zajc napisal/-a:AVI napisal/-a:ROSI64 napisal/-a:Start: 11h
Tukaj pa zajca sigurno ne bo....
Provokacija je uspela. Prišel sem
Bilo je super
Ocena 10/10.
Z Jano sva se včeraj zadnji moment odločili, da greva na "poletno" varianto, torej naj bi tekli ob 11:00. Eno makino sva pustili na Koseškem bajerju, da naju slučajno ne zamika cel krog
Pol pa do Fužinca. Tam pa nikogar. Mrtvilo.... A sva kaj zaj..., da je štart kje drugje ....
Čakava v avtu. Ura že 10:58 pa se končno prikaže zajc. Hvala bogu, vse je pod kontrolo. Pod modrim vodstvom zajca še kar čakamo, če se še kdo pritrese. Imel je prav, prišli sta še Snežinka in borja. Pa smo šli.
Kenijka in Mušnica sta jo spidirali, borja malo neprej, pa spet malo bolj počasi. Midva z zajcem pa lepo lagano - u klanc. Ne vem, ali je bil zajc tako počasen ali jaz tako hitra, da sva trenirala hitro hojo v klanec, ker mene je spet pulz malo zezal. Rekla bi, da sem bila jaz tako hitra, da me je zajc kumi dohajal

Ma je rekel, da zna tudi bolj počasi, pa ne boste verjeli, tudi govort zna med tekom, jupiiii.
Tam malo pred Vičem je kenijka dohitela razija, pol pa še mi vsi ostali. Za to dohitevanje je kriva mojculja, ker je imela postojanko. Superca si bila, reševalka tekaških dehidriranih in utrujenih dušic.
Pol smo šli lepo lagano, vsaj eni, dokler je šlo. Se pač zgodi, da moraš včash tudi tja, k kužki....

Pol sem pa šibala.
Ja, enega sem prehitela, ko pa sem ugotovila, da teče v mojem zaveterju, sem si rekla, nak, ne boš

. In sem ga povabila na klepet. Resnici na ljubo sem spet bolj jaz govorila, no, tekla sva pa oba. Do avta.
takle mamo.
Luštno je blo, družba vseskozi odlična. Specialno dobro - prvič v lajfu sem tekla z zajcem. Ma sm jst dobra. Vsem hvala za družbo. Še pridem.