Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
No,za nami je še ena lepo organizirana tekaška prireditev...v Ložah pri Vipavi.

Lokalno športno društvo Burja Vipava ...nam je spet popestrilo nedeljo...kljub "kislem" vremenu.
Proga...sicer makadamsko-blatna ampak lepo speljana in brez zahtevnih odsekov (razen zadnjih 500 m)....9 km ...z označbami km in vmesno okrepčevalnico.
Tekačev...resda nekaj manj / 85...zmagovalca Ferjančič in Javornikova,

Upam si trditi ,da brez naše zz-topke...ta tek ne bi imel takšno dimenzijo prisrčnosti saj je ta ženska poskrbela za vse skupaj in za vsakega posebej...čestitam in zahvaljujem.

Bilo je vsega...sadja,čaja,vina,žrebanja lepih praktičnih nagrad,obroka po teku pa še...pa še....za prijavnino 8 eur.

Skratka...prireditev vredna udeležbe...tudi v bodoče.

Lepo smo se imeli....maca-ROSI64-zz-topka-jaz
Slika
Nekaj fotk, saj veste, da še vedno nimam dobrega aparata, nje ?
Kar so se hčerki roke tresle, sem kar nekaj fotk vrgla ven, tako da... buh pomagej,... no , nejki je pa žje.
http://picasaweb.google.com/zztopka/6JE ... E31102010#
Teka se je udeležilo 85 odraslih in 58 otrok.
Imeli smo res pestro udeležbo, saj se je teka udeležila tudi Helena Javornik, pa Američan, Bolgarka, Avstrijka,Nemec... da ne pozabim Hitrohodca, ki je bil v cilju itak prej ko marsikateri tekač... Zares pestro ... in lepo.

Rezultati:
http://www.datoteka.si/file/3665/Rezult ... o-xls.html

Šibam pospravlat....
No pa naj se še jaz oglasim. Tek je ob odlični vnemi organizatorje uspel 100%. Zbralo se je kar lepa številka tekačic in tekačev. Proga v dolžini 9,020m je bila razmočena a zelo prijetna,saj je ravninska. Za vodno hlajenje je bilo poskrbljeno od boga :wink: . Na cilju pa vse kot mora bit. Okrepčitev v pravem pomenu besede. Organizatorji si zaslužijo čisto 10tko.Lp
Pa smo dali še eno tekmo pod streho letos.
V dobri družbi (hvala maca za družbo) sem se odpravil v domače kraje na tekmo. Vreme je bilo napovedano bolj slabo, a naju z maco ni motilo.

V planu sem imel laufat dober tempo tek, ker zelo malo treniram sam tempo teke. Tekma te pa povleče v pravi tempo. Začelo je zelo hitro, po Garminu sodeč je šlo pod 4:00, a jaz sem po prvem km zmanjšal, ker s takim tempom bi bilo prehudo. :oops: Z rezultatom zadovoljen. Se pa pozna da sem včeraj popoldan naredil 17km dolg tek. Počasi napredujem.

Lonely je že veliko napisal, a nekatere stvari je lepo še enkrat pohvalit:
:arrow: dobra organizacija športnega društva Burja z neutrudljivo zztopko na čelu :clap:
:arrow: na teku ni manjkalo ničesar, veliko nagrad, veliko sadja, čaja, kuhanega vina,...seznam je kar dolg
:arrow: dobra družba tekačev, kar nekaj obrazov TF

Skratka bilo je vse kar imajo veliki in to za skromno startnino 8€. :clap: No pa še za to sem dobil sponzorja. Hvala maca. :clap:
Tudi jaz bi rad čestital organizatorjem za odlično izpeljan tek! Ne bom veliko razpredal, se kar podpišem pod že zapisane pohvale. Skratka manjkalo ni prav ničesar pa tudi dež in blato na sicer krasni progi nista preveč motila.

K dobremu vzdušju v cilju pa veliko pripomogla zabavna napovedovalka in pa velik lonec kuhanega vina.

Bilo je lepo, drugo leto pridemo zagotovo!
Čakam na rezultate :roll: in zelo vesel ko pogledam na strani Filipides, da so že objavljeni.
Potem pa razočaranje. :--( Pod jesenski tek v Ložah objavljeni rezultati Češpovega teka v Slivjah :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA