-  31 Okt 2010, 17:31

No,za nami je še ena lepo organizirana tekaška prireditev...v Ložah pri Vipavi.
Lokalno športno društvo Burja Vipava ...nam je spet popestrilo nedeljo...kljub "kislem" vremenu.
Proga...sicer makadamsko-blatna ampak lepo speljana in brez zahtevnih odsekov (razen zadnjih 500 m)....9 km ...z označbami km in vmesno okrepčevalnico.
Tekačev...resda nekaj manj / 85...zmagovalca Ferjančič in Javornikova,
Upam si trditi ,da brez naše zz-topke...ta tek ne bi imel takšno dimenzijo prisrčnosti saj je ta ženska poskrbela za vse skupaj in za vsakega posebej...čestitam in zahvaljujem.
Bilo je vsega...sadja,čaja,vina,žrebanja lepih praktičnih nagrad,obroka po teku pa še...pa še....za prijavnino 8 eur.
Skratka...prireditev vredna udeležbe...tudi v bodoče.
Lepo smo se imeli....maca-ROSI64-zz-topka-jaz

Lokalno športno društvo Burja Vipava ...nam je spet popestrilo nedeljo...kljub "kislem" vremenu.
Proga...sicer makadamsko-blatna ampak lepo speljana in brez zahtevnih odsekov (razen zadnjih 500 m)....9 km ...z označbami km in vmesno okrepčevalnico.
Tekačev...resda nekaj manj / 85...zmagovalca Ferjančič in Javornikova,
Upam si trditi ,da brez naše zz-topke...ta tek ne bi imel takšno dimenzijo prisrčnosti saj je ta ženska poskrbela za vse skupaj in za vsakega posebej...čestitam in zahvaljujem.
Bilo je vsega...sadja,čaja,vina,žrebanja lepih praktičnih nagrad,obroka po teku pa še...pa še....za prijavnino 8 eur.
Skratka...prireditev vredna udeležbe...tudi v bodoče.
Lepo smo se imeli....maca-ROSI64-zz-topka-jaz

Marathon Challenge Slovenia

.
 .

. Na cilju pa vse kot mora bit. Okrepčitev v pravem pomenu besede. Organizatorji si zaslužijo čisto 10tko.Lp
 . Na cilju pa vse kot mora bit. Okrepčitev v pravem pomenu besede. Organizatorji si zaslužijo čisto 10tko.Lp
 Z rezultatom zadovoljen. Se pa pozna da sem včeraj popoldan naredil 17km dolg tek. Počasi napredujem.
 Z rezultatom zadovoljen. Se pa pozna da sem včeraj popoldan naredil 17km dolg tek. Počasi napredujem. dobra organizacija športnega društva Burja z neutrudljivo zztopko na čelu
 dobra organizacija športnega društva Burja z neutrudljivo zztopko na čelu   

in zelo vesel ko pogledam na strani Filipides, da so že objavljeni.
  in zelo vesel ko pogledam na strani Filipides, da so že objavljeni. Pod jesenski tek v Ložah objavljeni rezultati Češpovega teka v Slivjah
  Pod jesenski tek v Ložah objavljeni rezultati Češpovega teka v Slivjah