Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bojan Ambrožič napisal/-a:Prav nič nisem storil narobe, saj sem se postavil v ustrezno cono.

Takole je napisal organizator: cona 2 / tekmovalci in tekmovalke s prijavljenim rezultatom do 1:35 polmaraton.

Jaz sem tekel 18 minut bolje.

Če bi dobro pogledal bi takoj videl, da replika ni bila namenjena tebi......

:laola za odličen čas.
StaraKost napisal/-a:......ne prosta od štarta do cilja, temveč zasedena s tistimi, ki so sposobni teči tako hitro kot je za cono predvideno.
Kako se pacijent takoj prepozna in oglasi :D :mrgreen: .

samo res :roll:
@tati : če ne veš o čem govorim...
kako misliš, da bi bilo Kenijcem, da se bi pred njimi postavili tisti, ki bodo tekli 3 ure? (- retorično vprašanje)
saj nisem sedaj nekaj slabe volje, samo ljudje se ne znajo malo ('nepisanih') pravil držati
sicer je bilo SUPER

Bojan BRAVO. kako je z gležnjem?
Tudi sam sem imel pred sabo ogromno tekačev, ki niso niti približno bili pripravljeni iti pod 2 uri kaj šele pod 1:45. Samo, a mislite, da si ljudje preberejo kaj pomenijo te cone? Briga jih in se postavijo pač tja kjer se jim pač zazdi. Nisem razočaran nad svojim rezultatom ampak ob prehitevanju vse te počasne horde se kaj kmalu pripeti kakšen padec. Danes jih na srečo nisem videl.
Bom kratek. Odlična družba, hvala vsem, ki ste se že zjutraj pojavili pred Maxijem, organizacija odlična glede na maso, zahtevnost in še kaj, vsega je bilo dovolj, manjkal mi je le topel obrok po teku, ampak tudi na to smo bili pripravljeni.

Po novi progi sem prvič tekel, lansko leto sem izpustil. Dinamična, lepa, bolj všečna kot prejšnja, še posebej tisti ravni odseki se meni dopadejo, ko lahko vse odmisliš in vklopiš avtopilota.

Čestitke vsem tekmovalcem, tistim, ki ste in tudi tistim, ki niste prišli v cilj, slednje je težja odločitev, toda včasih je pač proga močnejša od nas. Ter seveda hvala vsem za podporo in vse povezano z njo.

Moj dosežek je 2:57:03 (prejšnji 3:12:37). Letos več kot odlična sezona, cilji in ambicije za naprej pa jasno še vedno so.

Lp

Uroš
plejade45 napisal/-a:@janzi
Ampak tole z TF majčko in tvojo deklico ob poti je bila pa hudo dobra ideja. Prav razveselila sem se je :-)

... tudi jaz, poleg te pa je seveda bilo še veliko prijaznih in bučnih navijačev, ki so se me na trenutke tako dotaknili, da sem kar letel :laola Hvala tudi neumornim fotografom :laola
Lp, zlopi
Uroš Sobočan napisal/-a:Moj dosežek je 2:57:03 (prejšnji 3:12:37). Letos več kot odlična sezona, cilji in ambicije za naprej pa jasno še vedno so.

Uroš... kapo dol. :laola Ti postajaš prava raketa. :)
Pa tudi vsem drugim udeležencem čestitam, ko ste sodelovali na tako veliki prireditvi. :clap:
zlopi napisal/-a:
plejade45 napisal/-a:@janzi
Ampak tole z TF majčko in tvojo deklico ob poti je bila pa hudo dobra ideja. Prav razveselila sem se je :-)

... tudi jaz, poleg te pa je seveda bilo še veliko prijaznih in bučnih navijačev, ki so se me na trenutke tako dotaknili, da sem kar letel :laola Hvala tudi neumornim fotografom :laola
Lp, zlopi

Sem imel še eno presenečenje -malo večji kravji zvonec :D :D :D a se ni nič oglasil ker nisem moral v eni roki držati foto v drugi pa ding dong, ja manjkal mi je še en navijač, sine se mi je tik pred zdajci premislil.
Pretekel sem svoj prvi maraton v Ljublajni in s tem sem zelo zadovoljen, čeprav noge nekako niso stekle po željah. Zame je bilo malenkost pretoplo pa veter v drugem krogu tudi ni bil nek plus. Dobri treningi v pripravah na LM so prinesli še tretjič letos izboljšan PB v maratonu. Tokrat se je ura ustavila pri 2.54.46. Zdaj je pa čas za kako pivo in počitek! :P
Še jaz na kratko

Ko sva s prijetljem Frenkom prišla do šotora, sem doživel prvo dilemo. Kako se obleči? Sevede glede na napoved sem pripravil dolge hlače, kar je bila seveda napaka. Pa tudi ko sem šel od doma smo imeli v Črnučah meglo in neprijazno vreme, v centru pa sonce. Pred starotom še pozdrav z Lonelyjem in na start. Postavim sem se v boks za 3:45. Prvi krog je minil brez težav (morda me je prvič na kakem teku motila gneča saj sem videl kar nekaj padcev), in relativno uspešno lovil oba zajca za 3:45. Rezultat 3:45 je bila moja pobožna želja, pa sem si mislil, poizkusi, morda bo pa šlo, če ne se ustaviš. Natreniran sem bil za nekje 4 ure. V drugem krogu še srečanje z Raf-om (čeprav ne vem rezultata ti že v naprej čestitam), z Lonelyjem -čestitke za 113-ti maraton in še z nekaterimi iz foruma. No, volja za debato je bila čedalje manjša. Tja do 39 km še uspešen lov za 3:45, potem je pa Bogdan (če se ne motim) potegnil, jaz pa pač ne, ker enostavno nisem več mogel zvišati tempa. Na zadnjem km še srečanje z Ugorjem in praktično skupen prihod v cilj in uspešno zaključen moj 4 veliki maraton. Bravo Ugor in hvala za mekaj besed, ki sva si jih izmenjala. Na cilju zadovoljen in končni čas 3:47:03. Lanski čas sem izbolšal za dobrih 7 minut, od letošnjega maratona v Radencih pa za več kot 25 minut.
Uroš, Bojan in ostali-res ste hitri.
Binoni, komaj čakam tvoje poročilo, upam da si pretekla svojega prvega. Vseeno čestitke že vnaprej!
Organizacija v redu, je bilo že boljše, vreme dobro, me pa moti, ker ni bilo toplega obroka. Pa ne zaradi hrane ali cene teke, ampak zato, da se po teku malo vsedeš, s kom malo poklepetaš, poanaliziraš tek, si podaš kakšno spodbudno besedo, ...

Še enkrat čestitek vsem za pretečene razdalje posebno pa še tistim, ki ste prvič pretekli 10, 21 in 42. :laola
Nana, hvala za trud pri prijavah,!
Jaz sem pa nad svojim tekom močno razočarana. 2:09 je čas, ki bi ga najraje pozabila.
Pa še v dvomih sem bila pred začetkom, ali poskusiti slediti zajčkoma za 3:45 (torej 1:52 v prvem krogu) ali lepo počasi začeti z zajčkoma za 4:00, pa potem, po 10 ali 15 km iti naprej. Nikakor nisem pričakovala, da mi bosta onadva ušla naprej.

Ne vem, zakaj ni šlo. Očitno moram do Palmanove nekaj spremeniti.

Zdaj me je pa še huda migrena zagrabila. :( Tega bolje, da ne opisujem.
Nazadnje spremenil spela*, dne 24 Okt 2010, 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA