- 23 Nov 2010, 20:37
ton
se pravi imam še malo časovne fore. 
miro
"POPUSTI IN ZMAGAL BOŠ." Spomnim se teh besed, priznam, da jih nisem jemal resno, ali pa jih nisem razumel. Dejansko imajo globji pomen in vreden razmisleka.
MATJAŽ
Gebre se je premislil, ker mu je to skoraj edina služba. No, jaz sem si pa, ker mi je ljub hobi.
Omenjenih številk skoraj nisem videl.
Drugače pa hvala, da tako verjameš vame.
Cormi
A res, zakaj pa? Ali sem ti že omenil, da sem bil prav vesel, ko sva se po dolgem času spet videla? Če bomo kdaj izvedli glasovanje za naj noge TF damic, imaš moj glas.
(
ups, a sem to kar napisal)
lenči
mogoče ne boš verjela, ampak prav ti si večkrat omenjena v moji debati, kot motoristka, faca, maratonka, ultramaratonka, triatlonka, organizatorka.
muc
kaj naj pa tebi napišem? Najbolje, da se dobiva še na kakšni pijački ali še bolje skupnem treningu in mi razkriješ male skrivnosti velikih mojstov.
maca
Ja, čeprav sem dečko (že v zrelih letih
) imam čustva. To je to, poslušati sebe, svoje telo, misli in čustva in ne le ali pa samo številk. Je pa zanimivo to, da v šoli matematike nikoli nisem preveč maral. Predvidevam, da so ti bila moja poročila s tekem dolgočasna, saj sem omenjal tempo, hitrost, uvrstitev, čas, spet same številke. Maca, naslednje moje poročilo bo brez številk.
raf
verjetno se kmalu spet kje srečava. 
Obivankenobi
že dolgo nisva bila skupaj na teku, tudi to se bo v prihodnje spremenilo. Lahko prideš že to soboto v Kamnik oziroma na Sv.Primoža na zimski trening.
vencelj, bernarda, Vreme in mušnica
vaše namige razumem, kot podporo vsemu kar počnem in kar se odločam.
Evo, končal sem. Tako, kot ste se vi posvetili meni, sem se jaz vam. Pa smo se spet malo bolje spoznali, čeprav le preko monitorjev. Vsem vam

miro

MATJAŽ

Cormi

Cormi napisal/-a:Miha, tega zapisa sem se pa res razveselila!
A res, zakaj pa? Ali sem ti že omenil, da sem bil prav vesel, ko sva se po dolgem času spet videla? Če bomo kdaj izvedli glasovanje za naj noge TF damic, imaš moj glas.

lenči

muc

maca

raf

Obivankenobi

vencelj, bernarda, Vreme in mušnica

Evo, končal sem. Tako, kot ste se vi posvetili meni, sem se jaz vam. Pa smo se spet malo bolje spoznali, čeprav le preko monitorjev. Vsem vam

Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.