Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja lepo in mrzlo je bilo to nedeljo na zimskem pokalu. Jaz še vedno vadim drsanje in padanje in prehitevanje brez derez - zato sem izven konkurence. Sem pa v konkurenci glasnih in ker ni bilo Bernarde si tudi jaz nisem upala vriskati, da ne bi kdo padel od strahu. :ignore:
Prvič se mi je zgodilo, da sem imela težave s prehitevanjem :mrgreen: - Dam žmigavec :driver: desno in oni pred mano takoj na desno, ok, pa sem vozila za njim. Na prvem možnem terenu za prehitevanje, spet blinker desno in oni pred mano spet desno.
Ja kaj sem hotela, potem sem vžgala po najbolj strmem bregu mimo njega :-- Ja pa še zdaj ne vem kdo je to bil - imal je rdeče gamaše, ampak skoraj vsak drugi je bil z rdečimi gamašami - moje so bile seveda bež barve, tako kot kiklca - v stilu pač :juhuhu:
Na vrh sem seveda prišla z bistveno slabšim časom kot prejšnji teden, ampak žejna nisem bila tako, kot ponavadi, ker je bil tokrat sneg na poti kar užiten :D :D :D
Ampak čajek je kljub vsemu prijal in napolitankica tokrat ni videla doline - Hvala orgnizatorjem.
In naj napišem lepe misli, ki smo jih dobili ob prihodu v cilj od naših organizatorjev
Sri Chinmoy : Ni potrebno, da poznaš skrivnost miru. Poznati moraš le skrivnost samopreseganja. Tvoje samopreseganje bo obdalo tvoje celo bitje z mirom. :clap: :clap: :clap: Hvala vam.
Pa še to, nekaj najboljših je manjkalo - Zdravc, Peter, Irena - pogrešali smo vas - zato pa smo mi dobili kakšno točko več :--
VERAKUMPERSCAK napisal/-a:Pa še to, nekaj najboljših je manjkalo - Zdravc, Peter, Irena - pogrešali smo vas - zato pa smo mi dobili kakšno točko več :--

Vera, ti pa znaš človeku pihniti na dušo.
Še eno takšno, pa bom do nedelje bolečine prost. :D
Me prav zanima, kakšna je proga pokala zdaj, ko je vzelo ves sneg...blato, drseče blato?
V torek je bila še prava zimska pravljica...s takim vetrom, da so ustavili gondole, eja!

Sicer pa...se vidimo v nedeljo :!:
Kot kaže bodo v nedeljo ponovno idealni pogoji! :clap:

Zagotovo ne bo veliko snega, temperature pa malo pod ničlo kar pomeni, da ne bomo plavali...

Sicer pa kdo nima rad snega?

Včeraj je bil v časopisu Večer objavljen članek v katerem je naš redni obiskovalec opisal svoje doživljanje na Zimskem Pokalu. Spodaj prilagam link:

http://www.vecer.com/clanek2010122205603533
klatez napisal/-a:Itak je TISKANI (klik tu) boljši (ima dve fotki)... :wink:
Da najdeš (uradno) fotografinjo na fotki, pa skoraj cela Zdravkotova familija,...

:D :oops: ja to se ponavadi zgodi, če si ti zraven! :wink: Tu te nisem opazila!
Ola! Še vedno čakam na Marck Goranove fotke! Mogoče jih bo prinesel božiček!

Vsem skupaj, predvsem pa udeležencem zimskega pokala peš na Pohorje, želim lep božični večer!
A te? Ali pa so kakšne novejše?

MGLorencin napisal/-a:Utrinki celotnega vzpona v slikah, kot sem uspel posneti med tekom do vrha.

PS. Za predvajanje naprej kliknite gumb predvajaj ali listajte slike naprej/nazaj s tipkami levo/desno.

Na tisto, kar je modro zgoraj moraš kliknit, pa bo...

P.S.: http://www.flickr.com/photos/mglorencin ... /lightbox/
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA