- 11 Okt 2010, 08:04
Evo, ta vikend se mi je oglasil tudi naš sosed, ki je prav tako letos poizkusil osvojiti Šparto. Žal mu ni uspelo, prosil me pa je, da prenesem njegove pozdrave. Ker nima dostopa interneta, lepim SMS, ki ga je spisal.
"Zelim vas pozdraviti i ujedno prenijeti moje ushicenje za poduhvat koji ispunjava i motivira, tako odzvano, hrabro i ustrajno! Ja se ovim putem zahvaljujem na svim ovim godinama prijateljstva sto ste mi puno pomogli i sto ste me primili kao svoga na svim zajednickim putovanjima. Hvala Slovenski prijatelji, ultramaratonci i sportasi! I poruka svima Nama: u zivotu, kao i u Spartathlonu, pobjedu ne odnosi samo sampion pobjednik vec isto tako i svaki sudionik. Svi zajedno u zagrljaju. Srdacni spartanski pozdrav Sloveniji iz vjecno prijateljske Hrvatske. Ivan Jelavic
Joss jednom sve cestitke SLO-ultrasima, poglavito ZDRAVKO I MIRU, ali i LOJZU, BOGDANU, ANTONU I ZDRAVKU i cjeloj EKIPI.".
Lepo je vedet, da šport ne pozna meja, ekološko ribolovne cone, Trdina, NLB-jevih varčevalcev...