Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Naročeno je suho, sončno in toplo vreme, vendar ga je baje dobavitelju zmanjkalo, tako da bo dobavil kar mu je pač ostalo. Pravi da še ima nekaj porcij takega tik pred dežjem in bo skušal rešiti s tem. Ker nam ga sponzorira, se moramo pač sprijaznit s tem kar pač ima. :D :D

Prevoz opreme ni organiziran. Običajno zadevo rešujemo z anorakom v žepu. Aja, pomaga da si hitro zgoraj, ker si potem lahko prej nazaj. :D
L.pozdrav,ponavadi se vedno kdo prej oglasi nevem ali je tale današnji penzjonistični vzpon pobral vse moči ali kaj.Na kratko spet je bilo O.k tako kot vedno je bil začetek kar na visokem nivoju tako da se tisti malo bolj zadaj niso mogli malo izpihati v prvih vrstah pa so po žvižgu cvilile gume obrati so šli v prazno štart uspel in tako do vrha,komaj si bom odpočil do naslednjega vzponaŠe enkrat. Srečno
Nedelja - dežne kaplje in sivo jutro. Ampak dan je bil čisto drugačen, saj nas je Pohorje vabilo na zimski pokal. :laola
To je bil moj prvi zimski pokal. Kako se obleči, da me ne bo zeblo, da ne bo vroče, da se preoblečem na vrhu - tisoč vprašanj, čeprav sem letos osvojila -Pohorje že ničkolikokrat. :?:
Ampak vedno me je spremljal nahrbnik, v katerem ni manjkalo ničesar - komplet garderoba za preoblečt - od spodnjih gat dalje..... samo, da se na prehladim, da bom jutri spet gor.
Toda tokrat je šlo zares - nahrbtnik ? Ja pripravim ga in v njem ni manjkal niti fen za lase.
V mislih se skoncentriram na progo, na tisti zadnji vzpon. In ta nahrbnik? Kaj bom z njim? Ogledujem slike lanskega leta - pa saj večina ne nosi ničesar na hrbtu - jaz pa se razvajam? Ne vem, ne najdem odgovora. In zavrtim številko Poldeta Dolenca in Lojzke Bratuša. Če kdo ve, onadva gotovo vesta.
In odgovor pade - majica s kratkimi rokavi, pa anorak in okrog pasu nekaj, kar boš obleka na vrhu. OK njiju pa velja poslušati - in naenkrat sem lažja za 3 kg. :D
Veselje je bilo na startu videti okoli 150 zagriženih ljubiteljev Pohorja. :clap: :clap: :clap:
In smo startali. Blato - ne, ne, mehki teren se temu reče. :D Vsi nasmejani smo skupaj hodili do vzpona, kjer se je začelo zares. Meni se je zdelo imenitno, vendar nisem vedela, da je cilj pod vzpenjačo. Mislila sem, da je na vrhu, kjer je bil pred dvema tednoma tekmovalni pohod, tako da sem moči še hranila za finalni del.
Vzpon je ta pravi, ampak družba tudi, vsi globoko dihamo, še jaz, ki rada govorim, molče grizem kolena. Hodim čisto za Zdravkom in počutim se imenitno. Pa Simona, pa veliko TAO-cev .... pred nami pa najboljši...Daneja, Joško, Igor.... veliko vas je najboljših....
In že smo na cilju.
Imenitno je bilo. Z veseljem se posladkamo z napolitanko in popijemo čaj.
Oblečem toplo trenerko, še malo pokramljamo in sledi spust v dolino.
Hvala organizatorjem, saj si resnično zaslužite vse pohvale :clap: :clap: :clap:
Komaj čakam prihodnjo nedeljo.....
Hvala prijetni družbi, vsem in vsakemu posebej. Vsi smo del te zgodbe. :D :D :D
:laola :laola
No, bomo pa kar tu zapisali poročilca :D
Res lepo, čeprav je grozil dež. Stane je zapisal lepo humoresko, še bolj bi se pa smejal, če bi Vera na vrhu potegnila fen iz nahrbtnika :rol:
Res je fajn prit na Pohorje, kako besedo čveknit, pohrustat napolitanko in spit napitek. To je idealen dan. Čas to zimo niti ni toliko pomemben, saj nisem v borbi za ... :--
Danes sem pa pogrešal kar tri mariborske poštarje. TAO-vci pa f puni zasedbi :lol:
Pravzaprav pa sem najbolj pogrešal Aljo :(
Rezultati so, ja, pa točke tudi, kaj pa slike? Zdaj, ko še ni šlo na ful od štarta, bi morali biti obrazi še bolj nasmejani, kot kasneje na punih obratih od začetka do cilja?
Res ni šlo na ful od štarta, je pa šlo zato na koncu tolko bolj :mrgreen: . Meni na fiski definitivno ni bilo več do nasmeškov. Ko sem na vrhu prišla do sape, pa se mi je smejalo do ušes :D . Se vidimo prihodnji teden!
Lepo
Tudi rezultati so bili hitro :clap:
Mi TFjevci (podružnica :rol: MB) pa smo po poti navzdol obiskali Lukeja, pa ne vem, zakaj Fifty nič o tem ne napiše sicer v drugi temi. :hack: :ignore: :argue: :toast: :TF)
Led smo prebili. Le še 12 krat se dobimo in bo vsega konec.
Zato je treba vsakič uživat na polno.
Po prijetnem pohajkovanju in klepetu s tekaškimi
prijatelji, smo se postrojili v širino. Potem smo nekateri
odtočili. Vsak gram šteje. Po minutki za meditacijo se
je začelo. Verige smo strgali. Meni se je zdelo, da bi šel
iz gneče. Po nekaj anaerobnih odrivih v breg in temperamentnih
zabadanjih palic pogledam naokoli. In vidim, da sem zelo spredaj.
Podzavest zahteva umiritev konjev. Do konca prvega vzpona hodim.
Jih nekaj pade mimo. Čez ravnino se komaj vlečem, mest ne izgubljam.
Na FIS steni pridem k sebi. Še celo pridobim nekaj pozicij.
Na koncu zelo zadovoljen. Bilo je super. Ostro, direktno v žilo.
Tudi Irena je bila zadovoljna.
Se že veselim naslednjih prigod. Organizacija je enkratna.
Nekoliko skisano vreme pa se ni moglo kosati z našo dobro voljo.
:laola
Rezultati bodo doživeli še en popravek, sicer pa je kar uspelo. Da bi bilo naslednji teden še boljše in predvsem manj zagonetk pri ugotavljanju vrstnega reda še nekaj nasvetov:

Pravila dopuščajo, da tisti, ki računajo da ne bodo uspeli priti v cilj do zaključka merjenja časov (90 min po startu) startajo predčasno in si sami izmerijo svoj čas. Te bi prosili, da na vrhu ne gredo skozi ciljna vrata kjer jih zabeleži štoparica, temveč ob strani in povejo zapisnikarju svojo startno številko in čas.

Zelo koristno je, da vsi, ki tega še niso, nemudoma pozabijo startne številke iz pretekle sezone.

Vsem, ki so se to nedeljo povzpeli na vrh brez startne številke, smo jo naknadno dodelili. Startni kartonček prevzamejo ob naslednjem vzponu pri prijavni službi.

Kdor še ni, lahko dvigne startni kartonček z letošnjo startno številko neposredno pred startom -- pri prijavni službi.

Kdor se lani ni udeležil nobenega vzpona, dobi startni kartonček s številko po izpolnitvi prijavnega obrazca -- pri prijavni službi.

Kdor je v nedeljo izpolnil prijavni obrazec, naj se oglasi pri prijavni službi, da dobi trajnejšo različico startnega kartončka.
Nazadnje spremenil ZarkoM, dne 23 Nov 2010, 09:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Ker je izveden popravek texta na katerega sem imel pripombo, je spodnja pripomba sedaj nepotrebna. Ne bom jo brisal, ker se na njo navezuje pojasnilo.

Ne vem od kod ideja, da bi sami govorili svoje čase, čeprav jih skoraj vsi merimo.
Ko prideš v cilj na 180 utripa, komaj poveš svojo številko, kje se boš obremenjeval še s časom.
Ta ideja je nekaj najslabšega kar ste se lahko spomnili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Nazadnje spremenil StaraKost, dne 23 Nov 2010, 09:26, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA