prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja, odličen tek. Sotekačicam in sotekačema hvala za navdih, mojculji pa še enkrat za (od)rešilno postojanko. Sicer pa me najbolj preseneča, kako se v dobri družbi hitro obrne teh 21 kilometrov.
zajc napisal/-a:
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Start: 11h
Tukaj pa zajca sigurno ne bo....

Provokacija je uspela. Prišel sem :roll:

Softic :-) :-)

Itak pa ne verjamem dokler ne vidim slikovnega dokaza :-)

Smo se pa pravkar vrnili s Smarne gore in si kar predstavljam kicasto uzivancijo na PST.
Čestitke vsem za pretečeni PST. :clap: :clap:

Še dobro, da sem tek zadnji moment odpovedal. :idea: Ob 11h šel na tek z Marjano po okolici najinega doma in naredila malo več kot 8km. Z velikimi težavami sem komaj pritekel domov. :--( Ne vem kaj se dogaja z mojimi nogami. :( Bolečine, bolečine,.. :--(
Tudi sam opravil s krogom, čeprav sem se mislil pridružiti ob 11:00 ostalim, sem bil hm prehiter :roll: . Ob 10:30 smo tja prispeli z Rafom, ker pa je mraz pošteno stiskal (od 10 km nisem več čutil rok) sem se odločil, da grem naprej (pametna odločitev), niti hidrirat se nisem mogel.
Pošteno izčrpan z "vnetimi" rokami in ritjo (stegna) :shock: od mraza ter žejen ko norc sem se privlekel domov.
No in konklužn vsaj dolgcajt mi ni bilo, je blo fajn pestro, pa malo dušo "olajšat" :mrgreen:

Drugič spet, ko bo bolj človeško.

Lp

Uroš
Midva z Vesno sva štartala ob 9.00 iz Dravelj in sva imela še cca 800 m do Kosez, kjer sva se priključila Pst krogu in sva šla levo cez Šiško in naprej proti Bežogradu in Fužinah. Temo je bil okrog 6 min sepravi čisto po polžje, ker je bil res mraz in še dobro, da je bil sonce, ker bi drugače bilo skoraj nemogoče tečti.
Za oba je bil to junfer, ker sva prvič šla celega in je bilo zato še toliko bolj zanimivo voditi Vesno, ker sem se na določenih mestih še sam lovil, kje gre proga, ampaksem jo vedno pravočasno našel. skratka km so minevali in v Fuzinah sva se ustavila in malo okrepčala in tik tak se je nama pridružil tudi Uroš in smo malo podebatirali in si napolnili zaloge za vzpon. Seveda je Uroš šel naprej ,ker je imel drugačne plane in sva midva počasi cepljala za njim v hrib, kjer sva strme dele prehodila in potem je šlo na drugi strani hitro dol.
Ko sva bila na Perucijevi je kazala ura ravno 11.00 in seveda sva vedela, da se je tahitra skupina pognala za nama in sva čakala, da naju nekje do Viča dohiti. Na Viču je bila Mojca, ki je imela vse kar rabijo dobre okrepčevalnice in je predusem Vesni dobro delo, da si je napolnila zaloge. Tudi coca colo sem ji predlagal, ker je dobra za take ekstremne daljave. Skratka po ene 4 minutah sva šla naprej proti Kosezam in tu je bilo kar nekaj ljudi, ker se pozna, da je ta del poti najbolj obljubljren, Sonček je veselo pripekal in po 32 km sva bila že na izhodišču pri Kosežki tržnici in sva tisto razadaljo do Erike izrabila za razgibavanje.
Skratka za prvič je šlo super in sem vesel, da je nama za Vesno to uspelo brez kakih posebnih težav. Presenečen bil nad progo, ki je bila skoraj suha in samo v Kosezah je odnehalo in si bi takoj pošprican do riti. Cuker si nisem mogel meriti, ker mi je napravica zmrznila in sem bil odvisen od svojih občutkov in sem v bistvu spil samo cca 1 l tekočene dodane z OH in par piškotov na okrepčevalnici. Imel sem gtx supege in so bile čisto odveč, ker je na koncu bilo v njih že zelo vroče. Prvega ne pozabiš nikoli in tako bo tudi pri nama z Vesno, ker danes je bil tek tako prijeten, ker je bilo vreme skoraj idealno.
zajc napisal/-a:
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Start: 11h
Tukaj pa zajca sigurno ne bo....

Provokacija je uspela. Prišel sem :roll:

Bilo je super :clap: Ocena 10/10.

Z Jano sva se včeraj zadnji moment odločili, da greva na "poletno" varianto, torej naj bi tekli ob 11:00. Eno makino sva pustili na Koseškem bajerju, da naju slučajno ne zamika cel krog :--
Pol pa do Fužinca. Tam pa nikogar. Mrtvilo.... A sva kaj zaj..., da je štart kje drugje .... :oops:
Čakava v avtu. Ura že 10:58 pa se končno prikaže zajc. Hvala bogu, vse je pod kontrolo. Pod modrim vodstvom zajca še kar čakamo, če se še kdo pritrese. Imel je prav, prišli sta še Snežinka in borja. Pa smo šli.
Kenijka in Mušnica sta jo spidirali, borja malo neprej, pa spet malo bolj počasi. Midva z zajcem pa lepo lagano - u klanc. Ne vem, ali je bil zajc tako počasen ali jaz tako hitra, da sva trenirala hitro hojo v klanec, ker mene je spet pulz malo zezal. Rekla bi, da sem bila jaz tako hitra, da me je zajc kumi dohajal :mrgreen: Ma je rekel, da zna tudi bolj počasi, pa ne boste verjeli, tudi govort zna med tekom, jupiiii. :laola

Tam malo pred Vičem je kenijka dohitela razija, pol pa še mi vsi ostali. Za to dohitevanje je kriva mojculja, ker je imela postojanko. Superca si bila, reševalka tekaških dehidriranih in utrujenih dušic. :clap:

Pol smo šli lepo lagano, vsaj eni, dokler je šlo. Se pač zgodi, da moraš včash tudi tja, k kužki.... :evil: Pol sem pa šibala.
Ja, enega sem prehitela, ko pa sem ugotovila, da teče v mojem zaveterju, sem si rekla, nak, ne boš :lol: . In sem ga povabila na klepet. Resnici na ljubo sem spet bolj jaz govorila, no, tekla sva pa oba. Do avta.

takle mamo.
Luštno je blo, družba vseskozi odlična. Specialno dobro - prvič v lajfu sem tekla z zajcem. Ma sm jst dobra. Vsem hvala za družbo. Še pridem.
Bravo vsem! :clap:
Priznam, da sem vam danes kar zavidala. Tako lep dan, jaz pa na delovnem mestu.

Pa ne, da smo zajca spreobrnili, da je na start prišel tako pozno? :lol:
(maca, da zna teči počasi, sem se jaz prepričala včeraj zjutraj (no ja, v noči s petka na soboto pravzaprav)
Kako je bil pa tale danasnji PST kicasto lep!
Lustn, lustn, lustn:)))

Meni se je sicer "trening" zacel ze v sobot ob 22.30, ko sem sla na salso in plesala nepretgoma do pol stirih zjutraj...pa se potem sem nehala samo zato, ker je pred PSTjem pa le dobro malo spati:))). Ob osmih sem za cetrt ure ustala in pojedla zajtrk, da me ne bi kasnejsi spet kej hecal po poti...in sla nazaj pod kovter se do desetih:)
No, potem me je "razveselil" Miha, da ga ne bo in tako sem ostala brez prevoza do Fuzinskega gradu:( ... in za povrhu se s praznim tankom! Kar naenkrat se mi je mudilo kot pri norcih... Komaj sem uspela do enajstih prinoret do starta.

Zelo sem bila vesela, ko sem videla, da me se cakajo! Ni pa bilo Rosija, niti Urosa :(, sam je bila pa drugace druzba odlicna in mahnili smo jo proti Golovcu. V hrib mi je slo odlicno v primerjavi s prejsnjic, res opazim napredek:).

In tako smo peketali po pst-ju, malo klepetali, malo pili zajcev izotonik:) in nabirali km. Po poti sem nasla se enga s kamelo na hrbtu in ga skoraj prehitela, nakar sem ugotovila, da je Razy:) in veselo smo skupaj mahnili naprej... do okrepcevalnice, ki jo je bogato zalozila mojculja...hvaaala! In potem je bil tu kar naenkrat bajer in konec skupne poti. Do doma sem nabrala ravno 20km in bila zelo zadovoljna:)

Hvala vsem za druzbo! Bomo se, a ne?!:)

Ps. Pazite se, Snezinka ni kenijka!:).
Najboljši del pot je bil na Rudniku, ko je sonce čez meglico prodiral in so bila vsa drevesa bela od ivja in se ti je zdelo, da se je čas ustavil........in te sprehajalci malo čudno gledajo, ko si ves bel po obrazu.......
Itak:)
Bilo je romanticno... Z ivjem okrasene drevesne krosnje ... sonckasto poljubckane tekaske stopinje ... prijazno razvajane z oh-ji ... labodje jezero ...

Cista romantika.
Seee:)
Pozdravljeni!

Malo z zamudo,a vseno se bi zahvalila Rafu in Mojci,ki sta mi pomagala,da sem pretekla tako dolžino proge 32km v prvo,še danes me malo kolena in kolki bolijo,a sem zadovoljna,tako da že iščem kandidata za to soboto ali naslednjo,da bi šel z mano spet odteči celotno progo. Tako sem zadovoljna in vesela,da to moj organizem zmore! Ako bom tako nadeljevala,pa morbit pojdemo v Medejo na 30km. progo? Kaj pa Bojan,al boš kaj spet organiziral Medejo?
Lp. Džana-Vesna
:laola
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA