ROSI64 napisal/-a:spela* napisal/-a:Zato bom čez kake pol ure ali malo več startala sama. Če se ne oglasim več, to pomeni, da sem se ali izgubila v snegu ali pa obupala nad tem, da bom našla enačbo.
spela*...
....kje si...
..spela*...
..kje si....
... 
Za mano je en osamljen tek po PST. Izgubljala se, presenetljivo, niti nisem preveč, sem pa ugotovila, da je bistvo oznak v tem, da so povsod tam, kjer nimaš kam zaiti, tam pa, kjer nisi čisto prepričan (npr. ravno tam na koncu Litostrojske) jih pa ni. In potem greš tja, kjer misliš, da si tekel prejšnjič (kar je precej dolgo nazaj, enkrat februarja).
Potrebovala sem 4 ure in 2 minuti bruto (skupaj s postanki pred semaforji, nekaj odvečnimi metri v napačno smer - med drugim standardno na vrhu Golovca, in postankom v trgovini, kjer sem nabavila pijačo). Najbolj zoprno je, da sem imela kar kmalu vodo v supergah. Da ne omenim tega, da sem v Polju stopila v lužo, ki je segala čez gležnje.
Kljub temu, da sem bila sama (brez priganjačev oziroma motivatorjev, kot se temu lepše reče) in da sem imela s sabo tako telefon (za nujne klice) kot Urbano (za nujne prevoze), se nisem vdala skušnjavi. Res pa po 34 km ne bi mogla teči niti koraka več, najbolj zaradi vode v čevljih.
Enačbe nisem našla.