- 29 Okt 2010, 11:03
Ja sam bog ve a so to bruto ali neto cajti. Res malo čudno...za tako prireditev
janzi napisal/-a:Liquid napisal/-a:Mogoče kdo ve, če bodo vmesni časi tudi tokrat objavljeni? Glede na to, da mi je letos odpovedala tehnika, bi rad naredil 'mini' analizo na podlagi vmesnih časov (tisti časi pri slikah nažalost niso dovolj natančni !!).
To leto se pač nisem udeležil LM, amak sem bil prisoten kot gledalec in bom na kratko podal komentar na to temo- vmesni časi.
"Liquid" izgleda da ni samo tebi odpovedala tehnika , ampak tudi Timingu![]()
.
TIMING Ljubljana očitno ni več kos takšnim množičnim prireditvam, tri dni po tekmi še vedno nikjer vmesnih časov. Kot za primer lahko navedem zadnji maraton v Torontu, čim sem prešel vmesni čas na 21km je bilo to objavljeno že na netu, še več tudi izračunan je bil že predviden čas na cilju. Ravno tako je bilo na isti način izvedeno merjenje na 31km. Skratka odlično posredovanje časovnih informacij v splet, tudi vse grafične analize odlično napravljene in tudi objavljene na spletu.![]()
Povsem razvidne informacije o hitrosti, % tekmovalcev pred teboj, grafika ciljne ravnine in kje so tisti trenutek ostali tekmovalci....V glavnem izredne pohvale časomerilcem.
Upajmo, da se naslednjo leto poboljšajo, če ne bo morala tu posredovati konkurenca.
Ja sam bog ve a so to bruto ali neto cajti. Res malo čudno...za tako prireditev