govorijo FOTKE.
 Jožko
Zdravko in ekipa vsaka vam čast za dosežen uspeh. Zdravko prijatelj ti pa si res pravi KERLC pa četudi ne iz prelepe Baške grape :D
 skorc
Evo, ta vikend se mi je oglasil tudi naš sosed, ki je prav tako letos poizkusil osvojiti Šparto. Žal mu ni uspelo, prosil me pa je, da prenesem njegove pozdrave. Ker nima dostopa interneta, lepim SMS, ki ga je spisal.

"Zelim vas pozdraviti i ujedno prenijeti moje ushicenje za poduhvat koji ispunjava i motivira, tako odzvano, hrabro i ustrajno! Ja se ovim putem zahvaljujem na svim ovim godinama prijateljstva sto ste mi puno pomogli i sto ste me primili kao svoga na svim zajednickim putovanjima. Hvala Slovenski prijatelji, ultramaratonci i sportasi! I poruka svima Nama: u zivotu, kao i u Spartathlonu, pobjedu ne odnosi samo sampion pobjednik vec isto tako i svaki sudionik. Svi zajedno u zagrljaju. Srdacni spartanski pozdrav Sloveniji iz vjecno prijateljske Hrvatske. Ivan Jelavic

Joss jednom sve cestitke SLO-ultrasima, poglavito ZDRAVKO I MIRU, ali i LOJZU, BOGDANU, ANTONU I ZDRAVKU i cjeloj EKIPI.".

Lepo je vedet, da šport ne pozna meja, ekološko ribolovne cone, Trdina, NLB-jevih varčevalcev...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jožko napisal/-a:Zdravko in ekipa vsaka vam čast za dosežen uspeh. Zdravko prijatelj ti pa si res pravi KERLC pa četudi ne iz prelepe Baške grape :D

Jožko, saj se ve, da segajo tudi moje korenine menda ravno v tisto prelepo grapo ali na bližnje obronke. Žal še nisem raziskal rodoslovnega drevesa :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
skorc napisal/-a:Evo, ta vikend se mi je oglasil tudi naš sosed, ki je prav tako letos poizkusil osvojiti Šparto. Žal mu ni uspelo, prosil me pa je, da prenesem njegove pozdrave...

Hvala Škorc, lepe pozdrave tudi Jelaviču :D
Uporabniški avatar
 še1PR
skorc napisal/-a:Evo, ta vikend se mi je oglasil tudi naš sosed, ki je prav tako letos poizkusil osvojiti Šparto. Žal mu ni uspelo, prosil me pa je, da prenesem njegove pozdrave. Ker nima dostopa interneta, lepim SMS, ki ga je spisal.

"Zelim vas pozdraviti i ujedno prenijeti moje ushicenje za poduhvat koji ispunjava i motivira, tako odzvano, hrabro i ustrajno! Ja se ovim putem zahvaljujem na svim ovim godinama prijateljstva sto ste mi puno pomogli i sto ste me primili kao svoga na svim zajednickim putovanjima. Hvala Slovenski prijatelji, ultramaratonci i sportasi! I poruka svima Nama: u zivotu, kao i u Spartathlonu, pobjedu ne odnosi samo sampion pobjednik vec isto tako i svaki sudionik. Svi zajedno u zagrljaju. Srdacni spartanski pozdrav Sloveniji iz vjecno prijateljske Hrvatske. Ivan Jelavic

Joss jednom sve cestitke SLO-ultrasima, poglavito ZDRAVKO I MIRU, ali i LOJZU, BOGDANU, ANTONU I ZDRAVKU i cjeloj EKIPI.".

Lepo je vedet, da šport ne pozna meja, ekološko ribolovne cone, Trdina, NLB-jevih varčevalcev...

Joj mimo tega pa ne morem!!!
Naj naj hvala! Se štejem tja med EKIPO...

Ampak je imel Ivan srečo, da sem imela 2 bodygarda! :roll: Ker sta me komaj nazaj držala... :twisted: Če ju ne bi bilo, bi bil (vsaj) ob zastavo... :-- :-- :D :D :rol: :rol: (natasaresizagatonastartu.PRESS)

Lep pozdrav Ivanu od blonT bejbe! :cmok:
 skorc
Alja dobre slikice in zanimiv logotip. A samo mene spominja na onemogli moški organi. Predlog, kaj če bi l in j obrnila navzgor? :D

Drugače pa vam kar zavidam, da ste bili v Grčiji. Mene ta Špartanska evforija še vedno ni popustila čeprav sem vse skupaj spremljal od daleč. Je že šlo tako daleč, da je naša en večer rekla "joj, ko bi si ti še mene želel tako, kot preteči ta špartatlon". :D
Uporabniški avatar
 še1PR
skorc napisal/-a:Alja dobre slikice in zanimiv logotip. A samo mene spominja na onemogli moški organi. Predlog, kaj če bi l in j obrnila navzgor? :D

:rol: :rol: Si me pa spravil v smeh skorc! Še en dokaz, da človeška domišljija nima meja! Ne bom nič obračala, bo treba avtorja povprašat kako in kaj! :D

skorc napisal/-a:Drugače pa vam kar zavidam, da ste bili v Grčiji. Mene ta Špartanska evforija še vedno ni popustila čeprav sem vse skupaj spremljal od daleč. Je že šlo tako daleč, da je naša en večer rekla "joj, ko bi si ti še mene želel tako, kot preteči ta špartatlon". :D

:) Če še vas, ki ste od daleč spremljali tole "preganja", si lahko predstavljaš kako je nam? :wink: Vama obema z vašo želim, da se vama želje izpolnijo! Bom stiskala pesti! :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo
Alja Še1PR napisal/-a:Še nekaj mojih besed in fotk...

RoKo napisal/-a:BEREM, KO MAM CAJT. VEČKRAT.

:lol: jaz tudi :lol:
Počasi začenjam verjet, da se je res zgodilo :D
 klas
RoKo nas je spomnil na tvojo reportažo. In smo še enkrat prebrali v miru :)

Res enkratno predstavitev tvojega dosežka, pravo veselje je brati tvoje misli, pa tudi tvoji analizo vseh udeležencev. Z zanimanjem sem si ogledal tudi filmček o tvojem prihodu v cilj - to je res nekaj enkratnega in izjemen spomin.
Prav imaš, bili ste izvrstna ekipa in kolikor vas poznam, vsi prijetni, preprosti, zanesljivi in zabavni. V tem je uspeh.

Čestitke tebi in tvoji ekipi za uresničitev največjih tekaških sanj :clap: ! klas

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA