Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
ton :arrow: se pravi imam še malo časovne fore. :D

miro :arrow: "POPUSTI IN ZMAGAL BOŠ." Spomnim se teh besed, priznam, da jih nisem jemal resno, ali pa jih nisem razumel. Dejansko imajo globji pomen in vreden razmisleka.

MATJAŽ :arrow: Gebre se je premislil, ker mu je to skoraj edina služba. No, jaz sem si pa, ker mi je ljub hobi. :D Omenjenih številk skoraj nisem videl. :D Drugače pa hvala, da tako verjameš vame.

Cormi :arrow:
Cormi napisal/-a:Miha, tega zapisa sem se pa res razveselila!

A res, zakaj pa? Ali sem ti že omenil, da sem bil prav vesel, ko sva se po dolgem času spet videla? Če bomo kdaj izvedli glasovanje za naj noge TF damic, imaš moj glas. :D ( :oops: ups, a sem to kar napisal)

lenči :arrow: mogoče ne boš verjela, ampak prav ti si večkrat omenjena v moji debati, kot motoristka, faca, maratonka, ultramaratonka, triatlonka, organizatorka.

muc :arrow: kaj naj pa tebi napišem? Najbolje, da se dobiva še na kakšni pijački ali še bolje skupnem treningu in mi razkriješ male skrivnosti velikih mojstov.

maca :arrow: Ja, čeprav sem dečko (že v zrelih letih :D ) imam čustva. To je to, poslušati sebe, svoje telo, misli in čustva in ne le ali pa samo številk. Je pa zanimivo to, da v šoli matematike nikoli nisem preveč maral. Predvidevam, da so ti bila moja poročila s tekem dolgočasna, saj sem omenjal tempo, hitrost, uvrstitev, čas, spet same številke. Maca, naslednje moje poročilo bo brez številk.

raf :arrow: verjetno se kmalu spet kje srečava. :D

Obivankenobi :arrow: že dolgo nisva bila skupaj na teku, tudi to se bo v prihodnje spremenilo. Lahko prideš že to soboto v Kamnik oziroma na Sv.Primoža na zimski trening.

vencelj, bernarda, Vreme in mušnica :arrow: vaše namige razumem, kot podporo vsemu kar počnem in kar se odločam.

Evo, končal sem. Tako, kot ste se vi posvetili meni, sem se jaz vam. Pa smo se spet malo bolje spoznali, čeprav le preko monitorjev. Vsem vam :cmok:
 spela*
Sem vesela zate, da si se spet našel.

Številke so čisto "kul", dokler človeka ne začnejo obremenjevati.
In pri nekom, ki si vsako leto postavi višje cilje:
- vsako leto več tekem, pri čemer je že tako ali tako tekem veliko
- vsako leto več uvrstitev med prve tri
- vsako leto večja kilometrina (pri čemer je kilometrina že tako ali tako zelo solidna)
- vsako leto vsaj en polmaraton več
- vsako leto vsaj ...

... je normalno, da se enkrat psiha temu upre.

Ampak ti si se pobral, kot sem tudi pričakovala, da se boš. In imaš še eno potrditev več, da lahko verjameš sam vase. :clap:
 marjan
ton napisal/-a:Vzdržljivostni športnik napreduje ene 7 let, potem lahko še ene 3 do 5 let žanje na podlagi dragocenih izkušenj. Tako nekako moj guru Friel, podobno piše Rotovnik Kozjekova. Oba poudarjata, da to v načelu velja neglede na starost, ko se človek začne ukvarjati s plemenitim metanjem časa vstran.
Res je ; tekaški napredek je kar 10 let. Kaj to pomeni npr. zame, ki sem v 7 letu tekaškega napredka. Da bi rad na GM4O si PB popravil še za nekaj :wink: Koliko še sam ne vem. Kaj ti svetujem Tae? Pusti ostale sotekače in se fokusiraj na svoje izboljšave PB oziroma premikaj svoje lastne meje. Ko ti to rata, boš neizmerno vesel. Zapomni si: Zmaga nad samim seboj je daleč najdragocenejša. Pa čestitam za izpoved.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 zvone
Spoštovani Tae!

Tek je "sreča na sto načinov"!

Ni vrag, da si "že skuril" vseh sto!

Drži se in lp. Zvone
Uporabniški avatar
 mitjas
tae napisal/-a:Uff, očitno vam dolgujem odgovore.
mitjas napisal/-a:
Zdej pa maš, ko si javno objavil svoje misli :--

Pravzaprav imaš prav. Tiho bi bil in bi imel mir. Vendar me je matralo, nekaj v meni je govorilo, da moram to nekomu povedati. Zdaj mi je lažje, čeprav moram sedaj dodatno odgovarjati. :D

Če sem te prav razumel, me izzivaš v maratonu in polovički v letu 2011. Če bi šlo za kakšno stavo...

To da si javno objavil svoje misli sploh ni nič slabega, to sem napisal zgolj zato, ker sem vedel, da ne boš mogel mimo odgovora :wink: Pol smo pa že kmal pri pogovoru, kar pa si ti očitno potreboval.
Stav tudi nisem imel v mislih, se pa veselim vedno, ko mi na tekmah uspe premagati kakšnega od tekačev, ki jih prej nisem. Tudi ti si eden od mojih "motivatorjev". Se pa z veseljem odzovem (po)vabilu, če si za kakšno stavo :? Čez 3 tedne začnem delati plane za naslednje leto, kar predlagaj :D
Uporabniški avatar
 INOT
[quote="tae"]
INOT :arrow: stara sablja, hvala za vabilo v tvoje vode, to si štejem v čast. Raznoraznih butastih programov, kot temu praviš, sem se znebil :D Če se ne motim imava pa še neporavnane račune. 1x si ti mene, 1x sem jaz tebe, se bova kaj spomnila v 2011?

Jaz si štejem v čast, da me še kak šprinter povabi na dvoboj :lol:
Dobrih 25 let že redno tlačim asfalt in druge podlage, kilometrov, motivacije in copat kar noče zmanjkati, tudi nad tem, da postavim kak PB še nisem obupal.
Vedno bodo vzponi in padci, brez tega ne gre, tako bo tudi pri tebi. Za ZEN podobno kot jaz verjetno ne boš nikoli zrel :D, trenutno si prehiter zame, toda vseeno bodo še prišli najini skupni trenutki. Si ščurek, ki ga je treba poteptat. Obvezno :lol: :twisted: .
Če ne veš kaj to pomeni vprašaj fante iz TF ULTRA :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
[/quote]Obivankenobi :arrow: že dolgo nisva bila skupaj na teku, tudi to se bo v prihodnje spremenilo. Lahko prideš že to soboto v Kamnik oziroma na Sv.Primoža na zimski trening.[quote]

Ja Tae, hvala za povabilo :cast1: :cast:, si me kar prijetno presenetil, sicer si mi zadevo že zadnjič omenil na :toast:, ampak zadeve nisem tako resno vzel, tako, da se zna zgodit, da pridem na zimski trening, v Velenju je tudi en majhen klanček, tako, da mi trening klanca ne bi škodil...glede skupnih tekov, verjetno si tukaj bolj mislil na tekme, valjda se bova, če ne prej drugo leto spet pomerila, itak imava oba v riti tekmovalnega črva, kot se je izrazil stara kost, sicer ne v polmaratonu, ampak na krajše proge, kjer imam mogoče malo več šans, da pridem na cilj pred tabo... 8) :roll:

p.s.: za dodatno motivacijo bi se pa mogoče zmenila za kakšno stavo?

Lp :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
tae napisal/-a:klatež in Nataša :arrow: Zen tek za trening je vsekakor dobrodošel. Še vedno pa bom šel na kakšno tekmo. Še vedno se bom trudil po svojih najboljših močeh. Razlika je le v tem, da bom šel brez pričakovanj in planov, posledično tudi ne bom mogel biti razočaran, ne glede na to kako se bom odrezal.

Od kod tebi ideja, da jaz reklamiram ZEN tek?
Kaj sem že res tako zanič? :lol:

Sicer pa se ne boj zase - volk dlako menja, nravi pa nikoli... :wink:
Uporabniški avatar
 tae
klatez napisal/-a:Od kod tebi ideja, da jaz reklamiram ZEN tek?

Očitno sem te narobe razumel. To sem sklepal po tem:
klatez napisal/-a:Tae, to sem čakal... :clap:
Sicer boš to v prakso malo težje prenesel, ampak se splača.

klatez napisal/-a:Kaj sem že res tako zanič? :lol:

Nikakor ne, to si rekel ti.
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:...glede skupnih tekov, verjetno si tukaj bolj mislil na tekme

Pravzaprav NE. Dejansko sem imel v mislih tudi kakšen skupen trening. Poznava se že 100 let in vedno sva le tekmovala skupaj, še nikoli pa tudi trenirala ali pa le tekala.

Dešifriral sem tvoj mali zapis. Prepuščam ti odločitev: zberi razdaljo, kje, kdaj, za kaj. Jaz le pridem tja in se prepustim dogodku.
Uporabniški avatar
 tae
mitjas napisal/-a:Se pa z veseljem odzovem (po)vabilu, če si za kakšno stavo :? Čez 3 tedne začnem delati plane za naslednje leto, kar predlagaj :D

Bom razmislil, do konca letošnjega leta ti javim na zs.
Uporabniški avatar
 tae
spela* :arrow: you know me. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA